![]() |
| | #104 (permalink) | ||
|
Nu stiu cine iese, dar *sper* sa iasa unul care are mai putine idei de tipul jandarmul lumii. Vad deja ca in UK s-au lasat de sporturile astea, a mai ramas doar SUA pe baricade. Pardon, si noi, ca vajnici aliati, alaturi de ei
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
O femeie proasta: http://news.yahoo.com/s/ap/20080225/ap_on_el_pr/clinton In principiu, ea nu stie decat sa il atace direct pe Obama. Si e un semn bun, ca la dezbaterea cea mai recenta, a fost huiduita de cei prezenti in platou. Daca pierde statul Texas, e aproape clara treaba. Desi nu vad sa se intample asta la cati rednecks sunt acolo. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
ai vazut dezbaterea? nu a fost huiduita. au fost niste zgomote de dezaprobare cand a facut gluma aia proasta cu xeroxul, insa nimic major. cred ca inca nu terminase de rostit vorbela pana sa-si dea seama ca trebuia sa taca.ultima dezbatere a fost extrem de prietenoasa intre cei doi. la fel si precedenta. acum doua sau trei dezbateri s-au atacat mai rau, si asta s-a reflectat negativ in sondaje (pentru ambii). asa ca au incetat. analistii spun chiar ca sunt prea apropiati ca platforme, si prietenia asta, la tv, dintre ei, e prea.. dulceaga. ![]() in texas o sa castige clinton sau o sa fie game over. dar o sa castige, da-o incolo.. | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Ok am exagerat eu. Dar in general observ ca isi ataca mai mult concurentul decat viceversa. "Obama face/nu face...etc " Ce fel de campanie e asta? Zi ce ai de zis si cu asta basta. Mai cunosc si cativa politicieni pe la noi cu ambitii la presedentie care au aceeasi politica.
| |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | in general observ ca isi ataca mai mult concurentul decat viceversa. "Obama face/nu face...etc " Ce fel de campanie e asta? incearca sa se diferentieze cumva de celalalt, pentru ca in cele mai multe issues sunt extrem de apropiati. ai vazut probabil cum s-au straduit sa spuna fiecare de ce planurile lor legate de universal health care nu sunt identice, ajungand la chestiuni tehnice si exasperand moderatorii care voiau sa treaca la un alt subiect al discutiei. pe de alta parte, e firesc sa puncteze ceea ce nu are la fel de bun celalalt, pentru ca se afla intr-o competitie intre ei deocamdata. republicanul e un element marginal (poate n-ar trebui sa fie, dar e), acum cand e de castigat nominalizarea. vei vedea cum, dupa ce se decide cine va fi candidatul dintre ei doi, vor pune amandoi tunurile pe mccain. | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: Hell |
Dupa ultimele polluri, Obama conduce in Texas - 50 % vs 46% Clinton, cu o marja de eroare de 3.5% (Cnn.com). In Ohio situatia e putin mai buna pentru Clinton, care conduce cu 11 sau 8 procente, dupa 2 polluri diferite (cu aceeasi marja de eroare). Daca nu ma insel, va mai fi o dezbatere in Ohio inainte de 4 martie, care poate schimba lucrurile - inaintea dezbaterii din Texas, Hillary conducea cu 50% la 48% Am urmarit toate dezbaterile si majoritatea discursurilor celor 2, si de fiecare data m-am mirat cat de departe sunt politicienii romani...parca as vota cu placere dupa o campanie in genul asta la noi.
__________________ Never let your sense of morals prevent you from doing what is right Salvador Hardin, "Foundation" | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
...as Jay Leno put it in a recent monologue: “You can’t criticize Hillary. Ooh, that’s sexism. You can’t criticize Barack. Ooh, that’s racism. And you can’t go after McCain, because that’s elder abuse."
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
indraznesc un pronostic, desi mai sunt niste state care trebuie sa aleaga. as miza pe obama pentru nominalizare. e greu sa piarda avansul pe care-l are. chiar daca pierde toate statele de acum incolo, atata timp cat n-o face in mod dezastruos (si nu vad de ce s-ar intampla asa ceva) tot va fi in fata. iar superdelegatii nu cred ca vor vota contra vointei populare.
| ||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
Timpul trece în defavoarea lui Obama, care a reusit sa gafeze în ultima vreme mai tare decât Madam. Faza cu pastorul cred ca o sa revina si tot o sa revina în povestea asta, norocul lui e ca a fost scoasa de la naftalina abia dupa ce s-au dat marile batalii din lunile trecute. In ritmul asta, daca Madam are inspiratia sa taca mâlc, Obama risca sa piarda pe limba lui. Ati observat desigur ca opiniile massmediei nu-l mai dau asa mare favorit pe Obama, ca acum 2 luni când era descris ca imposibil de oprit. Daca Madam câstiga Pennsylvania cu peste 15% devine stapâna pe pozitie, daca câstiga cu mai putin va trebui sa-i mai gaseasca un pastor ceva lui Obama si tot îl ameninta la uzura.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #115 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 | Quote:
![]() daca iese hillary imi fac bagajele si am plecat pe marte.Obama mai merge,nu e pro razboiului din iran si administratiei bush; insa asta il pune in dezavantaj in anumite privinte.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
cu abandon ar trebui sa se lase indiferent de rezultat. insa tare mi-e ca tot indiferent de rezultat nu se va lasa cu abandonul... celui care trebuie sa abandoneze. hillary va castiga cu ceva gen 5-8%... va spune ca e ok (intra in portofoliul ei de state mari castigate). obama va spune ca o infrangere la mai putin de 10% confirma ca e in frunte si isi pastreaza distanta. si treaba va continua. hillary poate sa stopeze toata treaba, recunoscand ca e timpul sa sustina candidatul cu ceva mai puternic, pentru o lupta mult mai importanta. insa nu cred ca va avea intelepciunea politica de a o face. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
|
Miza e prea mare ca sa judeci rece de pe locul lor. In plus în SUA e acel mit al "come back-ului", al copilului-minune care reuseste totusi sa învinga în pofida evidentelor. Si e totusi un spectacol, sa asisti cum e campul Clinton strâns cu usa din ce în ce mai puternic. Sunt totusi niste inconturnabili ai policitii actuale, asa cum era/este(?) clanul Kennedy.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Hillary - "In urmatorii 10 ani in care ei (iranienii) ar putea sa ia in calcul, cu nesabuinta, un atac asupra Israelului, am putea sa ii radem cu totul de pe harta". Intelepciune politica, ai? Ca femeie politician putea alege o cale mai demna nu cea usoara a prostitutiei electorale. Si sa isi asume esecul, evident. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
pai ce spuneam? ![]() atata doar ca n-o va alege. si nu cred ca e treaba cu come back kid. in lupta asta nu ai cum sa iti intreci adversarul pe turnanta, daca el a castigat (dupa cum se pare ca nu are cum sa n-o faca) votul popular. la conventia aia orice rezultat diferit de ceea ce reflecta acest vot ar fi perceput ca o deturnare a vointei electoratului. super delegatii, pe care probabil se bazeaza hillary, nu au cum (in mod normal) sa voteze altfel decat oamenii. e asadar o batalie a carei finalitate democratica nu poate fi schimbata decat de ceva cataclismic in tabara obama (vreo amanta, ceva). in tot acest timp tabara adversa traieste bine merci fara oponent. daca azi hillary spune stop si il sustine pe obama (hell, ce-ar fi sa o ia cu el pe buletinul de vot? - si asa viziunile lor in majoritatea problemelor au fost considerate chiar prea apropiate) pana la toamna se pune de-un landslide. daca o lalaie pana in iunie, toata treaba ar putea fi mai stransa. o victorie republicana ar fi incontinuare o surpriza de proportii, insa impresia ca "se joaca" va fi puternica. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|