![]() |
| | #203 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Jan 2008 |
am primit un mesaj de la un "domn" cu nick-ul activ. eu cred ca e si pasiv. mai ales pasiv... si pasiv cu toate orificiile... oricum e dovada suprema ca am avut dreptate cand i-am numit asa ![]() "SA-mi bag **** in mata si in tot neamu tau de ratati daca mai ne faci ratati pe astia care l-am votat pe basescu.Sugi ****" | ||
|
| | #205 (permalink) | ||
| Statutul de ratat nu poate fi determinat prin simpla exprimare unui drept. Nici macar faptul ca pui botul la grohaielile proaspatului coleg de forum (si in scurt timp fost coleg de forum) nu e determinant in acest sens. But anyway, esti sigur ca vrei sa afli un raspuns in sensul asta de la terti? Daca da, poti sa pui un poll pe spital - "sint luzer sau nu?".
__________________ Everybody becomes so completely cynical about the election process that voter turnout drops to 2 percent (families and relatives of prospective politicians) until finally the "democratic process" is abandoned in favour of a lottery system. Everything immediately improves. (thanks lou ) | |||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Stiller, nu vroiam decat sa scapam mai repede de el... acuma, ramane sa vedem cat de repede vine banul. In ce priveste subiectul discutiei, poate ar fi interesant de discutat performanta lui Melescanu si ideile vehiculate prin presa cum ca mandatul oricarui ministru liberal al Justitiei, la ora actuala, nu va fi decat sa blocheze dosarele "grele" de la DNA.
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
| Nu am suficiente date sa deduc asta. Inclin sa cred (tot fara sa am date) ca e mai degraba o negociere - am spus ceva mai sus treaba asta.
__________________ Everybody becomes so completely cynical about the election process that voter turnout drops to 2 percent (families and relatives of prospective politicians) until finally the "democratic process" is abandoned in favour of a lottery system. Everything immediately improves. (thanks lou ) | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #213 (permalink) | ||
| Deh, dupa ce l-a amenintat cu destituirea, ba chiar cu o micutza ancheta penala pt. abuz in serviciu.... Dar faptul ca a refuzat de doua ori sa le trimita, invocand niste motive hilare, e o simpla speculatie ?
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #214 (permalink) | ||
|
Asa cum bine stii, speculatii au fost (si inca mai sint) doar interpretarile legate de motivatiile din spatele acestui gest. Asa cum o simpla speculatie ramine (deocamdata cel putin) si faptul ca ar fi cedat in urma amenintarilor lu' El Comandante.
|
| | #215 (permalink) | ||
|
Ok, atunci cadem in solipsisme sau in alte fantezii, si nu mai are rost sa discutam nimic, pentru ca nu vom cunoaste niciodata motivatiile reale ale actorilor politici. Poate ca Melescanu a refuzat sa trimita dosarele la Parchet pentru ca asa i-a soptit Buddha intr-un vis, poate ca a cerut dosarele complete ale cauzelor ca sa se asigure ca sunt scrise fara greseli de gramatica si ca sa le stearga de praf... De asemenea, faptul ca le-a cedat imediat dupa ce a fost amenintat cu plangerea penala este clar o coincidenta... stim si noi povestea cu "post hoc, ergo propter hoc"... Pe de alta parte, nu neg ca s-ar putea ca "cauza eficienta" (scuzati cacofonia) sa fi fost faptul ca a realizat in ce hal manjeste in ochii electoratului imaginea deja sifonata a partidului.
|
| | #220 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Oh dear, ia deja proportii... Carevasazica: Basescu nu semneaza numirea pt. a nu isi asuma responsabilitatea, si asta este bine, iar Melescanu nu le trimite pentru a nu isi asuma responsabilitatea, si asta este rau... Voi cititi vreodata ce ati scris cu 2-3 zile inainte? Va invit, este un exercitiu bun.Erethorn, manjeste in ochii tai, despre care ai spus suficiente lucruri pentru a deveni irelevanti. | ||
|
| Advertisment | |
Joacă online gratuit snooker, pool, backgammon, jocuri de cuvinte şi de cărţi | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|