Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 10-02-2008, 23:20   #81 (permalink)
Moderator

excluzand super-delegatii, obama e in fata deocamdata. vin niste state din sud in curand, asa ca ar trebui sa revina clinton pe primul loc, insa micutul are o sansa buna (super-d pot sa-si schimbe votul in ultima clipa, si nu ar fi exclus sa fie sedusi de discursul lui).

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 15:52   #82 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Nu e clar inca ca va castiga cine iese de la Democrati fie Osama fie Hillary? Adica mai are McCain sanse sa bata candidatul democrat.
Obama i are pe negri de partea lui si nu cred ca ar fii negru care n-are treaba cu Republicanii,sa fie de`al lor ( daca nu chiar si asa o sa-l voteze pe Obama ). In acelasi timp albii vor probabil nu se vor lua dupa culoare si vor vota cu cine cred ei e cam victorie sigura Obama.
La Clinton poate sanse mai mici, cu toate ca femeile probabil abia asteapta insa si iara parca este un nume mai mare, daca tot a fost 1st Lady 8 ani de zile.

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 20:34   #83 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Bogdan_P View Post
Nu e clar inca ca va castiga cine iese de la Democrati fie Osama fie Hillary? Adica mai are McCain sanse sa bata candidatul democrat.
Obama i are pe negri de partea lui si nu cred ca ar fii negru care n-are treaba cu Republicanii,sa fie de`al lor ( daca nu chiar si asa o sa-l voteze pe Obama ). In acelasi timp albii vor probabil nu se vor lua dupa culoare si vor vota cu cine cred ei e cam victorie sigura Obama.
La Clinton poate sanse mai mici, cu toate ca femeile probabil abia asteapta insa si iara parca este un nume mai mare, daca tot a fost 1st Lady 8 ani de zile.
Si uite asa ma apuca pe mine plansul cand vad dupa ce criterii se voteaza. Da, stiu, sunt un idealist

leopardul is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 05:42   #84 (permalink)
Registered User

Mi-e ca patesc ca si cu Basescu: ma bucur ca vine Obama, iepurasul negru, copilul minune cu radacini adinci in fibra vitala a poporului si la urma se dovedeste ca asta e mai rau decit raul ala cu certificat de calitate ca robotroana de miss Clinton sau calugarul shaolin ala de la republicani. Ma rog la Base se cam stia marfa de mult dar nu ma asteptasem sa fi fost atit de bine ambalata La Obama nu stiu nimic iar asta singur e un motiv de neliniste...
Norocul meu ca nu sint nevoit sa votez

Omul cu cablul is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 09:05   #85 (permalink)
proffaisseur diplaumait

ovidiugrecu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Omul cu cablul View Post
La Obama nu stiu nimic iar asta singur e un motiv de neliniste...
Norocul meu ca nu sint nevoit sa votez
Iti faci cam multe griji.

Acum bizonul are de ales, la democrati, intre un negru si o femeie si nu prea e hotarit. La alegerile alea mari va iesi Mc Cain pentru ca nu e nici negru, nici femeie.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Image1.jpg
Views:	38
Size:	9.9 KB
ID:	309318  

ovidiugrecu is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 10:16   #86 (permalink)
Moderator

daca ar iesi mccain ar fi o surpriza mare de tot. americanii vor insa o schimbare, nu sa puna de-o surpriza.

Old 14-02-2008, 11:42   #87 (permalink)
Registered User

Au gresit democratii la alegerea candidatilor, eu personal nu cred ca vor castiga presedentia cu oricare dintre cei doi.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 20:39   #88 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Eu cred ca au facut o miscare necesara care o sa le asigure voturile ba femeilor sau negrilor din SUA. Dar cine stie, poate se mobilizeaza albii sa voteze daca il vad pe Obama candidat si ar fii un lucru bun sa faca asta in favoarea lui McCain zic eu pentru ca in timp ce negrii vor sa is aibe primul presedinte negru albii trebuie sa arete ca pana la urma ei sunt populatia dominanta in State, cat or mai fii ei...

Old 14-02-2008, 20:56   #89 (permalink)
Registered User

Quote:
si ar fii un lucru bun sa faca asta in favoarea lui McCain zic eu pentru ca in timp ce negrii vor sa is aibe primul presedinte negru albii trebuie sa arete ca pana la urma ei sunt populatia dominanta in State, cat or mai fii ei...
Aha, deci pe tine nu te intereseaza ce va face unul sau altul, pentru tine conteaza sa arate albii ca ei sunt populatia dominanta in state.

Uite ce sustine McCain pe site-ul lui oficial:

A greater military commitment now is necessary if we are to achieve long-term success in Iraq. John McCain agrees with retired Army General Jack Keane that there are simply not enough American forces in Iraq. More troops are necessary to clear and hold insurgent strongholds; to provide security for rebuilding local institutions and economies; to halt sectarian violence in Baghdad and disarm Sunni and Shia militias; to dismantle al Qaeda; to train the Iraqi Army; and to embed American personnel in Iraqi police units. Accomplishing each of these goals will require more troops and is a crucial prerequisite for needed economic and political development in the country. America's ultimate strategy is to give Iraqis the capabilities to govern and secure their own country.

Uite ce scrie pe site-ul lui Obama:

Obama will immediately begin to remove our troops from Iraq. He will remove one to two combat brigades each month, and have all of our combat brigades out of Iraq within 16 months. Obama will make it clear that we will not build any permanent bases in Iraq. He will keep some troops in Iraq to protect our embassy and diplomats; if al Qaeda attempts to build a base within Iraq, he will keep troops in Iraq or elsewhere in the region to carry out targeted strikes on al Qaeda.

Imi dai voie sa te intreb cu care dintre cele doua strategii esti de acord? Sunt diametral opuse, e simplu de ales (desi sunt convins ca ai deja o parere formata)

Old 14-02-2008, 21:01   #90 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Deci sa voteze pe McCain!

As fii pentru serviciul militar in SUA...defapt daca imi iau cetatenia as fii mandru .

Old 14-02-2008, 21:11   #91 (permalink)
Registered User

Aha, multumesc pentru raspuns. Mi se pare ca alegerea ta e una proasta, dar ti-o respect.
Ceva tot nu sunt sigur ca am inteles: daca iti dau cetatenia te-ai inrola in armata si te-ai duce in irak?

(si se scrie "fi" , scuze, dar deja la doua greseli intr-un singur rand nu am mai putut sa ma abtin)

Old 14-02-2008, 21:24   #92 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Pentru ca pot sa-mi iau cetatenia si exista sanse ca din vara sa plec definitiv din Romania, posibil chiar sa ma intorc de atatea ori in Romania cate degete am la un picior cu toate ca nu tin obligatoriu sa fie SUA, mi-ar placea la fel de mult Europa sau chiar Australia, in orice caz nu Canada.
Si daca m-as duce in SUA as prefera ca armata sa devina obligatorie decat sa se duca oameni in lipsa de bani sau chef de a merge la facultate. Ca este cea mai mare putere mondiala. Este un lucru benefic sa ai o armata mare in caz de orice. Este o libertate si asta sa nu ai obligatii militare, dar este doar temporara, pacea nu este definitiva, dupa parerea mea si femeile ar trebui sa faca o armata Mai scurta si care sa nu tina de lucrurile cele mai dificile dar sa nu stea degeaba.

PS : Nu esti profu' meu de Lb. si Literatura Romana sau seful comisiei de examinare sa ma corectezi, daca am gresit e treaba mea pentru ca nu sunt la Bac sau la Admitere la Litere aici. Atata timp cat intelegi sensul nu vad care este problema.

Old 14-02-2008, 21:34   #93 (permalink)
Registered User

Quote:
Si daca m-as duce in SUA as prefera ca armata sa devina obligatorie decat sa se duca oameni in lipsa de bani sau chef de a merge la facultate.

PS : Nu esti profu' meu de Lb. si Literatura Romana sau seful comisiei de examinare sa ma corectezi, daca am gresit e treaba mea pentru ca nu sunt la Bac sau la Admitere la Litere aici. Atata timp cat intelegi sensul nu vad care este problema.
Ai facut armata in Romania? ( de fapt poate nici nu e cazul, nu stiu cati ani ai)

Da, nu sunt proful tau de romana, dar intotdeauna imi corectez prietenii cand observ ceva de genul asta ( si ei fac acelasi lucru pentru mine). Din pacate devine un reflex si ma port la fel si cu necunoscutii.

Old 14-02-2008, 21:37   #94 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Nu si nici nu o sa o fac vreodata in Romania

Sunt major deci puteau sa ma cheme dar oricum nu ma interesa prezenta lor la usa mea

Old 14-02-2008, 23:09   #95 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Quote:
defapt daca imi iau cetatenia as fii mandru .
O sa fii mult mai mândru când o sa reusesti sa aliniezi doua fraze fara greseli flagrante de gramatica.

Iar parerea ta despre cum trebuie facuta armata nu ne intereseaza.

EMI is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 23:43   #96 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
daca ar iesi mccain ar fi o surpriza mare de tot. americanii vor insa o schimbare, nu sa puna de-o surpriza.
rezultatul va fi, indiferent de alegerea americanilor, surprinzator. sa fim seriosi - America, presedentie, o femeie, un negru, un republican, 2008!

eu (cred ca) o prefer pe femeie.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 23:56   #97 (permalink)
Moderator

in runda finala va fi un sure thing si un mare outsider. invariabil asta din urma e republicanul.
cum spuneam mai pe la inceputurile threadului, eu pe obama l-as prefera, dar credeam ca iese clinton. bine zis credeam. acum evident nu mai sunt sigur. nu prea indraznesc inca sa cred mult in sansele lui o pentru ca texasul si inca vreo cateva state din zona could make or break him. ca discurs insa, imi place. si aparent place unei parti din ce in ce mai mari din sustinatorii lui clinton.

Old 15-02-2008, 00:14   #98 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Voi va dati seama ce e în sufletul actionarilor companiilor de asigurari de sanatate, acum ?

EMI is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 16:07   #99 (permalink)
Genetic Dwarf

Korn's Avatar

Am multe beri pe McCain. Now we wait.

Korn is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2008, 22:50   #100 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
O sa fii mult mai mândru când o sa reusesti sa aliniezi doua fraze fara greseli flagrante de gramatica.

Iar parerea ta despre cum trebuie facuta armata nu ne intereseaza.
Nici pe mine nu ma intereseaza ce pareri ai tu dar macar nu m-am bagat aiurea sa mai castig un post si sa-mi pierd cateva secunde din viata, dar tu cam ai obiceiul asta...
Dupa cum vezi am fost intrebat despre chestia asta. Daca chiar nu te intereseaza parerea mea vezi-ti de treaba ta, daca ai asa ceva.

Considera asta ultimul reply pe care ti-l dau pentru flame-urile tale.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules