![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 | In sfarsit , s-a facut dreptate
Multumita justitiei lui Base , Tariceanu , Macovei si #@%$@#$ DIP a scapat. http://www.hotnews.ro/articol_85531-...ost-inchis.htm Multumim Romania, multumim, PD, PSD, PNL, UDMR. Pana cand o sa acceptam minciuna, ipocrizia si tampenia din Romania ? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 |
Io nu inteleg. Il ai pe DIP in mana si-l lasi scapat in plina campanie anti coruptie. Saracul Nastase, Hrebenciuc, Videanu ( asta este un guru - se pun si in oraselul meu borduri), mai continuati voi. Sa nu-i uitati pe membrii PD. Aia cu Bugatti, casa la Oituz, bitum, ciment. | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
Dar ma scoate din sarite ca dosarul lui Nastase este slabut pe langa dosarele lui Mitrea, DIP, Taher, si din nou trebuie sa spun, Basescu, membrii PD. Ar trebui un thread cu avocatii " buni "si cum trebuie sa furi. Last edited by stefanap; 01-10-2007 at 17:29.. Reason: greseala de tastare | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
@stefanap: nu te mai consuma. face parte din cotidian. tot ce poti face e sa faci tot posibilul sa-ti faci viata ta mai buna. chestiile astea sunt greu de digerat si imposibil de schimbat. totusi, baga la cap, sa stii pe cine nu votezi la urmatoarele alegeri. iti recomand urmatoarea solutie, nu o avea ea finalitate concreta, dar macar dormi mai bine stiind ca nu contribui la primenirea unor arivisti nenorociti, si nu te lasi pacalit de vrajelile unor securisti nespalati: ROMANIA... Trezeste-te !!!!!!
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
Zarzavat eu mi-am facut viata mai buna si cei care se opuneau erau consilieri PD+PNL. Nu mi-a venit sa cred. Noroc de PSD. Intr-adevar sunt greu de digerat si imposibil de acceptat. Se leaga de un semidoct demn de mila ( Chiuraiu - SF si alti membri ar fi de 1000 de ori mai buni; sluga a unui baron PNL) , de un medic bun care a primit catuse in valoare de 50 de euro ( aia a fost aranjata frumos si inteligent ). | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Mda, ce sa zic mai scapa inca unul. Oricum nu a intrat niciunul dintre toti astia mari la inchisoare. Cand va face sefu al mare, tata Ilici puscarie sa ma anuntati si pe mine. O data cu el ar trebui sa intre 70% din politicienii romani. Deci va dati si voi seama ca nu poate sa intre unul la inchisoare in timp ce altul este liber. Fiecare il poate santaja pe celalalt. Variante pentru a scapa de toata aceasta mizerie: 1. Ne vedem fiecare de treaba, muncind cinstit. 2. Intram in politica incercand sa facem ce putem pentru ca Romania sa o duca mai bine | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Eu propun ceva. Sunt o sumedenie de substantive in limba romana fara sens. De exemplu: politician, judecator, magistrat, procuror, medic, notar etc. etc. etc. De ce ii numim cu aceste frumoase cuvinte, si nu ii bagam pe toti intr-unul singur? Sa zicem ca acela ar fi "cacat". De fapt cacatul ce face? Nimic, doar pute. Astia ce fac pe posturile respective? Nimic, doar put de mori. Jur ca s-ar potrivi de minune! Deja de un an ma uit la tv astfel: dau pe canalul x, incepe o duduie sa bolboroseasca ceva cu "politicenii....." bzzzzzzt, am schimbat canalul. Dau de altu care zice cu "motiunea care...." bzzzzzzt urmatorul. Si tot asa pana ajung ori la eurosport, ori la cartoon network, ori la animal planet. ![]() PS: intre timp unicul meu scop in viata a devenit acela de a nu mai plati taxele la stat. Nu stiu inca metoda, dar pana la urma o sa reusesc. In acel moment o sa ma simt liber si o sa ma uit zambind la toate stirile astea. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|