![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Iubiarhie
De mai mult timp m-am gandit la acest sistem nou de guvernare. Ideea este ca in acest timp de oranduire nu exista nici o lege, nici o administratie, guvern... si asa mai departe. Exista doar un sfat, sa ii iubesti pe ceilalti mai mult decat te iubesti pe tine.
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
hm... inca o dovada ca fiecare intelege ce are el in cap. nu era vorba de nici un sex iar termenul iubire se referea la iubirea dintre mama si fiu ... sau asa ceva... -------------------- Editare ulterioară -------------------- iar meritocratia nu are nici o legatura...
__________________ Powerbook g4 1,5GHz 512ram + tuner + lcd tv 33" Am un barton pe Ga-7n400L 512ddram, 5900xt, maxtor 80 giga si 21''/14'' dvd-rw LG,Altec S2221 Last edited by raduy; 23-02-2008 at 20:43.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
raduy, eu incercam sa-ti zic politicos ca ideea ta este aberanta, si ca ar trebui sa te gandesti la chestii mai realiste. Dar, dupa cum ziceai si tu, fiecare cu ce are in cap...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|