![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Intrebare pentru Basescu
Presupuneti ca va aflati fata in fata cu Basescu, si puteti sa-i puneti o intrebare. Ce l-ati intreba?
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
nope, n-a fost adresata nici unui interlocutor. ok, sa ne oprim aici, tu culegi din aer niste chestii auzite si le trantesti aici. dupa ce afli cum s-a intamplat tarasenia, intereseaza-te si cum il chema pe ziarist. si apoi intereseaza-te ce spun si alti oameni politici din vest cand nu cred ca sunt auziti. o sa fii surprins. LE: e mai bine. Basescu l-a injurat pe ziarist in particular, asa cum ABSOLUT toti ii injuram printre dinti pe altii. e o ipocrizie sa-i cerem sa fie mai bun ca noi in astfel de privinte. e o distanta intre "mai, animalule!" al lui Iliescu si "gaozarul" lui Basescu, si nu e una in favoarea lui iliescu.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. Last edited by Strangelove; 16-05-2007 at 16:44.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Tu esti (iti place sa fii ) ipocrit? Numai de vorbe dulci a avut parte tara asta din '50 pana acum, si uite cum a ajuns. Occidentalii astia cretini sunt mut mai umani decat noi. Pacat ca pe acest forum cultura si nivelul intelectual sunt congruente cu retinerea impulsurilor naturale...cel putin pentru unuii...nu draga domnule zarzavat?
| ||
|
| | #15 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | ||||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
Stii cum sta treaba? Un om mai putin educat, cu intelectul mai putin dezvoltat...sau nebun...nu reuseste sa se situeze pe o cale de mijloc, defapt nici nu constientizeaza ca ar exista altceva decat extreme si ajunge intradevar la capitolul dat pumni in gura etc. Asta e diferenta dintre Base si Vadi si Geoana (primul e om cat de cat, al doilea urla ca un nebun, iar Geoana e marele filfizon).
| ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
O Mare Oracol si Salvator al Neamului oare cum dracu a ajuns poporul roman la mai mult de 17 ani de la Revolutie in situatia ingrata de a alege raul cel mai mic, adica un fost comunist (cum s-a catalogat si el) cu tendinte dictatoriale care mai mult zice si agita decat face, intr-un referendum? Edit: Mi se pare mie sau se repeta scenariul de la Primaria Capitalei? Primu' mandat mult scandal si putin facut si dupa aia alegeri cu "Dati-mi un Consiliu (Parlament)" si toata lumea pune botu?
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Nu vreau sa ma dau drept Mafalda Reloaded, dar eu cam asa m-am gandit ca o sa decurga lucrurile inca din 2004. Bine, nu credeam ca o sa se ajunga la suspendare, dar era destul de clar ca parlamentul ar putea sa-i puna multe bete in roate. Exact asa cum consiliul i-a pus bete-n roate in 2000-2004. Cat despre pus botul, cata vreme lucrurile chiar asa se intampla (sa nu-mi spui ca in 2000-2004 consiliul a fost de partea lui, sau ca din 2004 incoace parlamentul l-a sprijinit in initiativele pe care le-a avut), as zice ca e mai degraba vorba de constientizarea unei stari de fapt.
__________________ Viteazul priveşte pericolul, cutezătorul îl caută, nebunul nu-l vede. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|