![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| 500.000
Cineva a avut idea de a face o petitie pe petitiononline.com Am citit Constitutia si, dupa parerea mea, no chance, DAR: 500.000 de semnaturi sunt un fapt concret, nu pot fi ignorate, iar daca parlamentul le ignora, se va delegitima si mai mult. Va rog sa accesati linkul si, eventual, daca vreti, sa semnati. Daca cel care semneaza la numarul 32200, apoi 322000 este membru CG, propun moderatorilor sa fie scutit de ban pina la alegerile pentru PE. http://www.petitiononline.com/500000/petition.html
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! Last edited by ovidiugrecu; 01-05-2007 at 22:41.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Art. 12. (1) Sunt considerate probleme de interes national in sensul art. 11: A. Adoptarea unor masuri privind reforma si strategia economica a tarii B. Adoptarea unor decizii politice deosebite cu privire la: a) regimul general al proprietatii publice si private; b) organizarea administratiei publice locale, a teritoriului, precum si regimul general privind autonomia locala; c) organizarea generala a invatamantului; d) structura sistemului national de aparare, organizarea armatei, participarea fortelor armate la unele operatiuni internationale; e) incheierea, semnarea sau ratificarea unor acte internationale pe durata nedeterminata sau pe o perioada mai mare de 10 ani; f) integrarea Romaniei in structurile europene si euroatlantice; g) regimul general al cultelor. (2) Cetatenii sunt chemati sa se pronunte prin "DA" sau "NU" asupra problemei supuse referendumului, decizand cu majoritatea voturilor valabil exprimate la nivelul tarii. conform legii referendumului se pare ca dizolvarea Parlamentului nu poate fi declansata de un referendum. recunosc ca petitia ar putea avea, chiar si in conditiile astea, un oarecare efect pozitiv.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
de la 9k mai aveti muuult pana la juma de bulion...da sa zicem ca voteaza atatia si guvernu se da jos,voi cine credeti ca le-ar lua locu,taranu de pe camp sau pensionarii ce stau la coada in fiecare luna?
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Cei care ati semnat, eu zic ca ati facut bine. Strangelove: perfect de acord; eu vad importanta gestului ca o reactie a societatii: sa fie ceva concret, palpabil (si important ca dimensiune, aici marimea conteaza...) desi, evident ca nu poate, legal si direct, declansa dizolvarea. raz98 - evident ca nu sunt recunoscute (mi se pare ca pentru stringerea de semnaturi pe strada se cere si CNP) dar scopul e ca in ce-am raspuns lui Strangelove Quote:
Voi cei care sunteti pentru schimbarea Parlamentului - eu care sunt impotriva, sau voi, prostii - eu, desteptul? Cine le-ar lua locul? Intr-o prima etapa, sper ca unii care fura ceva mai putin, apoi unii care fura si mai putin, si asa mai departe pina ajungem sa avem unii care fura ca aia din tarile civilizate...
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
Interesant, deci un topic de propaganda fatisa pro-Basescu infloreste pe aici, in timp ce userii care au tupeul sa-si exprime opiniile anti-chiombea sunt banati la cel mai marunt pretext. Iar cand pretextul nu exista, se apeleaza la scripturi care sa-ti faca pingul 999 cand te loghezi pe forum. GG CG. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Topicul asta nu prea e pro ci mai mult anti, n-are nimic de-a face cu Base ci cu baietii veseli din Parlament si nu e legat de meciul lor. Pina acum, singurul care l-a pomenit pe mariner esti tu.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 1999 | Quote:
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Interesanta atitudinea razbunatoare a poporului roman. L-a dat jos parlamentul pe basescu? Nu-i nimic, dam noi jos parlamentul. Pe mine nu ma intereseaza politica sub nici o forma, dar vad niste chestii penibile these days. Ah, da, dream on. Nu da nimeni jos parlamentul.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Nu semnez, pe de o parte pentru ca nu am semnat niciodata pe petitiononline, iar in al doilea rand pentru ca imi e imposibil sa achiesez la idei precum cea ca daca se strang 500.000 de nume pe petitie o sa fie dizolvat parlamentul. Ca sa nu mai vorbesc de "zvarcolirea caracatitei" ![]() PS: Lou, art. 12 ala citat de tine a fost constatat ca fiind neconstitutional, deci nu se mai aplica.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Hm, imi parea ca am scris clar... Repet( oarecum): e clar ca aceasta petitie nu poate avea urmari directe, are pre multe gauri procedurale. Dar ideea era ca, prin semnarea ei, mai mult de 500.000 de romani isi exprima nemultumirea fata de actualul Parlament (fara sa stie, neinformatii, ca nu pot cere dizolvarea, nu e constitutional).
|
| | #20 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti |
Ovidiu, dupa cum chiar tu ai spus, "nu era masina ci bicicleta, si nu i s-a dat ci i s-a furat". Indiferent de motivele personale pentru care o semnezi, numele tau va aparea pe o petitie care incearca sa stranga 500k semnaturi pentru dizolvarea parlamentului, pentru a combate "zvarcolirea caracatitei care sufoca Romania de 60 de ani" si care afirma ca parlamentul nu reprezinta poporul roman pentru simplul motiv ca "a fost ales pe lista". Mult mai eficient ar fi sa mergi sa votezi impotriva demiterii Si apoi sa vezi ce e de facut in toamna urmatoare.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|