![]() |
| | #24 (permalink) | ||
|
Cea mai recenta lista a candidatilor, plus platformele lor, si o gramada de linkuri utile... Eu inca mai citesc, inainte sa ma decid la un favorit. Pacat ca nu candideaza C. Rice, este foarte inteligenta. http://www.cfr.org/campaign2008/candidates.html
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
Urarile candidatilor de craciun : Barack Obama (nu merge embed) http://link.brightcove.com/services/...ctid1349141721
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Chiar citeam despre el acu cateva zile pe un site neo-nazist ("white power" n stuff) pe care mai intru ca sa am de ce rade, si printre aberatiile comice ale rasistilor alora, am vazut un mare suport pentru candidatul asta. Il ridicau in slavi de parca e the second coming, faceau chete sa stranga bani pentru el, etc. Cu asemenea sustinatori nu stiu cata credibilitate poate sa aiba. Mai ales ca a facut de curand o gafa declarand ca razboiul civil putea fi evitat, eliberarea sclavilor nemeritand atata varsare de sange. Cu asemenea declaratii nu castiga nimeni alegerile in SUA, mai ales ca procentul de "non whites" de acolo a crescut dramatic in ultimele decenii. Ce mai citeam interesant acolo e ca rasistii aia ar prefera un negru presedinte decat o femeie... Go figure.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Nu a declarat asa ceva despre razboiul civil din cate stiu eu. El doar sustine ca nu eliberarea sclavilor a fost motivul principal pt care a existat acest razboi. Ceea ce e adevarat. Poti sa-mi dai si mie linkul de la site-ul respectiv te rog? Este singurul care sustine retragerea din Irak cat mai repede posibil, care nu este de acord cu politica de imperiu dusa de US, una peste alta mesajul lui este ceva de genul: "sa ne vedem de treaba noastra". A afirmat ca 9/11 este rezultatul politicii externe duse de US. Si a fost foarte aspru criticat pentru asta. Ca si cum ar fi comis o blasfemie. Este singurul Republican din congres care in 2002 nu a votat pentru atacarea Irakului. As putea sa ma leg si de faptul ca el vrea sa pastreze US asa cum e ( sau mai degraba sa readuca tara la ce a fost), spre deosebire de maj celorlalti candidati care tind spre o "socializare" a US, o apropiere de ce este in Europa. Chiar stie ce vorbeste cand abordeaza probleme economice. Si nu trebuie uitat faptul ca in acest moment US este intr-o mare recesiune. Nu vreau sa fiu subiectiv, dar este singurul care a afirmat foarte clar ca politica Federal Reserve de tiparire fara acoperire a banilor a dus la inflatia deosebit de mare. In problema imigrarii are o opinie foarte de bun simt: sa nu se mai acorde welfare imigrantilor ilegali. Sustine ca orice imigrant dornic sa munceasca este binevenit, dar apreciaza ca foarte multi vin aici stiind ca statul ii sustine financiar. Last edited by leopardul; 28-12-2007 at 12:33.. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
Ai pm cu link-ul. Din cate stiu eu si democratii sustin retragerea din Irak, cel putin Obama parca zicea de asta. Iar daca pleaca toti mexicanii din USA, cine le mai spala veceurile, ingrijeste gradinile si le mai f**e nevestele americanilor?... ![]() Desteptii vor sa scape de imigranti dar nu se gandesc la consecintele economice, mexicanii aia reprezinta o sursa inepuizabila de mana de lucru ieftina (aka slave labour), dar odata cu muncitorii intra si the latin kings. Orice are un pret.
__________________ Swallow my words, taste my thoughts/ And if its too nasty, spit it back at me | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
Ticaloasa asta alaturi de Cheney, Rumsfeled si binenteles taticu sef Bush au atata sange nevionvat pe maini ca o sa aiba un loc rezervat stim noi unde. Nu mai zic de incompentata crasa de care a dat dovada toata administratia bush in frunte cu proasta asta, de la incalcarea propriei constitutiei, a drepturilor omului, conventiilor de la Geneva, manipulare internationala si mincuni (wdm anyone?), prabusirea dolarului, tratarea in deradere a efectelor de incalzire globala si boicotarea tuturor eforturilor internationale in acest sens, si asa mai departe. Bleah...mi-e scarba... btw, si hitler a fost foarte inteligent.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Obama vrea retragerea trupelor candva prin 2013. Imigrantii ilegali beneficiaza de welfare, servicii ,medicale, educatie pt copiii lor fara sa plateasca taxe. El e impotriva beneficiilor oferite imigrantilor ilegali. Subliniez ilegali. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
|
"prabusirea dolarului" - LOL. Este de fapt o chestie al naibii de utila pentru americani. Ca te arde pe tine personal la degete, e altceva, dar stii, ea nu pentru tine lucreaza. Bush e un dobitoc, de acord. Dar sa nu recunosti inteligenta CR mi se pare foarte superficial... EMI; eu nu votez la alegerile din America, nu stiu de ce inventezi lucruri care n-au nici o relevanta. CR ar putea scoate America din rahatul in care e, si este singura care a tinut-o cu narile la suprafata cat dobitocul de Bush a fost (si mai este) "la putere"...
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Dar trebuie sa-ti dau credit, intre Cheney, Bush si Rumsfeld, CR este cea mai inteligenta. Nu ca stacheta ar fi prea sus CR in acelasi timp este evil, ticaloasa, ne-****ta, baby killer, war loving bitch.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
![]() din partea mea sa arda toti in iad , dar ca o opinie personala cred ca un republican la conducere ii va duce mai repede acolo, asa ca eu sustin candidatul lor oricare din ei.
__________________ "Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaste curătit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astăzi ca si mîine, pururi si acum." Oriunde as fi, Inima Mea Bate Pentru Poli | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Daca tu crezi ca totul se rezuma doar la asta te inseli. Pe termen scurt poate e profitabil ca americanii sa aiba un dolar slab, si cum administratia Bush e ultra tampita si nu vede in fata mai mult de 1-2 ani in viitor, e de asteptapt ca le convine. Dar pe termen mediu-lung ar putea fi catastrofal pentru economia lor. Totul are legatura, de la tranzactionarea petrolului in dolari(nu le mai convine deloc la baietii cu petrolul un dolar slab care se prabuseste pe zi ce trece), la banca nationala a chinei si moneda lor(chinezi au rezerve uriase de dolari, daca se apuca sa vanda...bye bye "US$") , criza ipotecara si a creditelor si mai ales indatorarea guvernului american care a capatat niste cifre monstruase. Asta ar putea duce la o hiper inflatie si apoi prabusirea dolarului impreuna cu toata economia lor.
|
| | #39 (permalink) | ||
|
Daca tu crezi ca totul se rezuma doar la asta te inseli. Orice astfel de atac din partea Chinei asupra economiei SUA ar duce la o criza mondiala de proportii. Prabusirea dolarului duce automat la prabusirea monedei lor, RMB fiind legat de USD cat si pentru ca principala piata de export a Chinei este SUA. Vorbim de un echilibru instabil si imo, toti actorii importanti se roaga ca la Casa Alba sa vina o administratie mai deschisa la minte. Personal, il prefer pe Giuliani dar dupa cum s-a scris si mai sus, este catolic si nici nu are sarmul si atuurile lui JFK.
__________________ | |||
|
| | #40 (permalink) | |||
| http://digg.com/politics/Programmer_...orida_election Quote:
La ei votul e prin design facut sa fie usor de furat. Apesi un buton la o masina si ai votat. Nu primesti un bon cu votul cum primesti la orice supermarket, nu exista dovezi fizice. Ai un numar intr-o masina, ce sa renumeri daca sunt suspiciuni ? http://www.indybay.org/newsitems/200...2/17027121.php Quote:
Quote:
Degeaba vorbiti voi aici despre candidati daca americanii sunt furati la vot. Si merita sa fie, nu sunt in stare decat sa fluture steguletele lor si sa viseze la "freedom", cine nu flutura stegulet e "anti american" | ||||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|