![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Alegeri 2008
Anul 2008 este an electoral deci vom avea doua randuri de alegeri, locale si parlamentare, afise, mitinguri, fularase, cuvantari, isterii, spot-uri tv, spume la gura, chemari la DNA, infierari, promisiuni, minciuni, pomeni, lovituri sub centura, campanie murdara, TOT TACAMU. Poate e prea devreme pentru asa ceva insa rezultatele de acum vor putea fi folositoare in noiembrie-decembrie sa vedem cum s-a schimbat optiunile pe forum. Votul e secret.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu e nici un secret, tu ai votat PNL, se stie ![]() Am votat PDL; consider ca actualul guvern, precum si guvernul anterior s-au dicreditat suficient incat sa fie nevoie de o contrapondere. In rest, nu-mi pun mari sperante in puterea centrala; daca se va schimba ceva in Romania, asta se va intampla de la nivel local, si de ce nu, individual. Edit: Ca de obicei, s.i.m.p.l.u. este incapabil sa intervina intr-o discutie alfel decat cu patetisme ieftine si incercari de trolling.
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
Ps - simplutzi sunt aia care mai cred in mitul salvatorului natiunii dupa 3 ani de guvernare dezastroasa - roadele votului vostru se vor culege curand...euro e doar primul semn...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
s.i.m.p.l.u., baga mare, nu faci decat sa confirmi ceea ce spuneam despre tine. Esti incapabil sa discuti inteligent, sau argumentat, sau politicos. In mintea ta bicolora, oricine nu arunca cu cacat in Basescu este "adulator". Te invit sa gasesti postul in care eu am afirmat ca Basescu este salvatorul natiunii. Daca nu poti, afirm ca esti fie mincinos si rau intentionat, fie incapabil sa te raportezi inteligent la preferintele politice ale interlocutorilor. De asemenea, faptul ca pui problemele leului pe seama presedintelui cand guvernul este penelist arata ca esti fie un propagandist de doi bani, fie ca esti sincer, dar incapabil sa pricepi ceva din mecanismele economice si politice. Edit. lls, am o opinie, si am explicat-o mai sus. Daca nu intelegi conceptul de vot negativ sau de contrapondere, nu e problema mea. In ce priveste remarca cu femeia, de ce tii neaparat sa te cobori la acelasi nivel de nesimtire cu alti indivizi de pe forum ?
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
eu imi aleg femeia prin eliminare. le elimin mai intai p'alea proaste, apoi p'alea urate. am ales PD-L. tot prin eliminare. partea buna e ca peste 4 ani pot sa aleg pe altcineva, tot prin eliminare.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
8 reply-uri, si deja topicul este in rahat. Primul agricultor aruncator de balegar, ca de obicei, omul cu doua idei fixe si proasta. Nu stiu ce dracu va mai crapati capetele pe aici...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Pai sa vedem macar rezultatele poll-ului, peste cateva zile. Poate se mai dezumfla aplaudacii. Edit. Presupun ca poll-ul se refera la alegerile parlamentare. Daca e vorba de cele locale, acolo s-ar putea sa votez cu altcineva.
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Am votat PDL. Ca deobicei votez raul, aparent cel mai mic. Ce sa zic, as prefera sa nu votez, ca sa le arat eu interesul meu fata de ei (de parca ei si-ar arata vreun interes pentru mine). Momentan votez, doar pentru a nu veni un idiot sa se autoproclame "presidente", pe motiv ca noi nu mai vrem vot democratic. Poate avem noroc totusi in cativa ani sa nu mai fim condusi de romani.
__________________ Ein volk, Ein Reich, Ein Fuhrer Heil BASE ! | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Feb 2005 |
Erethorn, aia nu este opinie, este un efect (al cui nu mai conteaza, dar eu as miza pe opinia altcuiva). Democratia nu ar trebui sa insemne asta, ci reprezentarea intereselor tale, ale tuturor. Voi va cramponati in niste idei la fel de fixe ca si ale lui simplu. kamikaze are macar bunul simt sa spuna "aparent". PS: erethorn, in locul tau nu as mai apela atat de des la apelative de genul "aplaudac" "pesedeu" "peneleu", deoarece esti exemplul perfect de sef de galerie: scrie "certitudine" pe fruntea ta, iar pe ceafa ti-ai tatuat "iluminare". Daca matale consideri paralela agresiva sau jignitoare, poate ar trebui sa-ti faci probleme. Nu de alta, dar unii oameni ar putea spune ca alegerile politice sunt mai... well... importante. Era sa uit: impresia ca rezultatul votului ar putea sa schimbe opinia anumitor oameni clarifica oarecum masura in care intelegi tu cum functioneaza Parlamentul. Traiasca Partidul! Si conducatorul, evident... Last edited by low_level_superhero; 30-01-2008 at 20:06.. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
Cel care "stie" ca partidul pe care il voteaza este cel mai bun, de regula voteaza cu Vadim. ![]() LE. Daisy, nu se poate . Pt frustratii antibasescieni, base a devenit un axis mundi al raului romanesc. El este personificarea ghinionului ancestral mioritic. Tot ce este rau in tara asta este din cauza lu' Basescu.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 |
Votul nu trebuie sa fie secret, "martorii lui Basescu" sunt in stare sa voteze fiecare cu 10 clone ca sa arate ca tot marele carmaci e favoritul tinerilor cu acces la net .Eu voi vota cu PNL, la ora actuala e singurul partid care, folosind banii lui Patriciu, il poate impiedica pe betiv sa transforme tara asta in mosia lui personala. | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Am pus votul secret pentru ca asa e si in realitate. Cei mandri de alegerea lor ne pot impartasi cu cine au votat. Eu spre exemplu am votat PNL. Pana acuma se pare ca PDL face singur guvernul
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 |
Ma asteptam ca entuziasmul portocaliu sa fie puternic, dar se pare ca rupe normele. Alegerile 2004 on steroids . (ma refer la thread)Dasy, cred ca e limpede ca Basescu actioneaza ca o locomotiva pentru PD-L , nu s-a sfiit nimeni sa spuna asta, asa ca mi se pare perfect in regula sa vina vorba si de Basescu. E presedinte jucator pana la urma. Cat despre cei care afirma ca vezi doamne ei sunt total apolitici si nu ii intereseaza, asta functioneaza la nivel declarativ. Nivelul la care combat si sufletul pe care il pun tradeaza altceva, de multe ori dupa acelasi sablon. Nefiind nici pro-psd nici pro "sistemul ticalosit cumparat de patriciu" simt insa de multe ori nevoia sa contracarez anumite opinii ale unor oameni efectiv indragostiti de Basescu. Presupunand ca Basescu ar fi intr-adevar o solutie, sa zicem ca intr-adevar, the powers that be au stabilit ca e mai bine asa, cu un lider cu care sa se identifice omul de rand si sa fie o stabilitate la nivel de mase, cu societatea civila in sprijinul lui. Nu ar fi mare nenorocire pentru mine. Nu pot in schimb sa nu ma dezamageasca oameni de la care am pretentii lasa orice urma de scepticism si sunt sedusi in masa. Poate este un pic offtopic, poate trebuia scris asta pe thead-ul cu Huo-Basescu, desi intentia mea nu a fost sa ii dau lui Basescu cu "huo", ci sa imi exprim cumva dezamagirea pentru lipsa de scepticism care domneste in randul cunoscutilor mei, atat de pe forum cat si in viata de zi cu zi. T.V. Nu e vorba nici de clone nici de nimic din pacate, cam asta este realitatea aici pe forum. Asta cu clonele te-a descalificat de multe ori de-a lungul istoriei pe forum cand defapt realitatea era alta. Mercutio, clona lui Amyd© | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|