![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Trist, foarte trist: http://www.antena3.ro/Octavian-Paler...32164_ext.html A fost un mare scriitor si un jurnalist integru. Poate ca unii vor sari sa comenteze si sa-l denigreze mai ales datorita ultimei sale "cruciade" de la Sinteza Zilei, daca o vor face isi vor exprima EXACT respectul lor fata de libertatea de opinie si exprimare si , in fond, fata de democratie. Dumnezeu Sa-l Odihneasca! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ce este si mai trist este ca "recviemul" la Sinteza Zilei il face Adrian Paunescu, si telefonic a intervenit tov. Ion Iliescu, ca ne era dor de limba lui sanatoasa de lemn. Patapievici, Dinescu, Liiceanu unde sunteti? Sub aripa ocrotitoare a celui contestat de Maestru? Va stricati reputatia aparand pe la televiziunile mogulilor? Ce ironie... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
it's a trap!
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
a fost intr-adevar un om deosebit, de o finete extraordinara. Mult mai edificatoare pentru ce a fost Octavian Paler, sunt, au fost, de fapt, emisiunile lui de la Pro Tv, si mai ales calupul de emisiuni cu Eugen Simion. In ultimile emisiuni de "Sinteza zilei", eu cel putin, am sesizat tristetea si dezamagirea, ba chiar si dispretul unui om care, desi ajuns la o varsta respectabila, s-a simtit mai mult decat inselat de absolut orice regim politic contemporan lui. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
RIP
__________________ d*L*b | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
.am vrut sa scriu mai mult la un moment dat dar am renuntat. Paler a fost o personalitate destul de dificila. mie nu-mi plac pesimistii si deprimatii cronici, mi se par un fel de daunatori ai societatii. imi plac, in schimb, cinicii. Paler n-a fost un cinic, a fost un pesimist. si, spre final, si un carcotash. n-avea solutii (in afara unora idealiste), doar probleme. si rezona neplacut cu voiculescu. si scria aceleasi chestii, iar si iar. pacat. Dumnezeu sa-l ierte.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
In fond asta este soarta si astia sunt oamenii ... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|