![]() |
| | #301 (permalink) | ||
|
De ce tip de bere vorbim? O Leffe? Atunci da, un 1:1 imi convine! ![]() Quote:
Pai sa nu veniti la mine sa-mi cereti cine stie ce productie locala gen Newmarkt de care nu o sa reusesc sa dau prin Franta.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. Last edited by Lord Raptor; 21-08-2008 at 00:32.. | |||
|
| | #303 (permalink) | ||
|
Sugerez sa deschideti un topic de pariuri si sa reveniti la oile lor. Ontopic: ild, nu uita ca deja ai pierdut un pariu
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
| Quote:
Se poate verifica.ild, eu ma multumesc cu un DAB
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #305 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
mi s-a parut cam fortata modalitatea de concepere a momentului acceptarii candidaturii. coloane grecesti, stadion (primul dupa kennedy care isi organizeaza momentul in aer liber), elemente de discurs preluate de la king. logica asta a inevitabilitatii, a predestinarii, a momentului istoric, a salvatorului si unificatorului, merge foarte bine daca nu e folosita excesiv. sunt curios ce vice isi ia republicanul. foarte curios. | ||
|
| | #306 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Ultimul presedinte american care mi-a facut o parere buna cat de cat a fost Bush senior. Cu maimutoiul de Clinton si retardatul de Bush Junior, nu m-am impacat niciodata. Acum, cretinii de democrati propun o alegere bomba: un negru sau candidatul republican. Pana acum vreo doua luni era: un negru, o femeie sau candidatul republican. Oricat de rahat ar fi republicanii si oricat am spune ca sunt de tampiti americanii: pana la urma vor vota tot cu republicanii. Oricum, nu as dori sa fiu presedinte american. Sa conduci o natiune de oligofreni cu cercurile evreiesti in spate si la fiecare minut sa te faulteze corporatiile. -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by dixy; 29-08-2008 at 20:24.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #309 (permalink) | ||
|
Alti romani stresati de administratia americana,de femeile cu platfus si de masoni. Saracii ,cate griji au pe cap!
__________________ Iarta-ti mereu dusmanii. Nimic nu-i supara mai tare Cea mai buna aparare pentru un prezicator este atacul. Daca trebuie sa prezici, fa-o des si cu aplomb | |||
|
| | #311 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
nu e tare rea alegerea. astia vin cu un negru... el vine cu the next best thing, o femeie. necunoscuta deci greu atacabila pe alt front dec at cel al lipsei de experienta. poate atrage ceva sustinatori die hard ai lui hillary. mai reduce media de varsta pe buletinul de vot.. ![]() sa vedem ce se mai intampla pe la coinventia republicanilor si cum reactioneaza democratii la veste. | ||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Cum pe mccain il cauta moartea pe-acasa, doamnelor si domnilor iata noul presedinte al americii ![]() Edit: un articol foarte interesant despre palin scris de un locuitor din alaska.. Telenovelas ![]() Iar poza aia de la inceput cu "orasul" unde era ea primar e de milioane.. Mug-Shot Saloon
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #316 (permalink) | ||
|
Eu nu inteleg de ce ii tot dati inainte cu varsta lui McCain. OK, e in varsta, dar nu mi se pare ca-l "cauta moartea pe-acasa" deloc. La naiba, Iliescu e cu 6 ani mai batran decat el. Vi se pare ca e pe moarte?
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #318 (permalink) | ||
| Quote:
Pentru perechea aia de picioare, as face o exceptie.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|