![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Atata timp cat strada mea arata in acelasi hal de ani si ani de zile, nu prea vad care e agitatia cu primarii astia... Ma va durea in alta parte decat in dos in ziua in care am sa vad fie si o singura schimbare in "Atmosfera" bucuresteana. Eu unul nici nu o sa ma duc la vot.. nici la asta cu Basecsu, nici pt. primari, nici pentru draci nici pentru laci... Ma doare-n pix, mereu aceleasi povesti: fura in prostie, oamenii sunt saraci, strazile imputzite, salariile de rahat. Mai bine stau acasa si ma chiorasc pe CG
__________________ PSU: Spire Rocketeer 600W MOBO: Abit IP35 PRO CPU: Intel E8400 3.6GHZ RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5 Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ PSU: Spire Rocketeer 600W MOBO: Abit IP35 PRO CPU: Intel E8400 3.6GHZ RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5 Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Chiar nu as vrea sa o dau in "dintre 2 rele...". Eu nu iti pot spune pe cine sa votezi pentru ca fiecare isi alege singur reprezentantul. Daca tu nu esti in stare sa ti-l alegi singur, ramai cu ideea ca aia isi vor face pentru ei, tu iti vei risca viata, maica-ta va plange etc. Exact asta e mentalitatea de roman: "Las-o ma ca merge asa..." sau "Oricum tot aia e...". | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Ok, deci acum o sa ma duc la vot numa de-al draq ca sa te oftic pe tine
|
| | #9 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
Videanu imi da senzatia de taran indolent. (ca ar fi el indolent, nu eu!) Nu, CBR nici eu nu ma mai duc la vot anymore. Nu din lipsa de spirit civic ci de oboseala. Am obosit, intelegi? Absenteismul este un drept, chiar o forma de vot daca ma chinui sa fac o metafora. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Foarte multi vad participarea la vot ca o datorie fata de societate ("ati votat?" "da, maica, mi-am facut datoria") si prezinta participarea ca o obligatie morala. Eu cred ca e mai important de observat ca votul E UN DREPT AL TAU! (si e important). Daca vrei sa renunti la el, treaba ta, dar sa te astepti ca rezultatul votului va fi exact contrar a ceea ca ai fi vrut sa ai.
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Pentru aprobarea constructiei Bucharest-Ringului in centrul Bucuerstiului, unde oricum traficul este infernal, primaria generala are de la mine o MARE bila neagra. Este bataie de joc la adresa conducatorilor auto.Si chiar nu ma intereseaza publicitatea pe care si-o face Bucurestiul de pe urma acestui week-end.Sunt probleme mult mai grave in Bucuresti.
__________________ Bla...Bla...Bla... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
Perfect, dar perfect de acord. Daca imi amintesc bine, inainte de Lovi, prezenta la vot nu era o problema. Acum am dreptul (din pacate!) sa nu mai am incredere in nimeni. Politica ma face sa il admir si mai mult pe Nenea Iancu, si asta cel mai bun lucru. | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Bucuresti,Rahova | Quote:
Votul nul, in caz ca nu ai o optiune, mi se pare a fi minimum de simt civic al fiecaruia si nu absenteismul! Dintre primarii care muncesc cu adevarat se pare ca e cel de la primaria sectorului 3 (nici macar nu stiu cum il cheama)...negoita parca? Ala da sector curat, asfaltat... Eu stau in sect 5 si in afara de blocurile astea spoite ca niste papagali , mai trebuie sa invat si o noua limba romana Videanu nu mi-e foarte simpatic, duce greul pentru ca orasul are probleme dificile de rezolvat si cineva trebuie sa le faca....dar la viitoarele alegeri la Primaria Capitalei il voi vota pe asta de la sectorul 3 care tace si face! | ||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
nici mie nu-mi place Videanu. sper sa aleg intre negoitza si prigoana* la urmatoarele alegeri la primaria bucurestiului. *nu radeti, am un fix cu prigoana, a inceput sa-mi fie simpatic.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Mie dimpotriva, imi place de Videanu (si de majoritatea primarilor de sector). Imi place in primul rand pentru ca sub conducerea lui s-au demarat in sfarsit sutele si miile de lucrari si investitii de care Bucurestiul are nevoie - de la strazi la poduri la parcari la etc. Nu stiu cate dintre proiecte le-a gandit si finantat singur, nu stiu cate i-au ramas mostenire de la precedentii, cert e ca le-a facut sa se intample. Ceea ce in Romania e un lucru... nu foarte uzual. Noi suntem mai mult cu vorba. E drept, e nasol pe perioada lucrarilor (eu am plecat, ma intorc doar la inaugurare Acum, e drept, nu totul a fost facut cu cap, nu totul a fost facut cum trebuie, intotdeauna e loc de mai multe strazi de reparat, dar sincer sa fiu, nu sunt convins ca un altul venit la carma va face mai bine - sansele sunt relativ mari sa faca mai prost. Doar daca in locul lui vine cineva care a demonstrat o capabilitate similara in gestiunea Bucurestilor (recte un primar de sector unde merg lucrurile bine).
__________________ Now is the winter of our discount tent. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Sunt de acord cu ce spune Amyd mai sus, e cea mai buna conducere administrativa pe care-a avut-o Bucurestiul pana in prezent. Daca as avea drept de vot nu l-as mai vota pentru gafa imensa facuta cu autobuzele Mercedes noi, dar fara aer conditionat. (asta in masura in care achizitia a depins de Primaria Generala)...asta e lucrul care m-a deranjat cel mai tare.
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|