![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 | Chestionar - Comportamentul democratic al tinerilor
Buna ziua, Asociatia Studentilor Europeni AEGEE-Iasi impreuna cu Asociatiei Studentilor Europeni AEGEE-Chisinau realizeaza o ancheta in cadrul proiectului "Comportamentul democratic al tinerilor". Proiectul isi propune sa determine gradul de implicare democratica a tinerilor din cele doua tari. Proiectul este finantat prin programul "Est Est: parteneriat dincolo de Hotare" al Fundatiei Soros-Moldova si al Fundatiei Soros-Romania. Va rugam sa ne sprijiniti in actiunea noastra prin completarea urmatorului chestionar online: http://aegeeiasi.ro/old/index.php?pa...tioner&id=12qw Va multumim pentru intelegere, Echipa AEGEE-Iasi | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Ce inseamna "comportament democratic"? Cum este un comportament nedemocratic? Un individ poate primi calificativul (ne)democratic? In raport cu ce? Eu am un comportament democratic daca fiu-meu si nevasta-mea voteaza in familie sa ii duc la Mall si eu ma conformez? Sau sunt doar prost? E gata si chestionarul meu ![]() Faptul ca linkul e bulit nu ma deranjeaza prea mult.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
De ce esti asa suparat? Chestionarul e cam amatoricesc, dar l-am completat (poate le foloseste si opinia unui tinar ca mine ) De ce sa nu-i ajut? Nu ma costa mai nimic. Acuma vad ca link-ul merge, nu fi rau,completeaza si tu. (chiar daca nu esti asa tinar ca mine. )
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu nu-l pot completa, ma duce instant la http://aegeeiasi.ro/old/index.php?page=questioner_end unde imi multumeste pentru atentie si timp. --edit-- Era de la ad-blocker. L-am completat si eu ca sa nu se supere ovidiugrecu ![]() FFS, m-au obligat sa scriu ceva la motto.
__________________ The most overlooked advantage to owning a computer is that if they foul up there's no law against wacking them around a little. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|