Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-12-2007, 10:28   #1 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Ludovic Orban: incredibil

ca de obicei, CG-ul reactioneaza inceeet. topicul cu China e irezistibil .
de ce a fost Orban atat de prost si a incercat sa musamalizeze un accident relativ banal?
sau e mana lui Basescu, asa cum sustin eminentzele cenusii de la Antena2?

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:38   #2 (permalink)
Nick anterior: florinp3

Eu zic că e evident că e vina lui Băsescu, nici nu ştiu de ce mai discutăm.

Hai să fim serioşi, poveşti d-astea - cu o fetiţă de capul ei pe o trecere de pietoni când afară ninge abundent, tocmai la Cotroceni - nu ţin la oamenii normali.

Şi săracul Orban, după ce a stat el şi a tremurat 3 ore pe ninsoarea aia, tot pe el dă lumea vina!

Eu zic că presa e de vină, e plătită de Băsescu.

florin is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:43   #3 (permalink)
Registered User

Ma mira un fapt: asemenea stiri nu mai fac atata valva. Asta observ eu cel putin in jurul meu. Desi presa se agita cu scenarii dintre care mai de care totusi interesul public(noi astia de rand) e relativ scazut.
Pur si simplu le este lehamite de asemenea oameni care ne conduc...
Pt asemenea penibilitati un ministru demisioneaza intr-o tara civilizata si apoi incepe sa se disculpe.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:47   #4 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Despre ce e vorba?

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:48   #5 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

Quote:
Originally Posted by florinp3 View Post
Eu zic că e evident că e vina lui Băsescu, nici nu ştiu de ce mai discutăm.

Hai să fim serioşi, poveşti d-astea - cu o fetiţă de capul ei pe o trecere de pietoni când afară ninge abundent, tocmai la Cotroceni - nu ţin la oamenii normali.

Şi săracul Orban, după ce a stat el şi a tremurat 3 ore pe ninsoarea aia, tot pe el dă lumea vina!

Eu zic că presa e de vină, e plătită de Băsescu.

Un sofer obisnuit statea tot atat, poate si mai mult daca provoca un astfel de accident. De ce i-as plange de mila d-lui Orban?

@ kyyre - read here
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:52   #6 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

pai nu stim despre ce e vorba, d'aia am decis sa facem aici un comitet de criza. sa ne strangem noi, baietii de comitet. de criza.

deci basescu e de vina? inseamna ca nu a existat nici un accident si totul e doar intoxicare de mare rafinament.
Orban a declarat ca:
1. "probabil nu i-a priit aerul de Cotroceni" - asta ca scuza pentru accident
2. in cazul lui basescu, cand s-a urcat pilit la volan, nu s-a sesizat nimeni. asa ca nu intelege de ce in cazul lui se sesizeaza cineva. asta nu cred ca mai e o scuza.

Old 20-12-2007, 10:52   #7 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Un accident banal. Pretext foarte bun de linsaj politic. Pacat.
"Jurnalistii" Realitatea sunt sub orice critica. Striga unul disperat, la matusile acelei presupuse victime, ca o placa stricata: "ati luat bani de la domnul Orban", "ati luat bani de la domnul Orban", "ati luat bani de la domnul Orban"....Aceea intrebare m-a determinat sa ii iau apararea lui Orban. Am vazut clar cum isi fac obositii astia stirile. Penibil si jenant...rau de tot.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:53   #8 (permalink)

szebah's Avatar

Mie unul mi-e lehamite de toti politicienii care ne conduc. Astfel de situatii au deja deznodamantul stabilit. Orban o sa scape cu permisul suspendat 30 de zile pentru accident fara victime doar cu pagube materiale si toata lumea o sa fie fericita.

Eu sunt insa curios cati bani a dat familiei fetitei accidentate. Eu fara 10 - 20 de mii de euro nu il lasam sa scape

szebah is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 10:59   #9 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Un accident banal. Pretext foarte bun de linsaj politic. Pacat.
"Jurnalistii" Realitatea sunt sub orice critica. Striga unul disperat, la matusile acelei presupuse victime, ca o placa stricata: "ati luat bani de la domnul Orban", "ati luat bani de la domnul Orban", "ati luat bani de la domnul Orban"....Aceea intrebare m-a determinat sa ii iau apararea lui Orban. Am vazut clar cum isi fac obositii astia stirile. Penibil si jenant...rau de tot.
pai si daca amaratii aia si-au luat niste bani ca sa taca din gura?

Old 20-12-2007, 11:04   #10 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Problema este astfel:
1) Daca exista victima si s-au inteles la niste bani, fara sa stie politia, este nasol. Mai tarziu s-ar putea sa aiba de pierdut foarte mult. La un moment dat rudele ii mai pot cere niste bani, sau pot face o declaratie in presa. Poate aparea din nou un santaj, din partea lor, a unui ziarist sau a serviciilor secrete.
2) E posibil sa nu fie nicio victima.

Eu as fi procedat altfel daca as fi lovit pe cineva. S-ar fi demarat urmarirea penala. Legea prevede incetarea urmaririi penale daca se ajunge la o intelegere intre cele doua parti. Dar asta trebuie sa fie scris in raportul politiei. Atunci m-as fi inteles cu victima si ar fi fost totul in regula si legal.

PS: Cica filmarea facuta la locul accidentul s-a efectuat intr-un sediu de banca care era inchisa, fiind duminica. Deci serviciile secrete urmaresc ceva. Imaginile vin printr-o sursa. Susrsa fiind cotidianul "ziarul"...parca.

Old 20-12-2007, 11:06   #11 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

exact asta e problema: de ce nu a recunoscut totul astfel incat sa se inteleaga pe fata cu victima? de ce toate neconcordantele si secretomania? de ce toate musamalizarile astea?

Old 20-12-2007, 11:09   #12 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Dar daca nu a fost o victima? Si cei "interesati" il vor "linsat".

Old 20-12-2007, 11:10   #13 (permalink)
Banned

Si ce cauta acest thread la Politica ?

O luati pe urmele alora de la sport ?
Cand un sportiv face un accident, cica e stire de sport...

Jollyjoker is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 11:11   #14 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

aoleu, carevasazica suntem cu totii offsection?!

Old 20-12-2007, 11:13   #15 (permalink)

stern's Avatar

E prematur sa ne pronuntam acum cine regizeaza toate astea.
Eu nu inteleg cine a filmat toata treaba.Totodata, discutia aia ciudata dintre reporterul realitatea(?) si mama posibilei victime("ramane cum ne-am inteles cu domnul Orban" etc).
Daca o sa apara "cameramanul amator" mai risipim din mister...daca nu, atunci probabil sunt niste servicii implicate(tot nu-mi pot explica cum aveau cameramanul in pozitie).

stern is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 11:13   #16 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Dar daca nu a fost o victima? Si cei "interesati" il vor "linsat".
Asta e clar.

Eu zic ca raspunsul e mai simplu: Orban e prost.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 11:15   #17 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Prin acest accident se poate vedea o parte din fata politicii romanesti. Comportamentul unora ne pot deslusi anumite "mistere" din politica romaneasca. Unde ai vrea sa discutam despre accidentul de masina facut de un om din politica romaneasca?

PS: DJ, mi-a iesit ceaiul pe nas cand am vazut poza de la avatar...Jesus...

Old 20-12-2007, 11:21   #18 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Daca Orban avea ***** facea ca nevasta lu' Paunescu. Da' nu are.

PS: La multi ani!
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Old 20-12-2007, 11:22   #19 (permalink)
Oaia neagra

Gizăs's Avatar

Mie mi-a placut de ipoteza lui Tatulici: "spirit civic".
Ce spirit civic nene ? Stai acasa, iti astepti copilul, iti suna telefonul si afli ca e la morga la spital, il reasambleaza. Concomitent, demnitarul care ti l-a facut praf, impreuna cu niste caini de paza prosti si slugarnici denumiti cateodata "politisti" muta zebra pe care l-au lovit, iar procurorul care va musamaliza situatia lucreaza deja pe caz. Unde va aflati in momentul urmator? Eu unul, personal, as fi zambi fericit plin de sange, dar nu al meu.
Acum intrebarea este: asteptam sa ne fie lovit si noua copilul, sau, sub forma de "spirit civic", facem dracului ceva?
Nu e prima oara cand se intampla asa ceva, sa nu uitam de scroafa porcului care a spulberat o familie si acum grohaie in libertate, sau de cioroiul lautar care a omorat un om pe trecerea de pietoni si D-zeu n-a reusit sa-i ia copilul, ca o umila pedeapsa.
Double Jay, stii care e asemanarea intre Orban si nevasta porcului? Ca amandoi s-au purtat exact ca doua muieri ce sunt. Ba in plus, muierile astea doua le citeaza pe alte doua curve, recte Nastase si Copos, ca sunt victimele unor masinatiuni politice. De parca politica in sine ar fi scopul in viata cuiva, nu doar o forma tolerata de abuz de putere.

"Mircea Geoana, I f*ck you" - Calin Popescu Tariceanu, macar o data gand la gand cu poporul roman.

Gizăs is offline    Reply With Quote
Old 20-12-2007, 11:24   #20 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Gizăs View Post
Mie mi-a placut de ipoteza lui Tatulici: "spirit civic".
Ce spirit civic nene ? Stai acasa, iti astepti copilul, iti suna telefonul si afli ca e la morga la spital, il reasambleaza. Concomitent, demnitarul care ti l-a facut praf, impreuna cu niste caini de paza prosti si slugarnici denumiti cateodata "politisti" muta zebra pe care l-au lovit, iar procurorul care va musamaliza situatia lucreaza deja pe caz. Unde va aflati in momentul urmator? Eu unul, personal, as fi zambi fericit plin de sange, dar nu al meu.
Acum intrebarea este: asteptam sa ne fie lovit si noua copilul, sau, sub forma de "spirit civic", facem dracului ceva?
Nu e prima oara cand se intampla asa ceva, sa nu uitam de scroafa porcului care a spulberat o familie si acum grohaie in libertate, sau de cioroiul lautar care a omorat un om pe trecerea de pietoni si D-zeu n-a reusit sa-i ia copilul, ca o umila pedeapsa.
Double Jay, stii care e asemanarea intre Orban si nevasta porcului? Ca amandoi s-au purtat ca doua muieri ce sunt.
Stai calm. Nu e nevoie sa fi demnitar ca sa scapi cu crima. Stiu un "bastan" care a omorat o batrana de 73 de ani pe trecerea de pietoni si a scapat pt ca "s-a inteles cu familia".

Edit: Gizăs, total de acord cu tine.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules