![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cu cine veti vota la alegerile locale pentru Primaria Bucuresti? | |||
| Vasile Blaga (PD-L) | | 58 | 30.85% |
| Ludovic Orban (PNL) | | 16 | 8.51% |
| Cristian Diaconescu (PSD) | | 12 | 6.38% |
| Codrin Stefanescu (PC) | | 2 | 1.06% |
| Aurelian Pavelescu (PNTCD + PNG) | | 6 | 3.19% |
| Cozmin Gusa (PIN) | | 14 | 7.45% |
| Alt candidat (alt partid sau independent) | | 34 | 18.09% |
| Nu ma voi prezenta la vot | | 46 | 24.47% |
| Voters: 188. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Alegeri PMB 2008
Se vorbeste zilele astea de candidatura lui Prigoana la PMB. Ce parere aveti? Eu ma uit la el acum la TV si omul nu e chiar imbecil, din contra, pare nebun dar are ceva in cap. Nu sunt impotriva lui Videanu dar totusi l-as vota pe Prigoana in locul lui Videanu (care totusi a miscat ceva ceva, e si greu avand in vedere ce mostenire a primit de la alde Halaicu, Lis si Ciorbea )Voi ce ziceti ? Alti candidati importanti nu cred ca or sa mai fie, asta decat daca Negoita nu candideaza si el. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Poate enumeri si "miscarile" alea pe care le-a facut Videanu...unii sunt mai chiori si n-au vazut decat miscarea banului public catre buzunarele proprii edilului prin inlocuirea inutila a bordurilor...e doar un exemplu...daca mai vrei mai am inca 10 lucrari de mantuiala/inutile menite sa aduca banul aproape de el sau in buzunarele protejatilor...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
S-au inceput niste asfaltari cu tot cu schimbarea sinelor de tramvai, s-au adus autobuze noi si mai sunt cateva... Repet, daca o iei dupa ce a promis iese aiurea dar ma refeream la ce a facut prin comparatie cu fostii. Totusi pentru cine a votat altul ar fi bine sa precizeze si pe cine ar vrea el sa candideze. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Videanu?!?! Omu' ala nu a facut nimic decat sa fure bani.Ia sa cautati pe internet averea lui.E putred de bogat. In rest a schimbat de 3 ori borduri pe Magheru. Prigoana de departe l-as alege in locul lui Videanu.El are deja bani si eu zic ca ar investi mai mult banii publici in Bucuresti decat oricare alt primar cu ganduri de imbogatire.
__________________ Fa ce vrei dar sa nu iti para rau mai tarziu... Last edited by Ballto; 07-01-2008 at 21:30.. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
Numai monopolul pe marmura din Romania ar tb sa va dea de gandit...dar se pare ca nu mai conteaza deja...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Videanu nu cred ca mai are tupeul sa iasa in public printre bucuresteni, daramite sa mai si candideze. De fapt el cred ca nici atunci n-a vrut sa candideze dar l-au pus astia din alianta cand s-a ales intre el si Ludovic Orban. Se vede clar ca pe om nu-l intereseaza chestia asta cu administratia, el ori e la partid ori la Saint-Tropez.. si tot ce s-a facut de bine de rau e meritul lui Murgeanu, Udriste si ceilalti de prin primarie. Dealtfel Orban a zis ca va candida din partea PNL in 2008, daca partidul e de acord. Asa ca in loc de Videanu puneti Negoita si mai adaugati in poll si Orban. Prigoana e un mascarici, nu l-as alege nici in fruntea asociatiei de locatari. L-am ascultat sporadic in tot felul de interventii si e ilogic, se contrazice de la o situatie la alta, si in general e foarte suparat cand cineva se ia de firmele lui.
__________________ jack your body | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Cum vine asta?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Daca ar fura cu bun simt adica numai jumatate din cat au furat predecesorii l-as vota din toata inima - din pacate nu am garatia asta...in declaratii nu ii intrece nimeni si de ani de zile e tot mai rau in Bucuresti..
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nu merita nici unul. Videanu ca a bagat in buzunare cat s-a putut si cand a fost sa dea socoteala - s-a dat lovit ca nu e treaba lui. iar Prigoana - o sa fie conflict de interese cu salubrizarea. sa zicem ca o sa fie curat ... dar cine stie la ce preturi ?
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
.indie., pentru unii nu exista niciodata prea multi bani. Ghertoii romani sunt in mod sigur de teapa astora. Daca Negoita candideaza, ma duc. Daca nu, duca-se dracu' toti, numai idioti incompetenti.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Dintre primarii de sector Negoita e singurul vizibil. Evident, nu ma refer la vizibilitatea de la tembelizor. Concluzia: poll-ul a fost facut pe genunchi'. Intre optiunile de mai sus si altele de tip Schwarzy vs Cichicean nu e nici o diferenta. Sorry.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|