![]() |
| ||||||||
| Notices |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti | Ce parere aveti despre reportera Antena 3 care l-a filmat cu telefonul pe Basescu
Cine a vazut asta seara la televizor, o reportera Antena 3 l-a filmat pe presedinte cu telefonul mobil ca cea mai mare jigodie, cand el se afla in supermarket. Oameni buni voi ati fi de acord cu asa ceva? Personal ii rupeam dintii de bordura respectivei reportere. Si la final facea scandal ca e telefonul ei. Cum poate sa suporte asa ceva, i-a luat ceva timp sa se enerveze omul!
__________________ Y! messenger : inteleptu 0742024049 / 0731599993 Nu sunt sclavul MODERATORILOR | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 |
Si daca era ilegal sa il filmeze, asta face legal gestul golanesc al unui presedinte de tara? Sper sa fie acuzat de talharie si condamnat. E un idiot. Au dreptate astia cand il fac betiv si mai stiu eu ce. Nu are prestanta. Indie, ce a facut fatuca tine de moralitate, ce a facut Taranul tine de legalitate. Punem pariu ca daca se intampla asta acum 3 zile, Talharul ha-ha-ia cat putea? Exact, castiga simpatie. Acum ca a fost reinstalat si upgrad-at, sa vezi ce organe isi baga Needucatul. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Suntem un popor în lume/ Strâns unit şi muncitor/ Liber, cu un nou renume/ Şi un ţel cutezător. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti |
mi se pare anormal sa filmezi un om, insistent si sa nu intelegi ca omul doar isi face cumparaturile. sincer sunt satul despre tot felul de cucoane bine aranjate care habar nu au altceva decat sa prinda o faza care sa le scoata in evidenta. habar nu aveam ca exista si muierea asta , acuma e vedeta ) . e adevarat ca nu este legal gestul , dar sincer nu stim exact cum s-a intamplat cu telefonul pentru ca pana la urma clipul respectiv a aparut la tv . in momentul in care gadea explicat ca i-au luat telefonul si ca i-au sters filmuletul, imediat dupa aceea l-au si difuzat. adica i-au luat telefonul , i-au sters clipul dar au reusit sa il difuzeze , cum naibi vine asta. partea cu ragaitura lui voiculescu e mai mult decat adevarat. personal ma simt intoxicat de atatea declaratii ale lui voiculescu, nu de alta dar prietena mea tine mai tot timpul pe antena 3 . nu mai suport!
__________________ Y! messenger : inteleptu 0742024049 / 0731599993 Nu sunt sclavul MODERATORILOR | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti | ce ai vrut sa spui cu tweety? -------------------- Editare ulterioară -------------------- poti sa ii spui cum vrei, punctul meu de vedere e clar ca va fi diferit, de al tau.
__________________ Y! messenger : inteleptu 0742024049 / 0731599993 Nu sunt sclavul MODERATORILOR Last edited by prometeu; 19-05-2007 at 22:42.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2004 Location: bucuresti |
da se pare ca am inteles gresit. asta era ideea principala, am mai vazut reportaje proaste , dar felul cum tampita aia ii adresa intrebarile m-a scos din pepeni. omu isi aranja mezelurile si ce mai avea el si aia incepuse cu intrebari incomode. ce faza aiurea trebuie sa fi fost.
|
| | #16 (permalink) | ||
| Nick anterior: IcXvS Join Date: Jan 2005 | Quote:
Fatuca trebuie biciuita, e o cretina. Dar asta e altceva. @mom: eu cred ca de vina e Ceausescu. Daca nu exista el, Voiculescu nu avea conturile lui > Antena3 > "Hahalerelor" (intermezzo) > fatuca obraznica. E bine asa mama? -------------------- Editare ulterioară -------------------- O fi facut o criza de nervi ca i se alterau mezelurile lui Basescu? Or mai fi fost luate si pe tichete de masa. Esti criminal, prometeu. ROFLMAO Last edited by KvsR0; 19-05-2007 at 23:57.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Corect, nu avea voie sa filmeze/fotografieze dar ce sa-i faci, defectul profesional a impins-o sa incalce regula. Mi-a placut ca Basescu a iesit frumos din incurcatura asta si chiar m-a surprins atitudinea lui Mihai Gadea (Sinteza Zilei), care parea foarte nervos si afectat de ce i s-a intamplat colegei lui. Plus ca a intrat gagica in direct si cand au ajuns la partea cu luatul telefonului, ea a zis ceva de genul " I-am zis ceva de procente si s-a intors brusc si mi-a luat telefonul din mana .. ". Sa fim seriosi, astia sunt chiar penibili. Pe aia o manca in floricica, asta e clar. Chiar m-a amuzat Basescu cum facea misto de ea in parcare. Antena1,2,3,4 etc. chiar m-am saturat, dar poate sa-si faca felix 8 televiziuni ca tot nu-l da jos pe Base. Ne vedem peste 3 luni in Piata Universitatii
__________________ Trendifensicul V-ati prins? | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|