![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: alexpopel Join Date: Jul 2005 | Adrian Cioroianu penibil la Washington
Cu atitudinea asta de lingau o fi facut personajul asta cariera politica ? Probabil pupatul picioarelor a urmat in particular, dupa intrevederea cu presa. Daca pana acum il consideram un ministru mediocru acum mi se pare ''sclav'' in sensul propriu al termenului. http://video.state.gov/?fr_story=3ca...62eeaea61ba50b | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce a facut rau? Am vazut filmuletul si chiar n-am vazut partea negativa. Am vazut un om emotionat care spune "yes", "that's correct", " of course". Emotiile sunt duse la extrem, in situatiile de genul asta esti mai expus la greseli. Asta ii reprosezi ca-i emotionat si nu e in stare sa lege o fraza? Probabil,stiind ca e emotionat a considerat ca nu e cazul sa ia cuvantul.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Nick anterior: alexpopel Join Date: Jul 2005 | Quote:
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
exagerati. MAE a remis ieri un comunicat oficial prin care se prezinta ca "programul întâlnirii dintre cei doi oficiali nu a inclus o conferinţă de presă comună, iar, în cadrul oportunităţilor de imagine prevăzute la începutul întrevederii, secretarul de stat american a urat 'bun venit' ministrului român al Afacerilor Externe, aflat în prima sa vizită oficială la Washington." iar "Ulterior intervenţiei şefului diplomaţiei americane, având în vedere agenda încărcată a ambilor înalţi demnitari în cursul zilei de 13 iunie, reprezentanţii presei au fost rugaţi să părăsească imediat sala, pentru continuarea programului întâlnirii bilaterale" Presa română a relatat despre scurta declaraţie de presă de la începutul întâlnirii dintre cei doi ca fiind reuniunea propriu-zisă sau o conferinţă de presă, remarcând şi faptul că şeful diplomaţiei române nu a rostit decât 14 cuvinte cu această ocazie, aprobând şi întrerupând afirmaţiile secretarului de stat al SUA. deci nu dati cu pietre cand aflati stirea dintr-o sursa patetica gen otv sau A1. interesati-va mai intai care a fost programul complet si apoi comentati cele 14 cuvinte ale ministrului roman. oricum ... e mult mai bine decat "ai iem veri hapi tu mit iu, iu ar a legend"
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 |
habar nu am cum a decurs intreaga vizita, dar de curiozitate m-am uitat pe situl cu pricina la <prestatiile> altor ministrii de externe in compania aceleasi doamne. incepand de la pozitia de trepadush stand pe juma de buca si intors cu totul spre doamna intr-o atitudine lingusitoare si care ignora complet presa si terminand cu interventiile monosilabice si abia abia articulate alte ministrului nostru, totul il situeaza in antiteza cu ceilalti. cat de de dezinvolt e ministrul sloven, pana si cel kazach leaga mai bine doua vorbe....l-am auzit pe cioroianu vorbind si stiu ca nu e prost, dar asta e sindromul <linge si linge si cand esti obosit linge din nou> al politicianului roman. vad ca i se potriveste ca o manusha.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
el nu intelege ca nu o atitudine de linguseala si trepadush il mentine in functie ci tocmai faptul ca si-ar face treaba cum trebuie. se comporta asa ca sa il placa aia mai mari ca el care sunt la fel. toti sunt innebuniti dupa functii. zici ca de-asta s-au nascut.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Olteanu: Cioroianu ar putea fi candidatul PNL la Presedintie Cioroianu si Tariceanu s-ar putea lupta pentru candidatura liberala la Cotroceni Sambata, 23 Iunie 2007 Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca actualul ministru de Externe ar putea fi candidatul PNL la alegerile prezidentiale din anul 2009, transmite Mediafax. Intrebat daca PNL are candidat pentru alegerile prezidentiale din 2009, Bogdan Olteanu a raspuns: "Sunt convins ca avem de unde. Daca vreti, va dau doar un singur exemplu, si pentru ca ma aflu aici, in Oltenia, vi l-as da pe Cioroianu. Este un om puternic, este un om de mare cultura, este un om cu mare putere de convingere, este un liberal convins, este omul pe care eu l-asi vota si acesta este doar un exemplu". Olteanu a apreciat ca Traian Basescu, care este un om cu foarte multa intuitie politica, l-a perceput pe Cioroianu drept un potential adversar si a reactionat ca si in cazul Monei Musca. "De cum a ajuns Mona Musca numarul doi in sondaje si a spus "Domnule Basescu, daca as fi barbat, ati fi incurcat-o cu mine", i-a si aparut dosarul care statuse 15 ani ascuns. Pare insa ca si la domnul Cioroianu a aparut o problema. La o sedinta de fotografie ar fi trebuit ca Cioroianu sa-i propuna Condoleezzei Rice sa facem un tratat. Dupa parerea mea, ministrul de Externe s-a prezentat foarte bine si a avut o intalnire foarte buna cu Condoleezza Rice. In timpul unei sedinte de fotografii se zambeste. El trebuia sa stea sa zambeasca si eventual sa-i spuna da sau nu la intrebarea "Ce mai faceti?", "Faceti bine?" "Va multumesc, dumneavoastra?" Cam asa functioneaza. Asa s-a intamplat si acolo", a afirmat Bogdan Olteanu. Presedintele Camerei Deputatilor a sustinut ca Adrian Cioroianu va reusi sa convinga ca este un ministru de Externe bun.
__________________ "You can't live in fear!" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ reputation is the cornerstone of power | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Poate nu stie s-o vorbeasca, stare generalizata la multi politicieni (vezi Basescu, iliescu si celebrele lor accente englezesti), dar asta nu inseamna ca nu intelege. La urma urmei asta-i important, sa inteleaga, nu-i musai sa vorbeasca. Si tot la urma-urmei, voi ce-i reprosati, ca mi-e greu sa inteleg?!
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Ca nu a vorbit el in locul condoleiiiiizei rais . anyway daca era mai mare conferinta . gen 25-30d min si doar aproba atunci da. dar cred ca a fost doar un moment capturat nu toata conferinta. poate o fi vorbit el inainte Anyway nu e de condamnat .
__________________ click pentru adidasi : http://forum.computergames.ro/115-in...-puma-etc.html PARFUMURI ENGROSS :http://forum.computergames.ro/133-ac...-pret-bun.html | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|