Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-01-2008, 23:00   #1 (permalink)
Registered User

SickUser's Avatar

Huo Basescu !

Avand in vedere ca exista deja un thread numit "Huo Voiculescu", unde pana acum s-au exprimat numai cuvinte de lauda la adresa acestuia, m-am gandit ca poate n-ar strica si unul intitulat "Huo Basescu", la fel de laudativ. E drept ca celalalt thread a fost inchis, probabil din plictiseala de catre un moderator, insa asta abia dupa muuulte multe luni in care "admiratorii" sai l-au putut balacari in voie si nestingheriti de nimeni. Sunt absolut convins ca domnul basescu are cel putin la fel de multi admiratori dornici sa-i laude activitatea cati a avut si are in continuare domnul felix (si eu trebuie sa recunosc ca ma numar printre acestia), asa ca nu vad de ce-ar beneficia domnia sa de un tratament preferential. So, daca aveti ceva "cuvinte de lauda" de adresat "sefului statului", acest incoruptibil moralist fost comandant de nava pe vremea comunismului si actualmente aprig luptator impotriva coruptiei de pe tronul prezidential, nu ezitati sa vi le exprimati, daca se poate intr-un mod cel putin la fel de civilizat si argumentat ca pe threadul de care vorbeam

SickUser is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 23:06   #2 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Victore, tu esti tata?
Sau Mirciulica.
FELIX?

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2008, 23:27   #3 (permalink)
Registered User

SickUser's Avatar

Udrea, tu esti tata?
Sau Boculet.
STOLO ?

SickUser is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 01:04   #4 (permalink)
Paranoia is natural

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-...odul_penal.htm

hai baieti, hai ca puteti

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 02:33   #5 (permalink)
revolution

ReActiv's Avatar

Vreau sa-l injur si eu pe basescu dar nu gasesc motive.Daca eram un fan al antenei 3 sau bagator de seama prin partidele pro(st)comuniste sigur aveam ce sa comentez

ReActiv is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 06:48   #6 (permalink)
Mostly Harmless

Ivan's Avatar

Quote:
Originally Posted by SickUser View Post
celalalt thread a fost inchis, probabil din plictiseala de catre un moderator, insa asta abia dupa muuulte multe luni
Ca moderator nu pot sa nu ma intreb daca te-a deranjat faptul ca l-am inchis, sau faptul ca l-am inchis "prea tarziu".

Despre Basescu, ca sa nu fiu offtopic de tot, cateva cuvinte: e prea ieftin pentru gustul meu.

Ivan is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 10:46   #7 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
Mai sus aveti modelul tipic de "martor al lui Basescu". Aceleasi mentalitati secursitice, aceeasi dorinta de a reduce criticii la tacere nu cu argumente, ci cu puscaria.

Despre Basescu e de spus doar ca a confirmat din nou proverbul cu hotul care striga hotii.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 10:56   #8 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tatal Vostru View Post
Mai sus aveti modelul tipic de "martor al lui Basescu". Aceleasi mentalitati secursitice, aceeasi dorinta de a reduce criticii la tacere nu cu argumente, ci cu puscaria.
e haios ca spui asta, mai ales daca ai in vedere si subiectul articolului .

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 11:07   #9 (permalink)
Banned

Nu e deloc haios. Printr-o aplicare abuziva a acelei legi pot fi bagati la puscarie oameni care spun ca Basescu a furat flota. Pai ce, l-a condamnat cineva?

Old 29-01-2008, 11:08   #10 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
e haios ca spui asta, mai ales daca ai in vedere si subiectul articolului .
E haios sa spui asta, de fapt e haios sa spui orice avind in vedere ca discuti pe topicul de cacat al unui imbecil cu acte'n regula. Ontopic, as zice ca cine mai da apa la moara topicurilor de cacat e bleg.

stiller is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 11:33   #11 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Nu pot sa cred cati oameni care ma inconjoara il considera pe Basescu, Dumnezeu pe Pamant.
Jale cu oameni ca astia.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 11:44   #12 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Nu e deloc haios. Printr-o aplicare abuziva a acelei legi pot fi bagati la puscarie oameni care spun ca Basescu a furat flota. Pai ce, l-a condamnat cineva?
Vezi ca legea e propusa de PSD.

Quote:
Senatorul PSD Eugen Nicolicea a propus ca raspandirea unor informatii sau stiri false care aduc prejudicii sigurantei stautului sau relatiilor internationale sa se pedepseasca cu inchisoare de la 1-5 ani. Este vorba de articolul 168 din Codul Penal, care fusese scos din cod la initiativa fostului ministru al Justitiei, Monica Macovei.
Pana sa ma acuzati ca sunt "sclavul lui Base" sa stiti ca si eu as vrea sa putem vota pt cineva bun si cinstit. Din pacate tov. Iliescu nu mai poate candida.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 11:46   #13 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Nu pot sa cred cati oameni care ma inconjoara il considera pe Basescu, Dumnezeu pe Pamant.
Jale cu oameni ca astia.

Lasa ca deja s-a mai dumirit bizonul mioritic. Acum 3 ani daca ziceai ceva de Basescu erai pe loc dusmanul poporului, comunist vandut lui Nastase. Deja vad ca in 2008 opiniile sunt impartite, si pana in 2009 sunt sanse sa-l vedem pe betiv pe faras.

Double Jay, daca-i propusa de Geoana nici nu ma mir ca-i gandita pentru Basescu.

Old 29-01-2008, 11:57   #14 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Lasa ca deja s-a mai dumirit bizonul mioritic. Acum 3 ani daca ziceai ceva de Basescu erai pe loc dusmanul poporului, comunist vandut lui Nastase. Deja vad ca in 2008 opiniile sunt impartite, si pana in 2009 sunt sanse sa-l vedem pe betiv pe faras.

Double Jay, daca-i propusa de Geoana nici nu ma mir ca-i gandita pentru Basescu.
Deci Macovei, omul lui Base, scoate legea din codul penal. Apoi PSD propune legea dar totul e jocul lui Base si legea a fost data pt el?
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Old 29-01-2008, 12:45   #15 (permalink)
Banned

Geoana al cui om zici tu ca e?

Old 29-01-2008, 12:51   #16 (permalink)
Registered User

dar sper ca realizati ca, cu toate pacatele si problemele lui, in comparatie cu ilici si cu constantinescu e o clasa peste, ca presedinte. in alta ordine de idei, v-ati gandit ca e atata meritam noi ca popor? ca sa avem un presedinte cum trebuie ar trebui si noi ca oameni sa fim cu totul altfel. exista o vb care spune, pe buna dreptate, ca tot ce ni se intampla, ni se intampla ca meritam. si atata meritam momentan, din nefericire.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2008, 13:32   #17 (permalink)
Banned

Eu am mari rezerve ca e cu o clasa peste Iliescu ca presedinte. Ala macar n-a furat, chit ca s-a uitat in alta parte cand furau altii.

La cat de violent e Basescu nici nu vreau sa ma gandesc ce facea in 1990 cu minerii daca era el presedinte, cred ca-i spanzura pe Ratiu si Coposu in Piata Universitatii. Diferenta dintre Iliescu si Basescu e diferenta dintre "mai animalule" (spus lui Mazare, apropo) si "gaozarule".

Old 29-01-2008, 13:42   #18 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Eu am mari rezerve ca e cu o clasa peste Iliescu ca presedinte. Ala macar n-a furat, chit ca s-a uitat in alta parte cand furau altii.

La cat de violent e Basescu nici nu vreau sa ma gandesc ce facea in 1990 cu minerii daca era el presedinte, cred ca-i spanzura pe Ratiu si Coposu in Piata Universitatii. Diferenta dintre Iliescu si Basescu e diferenta dintre "mai animalule" (spus lui Mazare, apropo) si "gaozarule".
Pana una alta nu stii ce ar fi facut Base in 1990. STIM ce a facut tov. Iliescu.

Old 29-01-2008, 13:45   #19 (permalink)
Banned

Nu stim, dar putem estima foarte usor, judecand dupa felul in care au reactionat in situatii similare. Ma rog, "putem" ala include persoanele cu o oarecare capacitate de abstractizare.

Daca Iliescu, aflat la putere, cu toate parghiile decizionale in mana, cu un control absolut asupra armatei, politiei, serviciilor secrete etc a predat civilizat conducerea tarii presedintelui ales democratic in 1996, iar Basescu organizase deja multimi cu care sa atace Biroul Electoral central daca iesea Nastase, in 2004, nu e greu sa ne imaginam ce-ar fi facut presedintele Basescu in 1990.

Old 29-01-2008, 13:54   #20 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Nu stim, dar putem estima foarte usor, judecand dupa felul in care au reactionat in situatii similare. Ma rog, "putem" ala include persoanele cu o oarecare capacitate de abstractizare.

Daca Iliescu, aflat la putere, cu toate parghiile decizionale in mana, cu un control absolut asupra armatei, politiei, serviciilor secrete etc a predat civilizat conducerea tarii presedintelui ales democratic in 1996, iar Basescu organizase deja multimi cu care sa atace Biroul Electoral central daca iesea Nastase, in 2004, nu e greu sa ne imaginam ce-ar fi facut presedintele Basescu in 1990.
Ha? Si nu, nu putem estima foarte usor. Bine, unii pot. De asta s-au inventat termeni ca "delusion of grandeur".

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules