![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Esti de acord cu imunitatea parlamentara? | |||
| Da. | | 8 | 16.67% |
| Nu. | | 40 | 83.33% |
| Voters: 48. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
|
Da sau nu? Urmarind firul evenimentelor plitice de vreo 15 ani incoace, incepe sa ma irite la culme ceva. Si anume, imunitatea parlamentara. Chiar e necesara, are vreun alt scop in afara de a-i proteja si sustine pe alesi in ale jafului organizat? Recentele evenimente scot in evidenta faptul ca acest privilegiu de vis as adauga spala toate mainile murdare de sus.E corect oare? Motivatia trasa de par dar oficiala a imunitatii este: Deputaţii şi senatorii beneficiază de imunitate parlamentară, care are ca scop asigurarea protecţiei acestora împotriva urmărilor judiciare şi garantarea libertăţii de gândire şi acţiune ale acestora. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
NU ! sunt de acord ca trebuie o anumita imunitate legata de responsabilitatile specifice meseriei (a.k.a. sa nu poate fi trasi la raspundere ca au votat da/nu la o anumita chestie) dar atat. in rest, ai gresit, ai facut jail. simple as that, ca doar nu sunt ei mai cu mot
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
exact...libertatea de exprimare e normal sa nu fie ingradita ci chiar protejata. Furtul insa...n-are de-a face. Personal nu sunt de accord cu asa zisele vicii de procedura sau alte motive penibil invocate de politicieni pt a scapa de bratul legii. Uite un articol tare interesant: http://www.evz.ro/article.php?artid=327251 Eu ma judec cu BPR ca mi-au suspendat capetele de creta permisul, au bagat martor din burta ceea ce nu denota un viciu de procedura ci un adevarat abuz si totusi la tribunal mi se da termen peste termen pe cand Remes, filmat, vazut, prins, scapa ca nu purtau procurorii bonetica roz cand l-au filmat. Fantastica tara asta! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 |
In orice tara civilizata exista imunitatea parlamentara numai ca in tarile civilizate nu mai ajungi sa candidezi dupa un scandal de coruptie. Eu ii vad pe DIP, Nastase , Verestoy, Mitrea, Stanoiu si in viitorul legislativ. Chiar si pe Miki Spaga. Acum imi trec prin minte cativa congresmeni americani, Jacque Chirac. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Uite ca la egalitate cu demnitarii vor fi si borfasii cu bani, relatii si avocati buni: Parlamentul a votat Codul de protectie a infractorilor! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|