![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
tot ma gandesc cum de a putut spune bush ca pentru linistea balcanilor e nevoie de un kosovo independent. ok, e bush, insa declaratiile astea i le pun in gura oameni presupus destepti. chiar daca ai interesul sa sustii treaba, nu o faci cu asemenea argumente. | ||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
Sennin, Romania e destul de de intreaga, ultima oara cand am verificat. Sarbii au avut nevoie de cateva rasboaie ca sa vada ca Federatia era o tampenie. Ca natie stam foarte bine. Quote:
Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
![]() Singurul act considerat de genocid/masacru în istoria conflictelor din fosta Yugoslavie a fost cel de după ocuparea Srebreniţei de către sârbi ... | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
"Declaraţia generalului Zdravko Ponos că provincia Kosovo nu va fi apărată cu armele este o ruşine", a spus Artemije. "Serbia ar trebui să cumpere arme de ultimă generaţie de la Rusia şi de la alte state şi să ceară Rusiei să trimită voluntari şi să stabilească o prezenţă militară în Serbia", a spus el. "Kosovo a fost şi va fi mereu al Serbiei", a subliniat Artemije, cu câteva ore înainte de declararea independenţei de către provincia sârbă. Totul va trece, ca şi ocupaţia Kosovo", a declarat şeful Bisericii Ortodoxe sârbe din Kosovo, în vârstă de 73 de ani. Analistul sârb Bosko Jaksici a spus că discursul lui Artemije nu este o surpriză. "În următoarele zile ne putem aştepta la comunicate de presă furioase. Se vor cere şedinţe al Consiliului Naţional de Securitate şi ale Curţii Internaţionale de Justiţie. Nivelul relaţiilor diplomatice cu ţările care vor recunoaşte noul stat din Balcani va fi redus", a explicat el. "Clopotele vor bate şi ştim că Artemije va repeta că trebuie să luptăm pentru Kosovo încă 500 de ani. Pentru imagine, armata va fi pusă în stare de alertă ridicată, presa occidentală va fi criticată dacă nu va relata declaraţiile dramatice ale refugiaţilor sârbi", a subliniat analistul. din EVZ | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
E nevoie de mai multe ? Unul singur nu se pune ? 550 de gropi comune nu ajung ? Opt mii de victime nu ajung ?
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
Nu are absolut nici o legătură cu Kossova şi cu statul Yugoslavia/Serbia ... ![]() Dar na ... dacă, prin absurd, oamenii ar avea un minim de informare despre problemele despre care îşi dau cu părerea la modul radical ar fi mult mai bine probabil ... :P Quote:
) .Ulterior - în timpul campaniei de bombardamente a NATO asupra Yugoslaviei - în provincie au avut loc mai multe preupuse atrocităţi ( de ambele părţi ), deoarece atât campania de gherilă a UCK cât şi cea de contra-rebeliune a sârbilor au atins apogeul, însă asta oricum e departe de argumentul folosit iniţial în discuţie. | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
Da, e foarte grav faptul ca unele tari "europene" accepta/valideaza existenta acestei tumori numita "republica" Kosovo!!! Atunci cand ai jeg pe tine sau cand ai o infectie te speli/cureti si in nici un caz nu protejezi asa ceva. "Ungurii" din UDMR se apleaca dupa cum bate vantul, m-am lamurit cu ei, problema incepe atunci cand populatia maghiara din ROMANIA "pune botul" la ceea ce spun cei din UDMR. Acum, subiectiv, eu sunt de partea cuscrilor(sarbii) dim motive pur istorice si personale dar nu trebuie sa uitam ca populatia romaneasca din SERBIA este oprimata. Cat despre albanezi(arnauti), parerea mea este ca sunt un popor de criminali, infractori, putori si cred ca orice alt lucru negativ. Tocmai pentru "calitatile" astea erau angajati pe vremuri ca bodyguards, mercenari etc.
__________________ Life is a shit and I want my money back!!! | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
care e definitia unui popor? sunt francezii un popor? cum ar trebui sa fim noi ca sa fim o natiune si nu un popor? dupa ce raspunzi la toate astea, du-te la dex si vezi ca sunt sinonime. in afara de situatia in care te referi la popor ca la o forma intermediara intre trib si natiune, situatie in care statul lipseste. ori, noi avem un stat, deci vorbim de natiunea romana. dupa aia du-te si mai citeste odata ce am scris eu, apropo de rolul statului si vezi ca nu am emis idei anarhice de genul <jos cu statul> ci am spus ca statul national mi se pare perimat. cat despre ps-ul tau, well, cam cati romani au vazut vamesii aia in ultimele 6 luni (intervalul in care se inregistrasera furturile)? ce crezi, in opinia lui romanii sunt un popor de hoti sau nu? mai gandeste-te si ca in acelasi interval de timp nici o alta nationalitate nu le mai furase masinile si ai tabloul complet. nu e vorba ca ma simt sau nu rusinata de a fi roman, e vorba de frustrarea de a fi tratat ca un potential infractor din cauza ca esti roman. si pt ce? ce idealuri culturale/sociale am eu in comun cu aia 15 hoti? cat despre kosovo, de unde haos cu UN forces staying si cu 2000 de UE staff? pana una alta era haos in belgrad:P Last edited by ladyatrix; 17-02-2008 at 23:12.. | ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Quote:
Hai s-o luam altfel. Daca, prin absurd, armata romana ar fi comis, undeva in Ardeal, cele mai mari crime de razboi de la Hitler incoace, masacrand 8000 de unguri, nu ti-ar fi jena sa vorbesti despre dreptul istoric al poporului roman asupra Ardealului ? Mie da. Ei uite tot asa consider ca si sarbilor ar trebui sa le fie jena. Si mi-ar fi jena chiar daca masacrul nu s-ar fi produs in Ardeal, ci, sa zicem, in Banat. Ce mi-e Bosnia ce mi-e Kosovo. Quote:
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #111 (permalink) | ||
![]() Însă la ora actuală "republica Kossovo" e un stat pur mafiot, placă turnantă a traficului de droguri, arme şi carne vie ( cine ştie câte românce au trecut prin infernul de acolo ... ) condus de nişte terorişti şi capi mafioţi numai un pic mai "umani" ca ... ben Laden să zicem - aşa că, în primul rând din acest motiv, recunoaşterea provinciei ca "stat" este nu doar o eroare ci de-a dreptul o crimă ... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
![]() E vorba de sârbii separatişti din Bosnia/organizaţiile lor paramilitare şi nu de Armata Yugoslavă deci argumentaţia ta e complet aiuristică - şi, dacă e aşa, respectivii ar trebui să beneficieze din partea ta de exact aceeaşi compasiune ca şi albanezii din Kossovo că doar şi ei au folosit metode pur teroriste pentru a-şi obţine independenţa în faţa unui "guvern naţional" opresor ( cel bosniac ). ![]() Dar mă cam îndoiesc că eşti capabil de a recepţiona asemenea "subtilităţi" ... Last edited by Mîtiu Ioan; 17-02-2008 at 23:02.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Pai daca ar fi sa ne luam dupa calitatea conducatorilor, nici Romania n-ar trebui recunoscuta ca stat. Tu poti sa te indoiesti cat vrei, eventual ai grija sa nu flambezi. In rest, ramane un fapt. Sarbii au comis genocid impotriva musulmanilor. Curtea Internationala de Justitie a declarat ca vina apartine inclusiv statului sarb, care ar fi putut si ar fi trebuit sa evite masacrul. Iar un stat care a fost gasit partas la genocid ar trebui sa aiba ciocul mai mic.
|
| | #113 (permalink) | |||||
![]() Quote:
Tu chiar habar nu ai despre ce vorbeşti sau acuma ţi-e deja prea târşă să admiţi că ai spus o prostie ( deşi văd că oricum ai lăsat-o mai moale ) ? ![]() E tocmai pe dos : Quote:
Quote:
![]() Quote:
Last edited by Mîtiu Ioan; 17-02-2008 at 23:21.. | |||||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2007 | Quote:
Germania sa traiasca cu turcii ei si Franta cu magrebienii atat de placuti ochiului. | ||
|
| | #115 (permalink) | ||
![]() Poate că a "dat-o la un troc" cu Germania şi Franţa de genul : "Vă faceţi damblaua în Kossovo - şi eu îmi duc finalmente păsărica până la capăt şi pot ataca Iranul" ... | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
Nonetheless, it faulted Serbia, saying it “could and should” have prevented the genocide and, in its aftermath, should have punished the Bosnian Serbs who systematically killed close to 8,000 men and boys in July 1995. .......... the ruling Monday, which also stressed that other large-scale killings and abuse of Bosnian Muslims had taken place with the financial and military support of Serbia during the 1990s war that broke up Yugoslavia. ............ Serbia thereby violated the United Nations Convention on Genocide to which it is a party, the ruling found. The ruling, Judge Higgins noted, is binding and final, without appeal. Failing to arrest and hand over the Bosnian Serb military commander, Ratko Mladic, was a further violation, the court said. So, once again, "ciocu mic". Quote:
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. Last edited by Erethorn; 17-02-2008 at 23:36.. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
de ce francezii nu agreaza independenta corsicanilor? de ce spaniolii nu agreaza independenta bascilor? de ce englezii nu agreaza independenta irlandezilor? si multe alte cazuri... de ce adevaratii americani(indienii) traiesc in rezervatii in SUA si Canada si aceste 2 state se dau cele mai democrate? daca hispanicii ar cere independenta Florida? aceste jeguri cu interese mondiale aplica democratia celei mai puternice tari si celei mai "cotizante" si in nici un caz democratia bazata pe egalitate in drepturi si adevaruri istorice! de ce UE si SUA nu obliga Rusia sa respecte drepturile omului si autodeterminarea fostelor tari din blocul sovietic? SUA sa stea pe bucata ei si sa`ti vada lungul nasului si sa lase Europa ca are potential de a`si duce singura destinele... mereu tensiuni si conflicte din cauza lor...RUSINE spalacitilor, rusine corciturilor de americani!
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
erethorn...la modul cum gandesti...nici cu "bai" nu meriti sa ma adresez. Banuiesc ca esti facut din tata rus si mama kosovara de nu esti nationalist. Si cauta definitia in Dex sa vezi exact ce inseamna sa fii nationalist. sau dac ti-e greu sa cauti, uitate la americani cum sarbatoresc si ce fel reactioneaza ca popor. In fine....pierdere de timp...go and walk my puddel... | |||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|