Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-05-2007, 21:35   #1 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Activitatea PG al Capitalei

Ce parere aveti de activitatea primarului general al Capitalei ?
Il mai veti vota (pt cei care au facut-o in 2004) si in 2008 ?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 21:54   #2 (permalink)
Nick anterior: Alexe Emil

SINEKT's Avatar

Atata timp cat strada mea arata in acelasi hal de ani si ani de zile, nu prea vad care e agitatia cu primarii astia... Ma va durea in alta parte decat in dos in ziua in care am sa vad fie si o singura schimbare in "Atmosfera" bucuresteana.

Eu unul nici nu o sa ma duc la vot.. nici la asta cu Basecsu, nici pt. primari, nici pentru draci nici pentru laci... Ma doare-n pix, mereu aceleasi povesti: fura in prostie, oamenii sunt saraci, strazile imputzite, salariile de rahat. Mai bine stau acasa si ma chiorasc pe CG
RAM: 4GB DUAL CHANNEL Kingmax 800mhz, CL5
Video: Asus EN8600GT + Zalman VF700Cu
HDD: WD 250 GB + Seagate 750 GB
LCD: SAMSUNG 940N + BENQ G2400WA DualView configuration

SINEKT is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 22:05   #3 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Mentalitatea de roman nu dispare... Bv tu Alexe Emil, fi capitanul nostru!

CBR is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 22:21   #4 (permalink)

SINEKT's Avatar

Quote:
Originally Posted by CBR View Post
Mentalitatea de roman nu dispare... Bv tu Alexe Emil, fi capitanul nostru!
Imi spui si mie cam cu cine pot sa votez? Ce mi-e ca-l votez p-ala care fura mult cu o mana si ii ia masini lu' fi-sa si asfalteaza strada casei lu' fiica-sa, ce mi-e ca-l votez p-ala care fura mai putin dar cu ambele maini, sii ii ia masini lu' maica-sa si ii asfalteaza ei strada ? Sa vad io culoare pt biciclete peste tot sa nu fie nevoie sa-mi risc viata in fiecare zi, sa vad pe maica-mea ca nu se mai plange zilnic ca n-are bani de aia sau de ailalta, sa vad ca nu mai mor oameni nevinovati din cauza unor copaci uscati de care nu are nimeni grija, sa vad mai multe si atunci votez pe cine vrei tu.

Old 15-05-2007, 22:28   #5 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Gandeste putin mai in ansamblu, nu cred ca e nimeni pe deplin multumit, mai important zic eu e daca lucrurile au inceput sa se miste sau nu.
Iar responsabilitatile sunt impartite si primariilor de sector.

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 15-05-2007, 22:29   #6 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Chiar nu as vrea sa o dau in "dintre 2 rele...".

Eu nu iti pot spune pe cine sa votezi pentru ca fiecare isi alege singur reprezentantul. Daca tu nu esti in stare sa ti-l alegi singur, ramai cu ideea ca aia isi vor face pentru ei, tu iti vei risca viata, maica-ta va plange etc. Exact asta e mentalitatea de roman: "Las-o ma ca merge asa..." sau "Oricum tot aia e...".

Old 15-05-2007, 22:35   #7 (permalink)

SINEKT's Avatar

Ok, deci acum o sa ma duc la vot numa de-al draq ca sa te oftic pe tine

Old 15-05-2007, 22:36   #8 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Inteligent...

Old 16-05-2007, 03:21   #9 (permalink)
Nick anterior: IcXvS

Videanu imi da senzatia de taran indolent. (ca ar fi el indolent, nu eu!)
Nu, CBR nici eu nu ma mai duc la vot anymore. Nu din lipsa de spirit civic ci de oboseala. Am obosit, intelegi? Absenteismul este un drept, chiar o forma de vot daca ma chinui sa fac o metafora.

KvsR0 is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 05:05   #10 (permalink)
Registered User

Absenteismul electoral e o forma de vot in masura in care decizia ta de a nu posta mesajul de mai sus ar fi fost de fapt o forma de a posta.

stunn is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 10:42   #11 (permalink)
proffaisseur diplaumait

ovidiugrecu's Avatar

Quote:
Originally Posted by KvsR0 View Post
Videanu imi da senzatia de taran indolent. (ca ar fi el indolent, nu eu!)
Nu, CBR nici eu nu ma mai duc la vot anymore. Nu din lipsa de spirit civic ci de oboseala. Am obosit, intelegi? Absenteismul este un drept, chiar o forma de vot daca ma chinui sa fac o metafora.
Pai, n-a zis nimeni ca n-ar fi un drept, doar ca e o optiune gresita. Daca vrei sa-ti bati cuie in cap, e dreptul tau, poti sa te arunci de la balcon, etc. Dar nu e bine.
Foarte multi vad participarea la vot ca o datorie fata de societate ("ati votat?" "da, maica, mi-am facut datoria") si prezinta participarea ca o obligatie morala. Eu cred ca e mai important de observat ca votul E UN DREPT AL TAU! (si e important). Daca vrei sa renunti la el, treaba ta, dar sa te astepti ca rezultatul votului va fi exact contrar a ceea ca ai fi vrut sa ai.

ovidiugrecu is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 11:12   #12 (permalink)
Registered User

bogrado's Avatar

Pentru aprobarea constructiei Bucharest-Ringului in centrul Bucuerstiului, unde oricum traficul este infernal, primaria generala are de la mine o MARE bila neagra.
Este bataie de joc la adresa conducatorilor auto.Si chiar nu ma intereseaza publicitatea pe care si-o face Bucurestiul de pe urma acestui week-end.Sunt probleme mult mai grave in Bucuresti.

bogrado is offline    Send Message via Google Talk to bogrado Reply With Quote
Old 16-05-2007, 11:34   #13 (permalink)
Nick anterior: IcXvS

Perfect, dar perfect de acord.
Daca imi amintesc bine, inainte de Lovi, prezenta la vot nu era o problema. Acum am dreptul (din pacate!) sa nu mai am incredere in nimeni.
Politica ma face sa il admir si mai mult pe Nenea Iancu, si asta cel mai bun lucru.

KvsR0 is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 11:44   #14 (permalink)
nch
Registered User

Quote:
Originally Posted by Alexe Emil View Post
Atata timp cat strada mea arata in acelasi hal de ani si ani de zile, nu prea vad care e agitatia cu primarii astia... Ma va durea in alta parte decat in dos in ziua in care am sa vad fie si o singura schimbare in "Atmosfera" bucuresteana.

Eu unul nici nu o sa ma duc la vot.. nici la asta cu Basecsu, nici pt. primari, nici pentru draci nici pentru laci... Ma doare-n pix, mereu aceleasi povesti: fura in prostie, oamenii sunt saraci, strazile imputzite, salariile de rahat. Mai bine stau acasa si ma chiorasc pe CG
Emile, si ceilalti! un singur argument pentru care sa mergi la vot ar fi ca , odata ce l-ai votat pe unul sau pe altul , ai dreptul sa-l tragi de maneca , sa-l injuri, sa-l scuipi....(exagerez acum)...e dreptul tau sa-i ceri socoteala ! pentru ca ti-ai pus increderea in el ! Dar atata timp cat nu te-ai sinchisit nici macar pentru un vot nul nu vad de ce te-ai oftica!

Votul nul, in caz ca nu ai o optiune, mi se pare a fi minimum de simt civic al fiecaruia si nu absenteismul!

Dintre primarii care muncesc cu adevarat se pare ca e cel de la primaria sectorului 3 (nici macar nu stiu cum il cheama)...negoita parca? Ala da sector curat, asfaltat...
Eu stau in sect 5 si in afara de blocurile astea spoite ca niste papagali , mai trebuie sa invat si o noua limba romana
Videanu nu mi-e foarte simpatic, duce greul pentru ca orasul are probleme dificile de rezolvat si cineva trebuie sa le faca....dar la viitoarele alegeri la Primaria Capitalei il voi vota pe asta de la sectorul 3 care tace si face!

nch is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 11:46   #15 (permalink)
Paranoia is natural

Nu imi place Videanu. Punct.

Apropo, si strada mea e sub orice critica de fo 10 ani.

Asha ca ...

AStateOfMind is online now    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 12:20   #16 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

nici mie nu-mi place Videanu. sper sa aleg intre negoitza si prigoana* la urmatoarele alegeri la primaria bucurestiului.

*nu radeti, am un fix cu prigoana, a inceput sa-mi fie simpatic.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 14:15   #17 (permalink)

Amyd's Avatar

Mie dimpotriva, imi place de Videanu (si de majoritatea primarilor de sector). Imi place in primul rand pentru ca sub conducerea lui s-au demarat in sfarsit sutele si miile de lucrari si investitii de care Bucurestiul are nevoie - de la strazi la poduri la parcari la etc.

Nu stiu cate dintre proiecte le-a gandit si finantat singur, nu stiu cate i-au ramas mostenire de la precedentii, cert e ca le-a facut sa se intample. Ceea ce in Romania e un lucru... nu foarte uzual. Noi suntem mai mult cu vorba. E drept, e nasol pe perioada lucrarilor (eu am plecat, ma intorc doar la inaugurare ), dar alte solutii evident ca nu exista.

Acum, e drept, nu totul a fost facut cu cap, nu totul a fost facut cum trebuie, intotdeauna e loc de mai multe strazi de reparat, dar sincer sa fiu, nu sunt convins ca un altul venit la carma va face mai bine - sansele sunt relativ mari sa faca mai prost. Doar daca in locul lui vine cineva care a demonstrat o capabilitate similara in gestiunea Bucurestilor (recte un primar de sector unde merg lucrurile bine).

Amyd is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 14:23   #18 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Sunt de acord cu ce spune Amyd mai sus, e cea mai buna conducere administrativa pe care-a avut-o Bucurestiul pana in prezent. Daca as avea drept de vot nu l-as mai vota pentru gafa imensa facuta cu autobuzele Mercedes noi, dar fara aer conditionat. (asta in masura in care achizitia a depins de Primaria Generala)...asta e lucrul care m-a deranjat cel mai tare.

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 14:35   #19 (permalink)
Moderator

Megalomaniac, tu nu ai drept de vot?

axelg is offline    Reply With Quote
Old 16-05-2007, 14:44   #20 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

In Bucuresti doar, nefiind cetatean al acestei minunate urbe......credeai ca-s minor?

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules