![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
dudes degeaba dezbateti cat dezbateti voi aicea ![]() presedinte tot va iesi un illuminat (NWO marrionette)...cumva hillary ? ![]() democrats/republicans and a cookie :
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy Last edited by Rush; 10-01-2008 at 02:07.. | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Incredibil ce se intampla in America acum. Macar mai sunt oameni care vor sa faca ceva: Cata dreptate avea George Carlin:
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
Clipul The Perverted Truth About The Bush Family e o prostie sinistra. Auzi parintii actualului cimpanzeu de la Casa Alba sunt "inbred" din cauza ca sunt veri de gradul 9. Asta e tampenie imensa. Probabil nici romanii n-ar mai trebui sa se corceasca intre ei ca multi dintre noi suntem urmasii lui Stefan cel Mare si al nenumaratelor sale amante si al numerosilor sai bastarzi. Boul ala care a facut clipul daca tot vroia sa dea in Bush putea sa zica ca bunicul sau, Prescott Bush parca, a fost un prieten al nazistilor si a facut afaceri cu ei, afaceri cu arme parca. Ala cu asemanarile dintre presedinti si regina si printul Charles e alta mostra de tampenie crasa. Daca esti var de gradul 9 cu cineva inseamna ca ati avut niste strabuni comuni nascuti candva in jurul anului 1700. Multi dintre noi suntem rude dar de la un anumit grad incolo nu prea mai conteaza.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. Last edited by Greg; 10-01-2008 at 17:58.. | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Nu e legat de domnul papusoi sau de doamnda Robocop (pe care o creditez cu sanse reale de cind i-am vazut privirea teleghidata), dar uite o stire interesanta care arata putin din adincimea icebergului. La noi iesea tambalau si porcaiala si se sfatuiau citeva trusturi de presa o saptamina daca a fost coruptie sau daca se consolideaza economia de piata. La ei cine sa spuna ca tot ei il platesc...
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 | Quote:
erm... pe forumul asta subiectul este cam evitat din cate am observat (and it's not about paranoia.)este necesar a face niste conexiuni lipsite de ignoranta
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy Last edited by Rush; 11-01-2008 at 22:59.. | ||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
Domle, sa fie clar: eu tin cu femeia aia. Daca nu iese femeia presedinte, eu nu mai recunosc sua, ar insemna ca le-a pierit gustul pentru ridicol, si eu asa imi reprezint sua, ca tara tuturor hilariozitatilor(oops reclama mascata). Sau macar un negru, treaca de la mine.
__________________ FABRICAE DIEM PVNK vs SHI NO LA | |||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
1.2.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
surprinzatoare decaderea lui giuliani. se pare ca isi va anunta zilele viitoare iesirea din cursa si il va sustine pe mccain. campanie prost condusa, ma gandesc, pentru ca altfel omul avea niste atuuri care sa-l duca undeva mai sus de locul 3 (sau pe unde se situeaza) in tabara republicanilor.
| ||
|
| | #71 (permalink) | ||
| Quote:
Dude, oricum va fi...e un teatru ieftin, toate optiunile sunt gresite din start...dar e bine cand bizonul are oferta diversificata nu poate face rebeliune impotriva lucrurilor ascunse. Un fel de fugi de drq si dai de fracsu'.
__________________ Setup: Freeride: 32 forecast + K2 cinch +Lib Tech TRS mtx 154 Freestyle: 32 Focus Boa + Flow nxt-at + K2 JIBPAN (limited edition) Rocks board: Burton Cruzer. | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Nick anterior: alexpopel Join Date: Jul 2005 |
Urmarind discursurile tuturor candidatilor si programele eu unul simpatizez cu Obama, datorita intransigentei pe teme precum Iraq, sanatate, emigrare in sensul acordarii cetateniei cu conditia cunoasterii limbii engleze. Cred ca ar fi singurul care ar putea sa-l invinga pe McCain (cel putin asa arata ultimii polls). Cred ca maine partial se cam aseaza lucrurile odata cu Super Tuesday.
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
John McCain o sa iasa presedinte. Numai pt nume. ![]() http://uglyrepublicans.com/republica...ain-pirate.jpg
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|