Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Da sau Nu
DA 41 77.36%
NU 12 22.64%
Voters: 53. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-02-2008, 22:16   #1 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Vreau la Primarie

Sa spunem ca m-am saturat de asfaltari si borduri, m-am saturat de almanahe si alte alea, m-am saturat sa vad ca peste tot vorbesc unii despre cum si cat de bine o sa fie fara sa se intample nimic pozitiv! Sa spunem ca m-am hotarat sa iau taurul de coarne si sa ma bag cu candidatura la o primarie de sector. Fara partid ca nu ma reprezinta niciunul. Cam ce ar trebui sa fac sa fiu votat?
Sunt al nimanui, un cetatean fara multi bani care ar vrea sa schimbe ceva. Amuzant, nu-i asa?

M-ati vota?

Disclaimer: E si nu e la misto, sunt multi altii in aceeasi situatie...dar daca vad un 95% DA, poate chiar ma arunc in gura lupului, daca nu...aia e

H2H is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:21   #2 (permalink)
Registered User

faraonu's Avatar

io te-as vota, da nu pot... ca sunt in sectoru4.

in alta ordine de idei...sigur ai vrea sa te faci primar de sector? nu de alta dar ai zis ca nu iti place sa lucrezi:P

faraonu is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:24   #3 (permalink)
Nick anterior: hs206vm

LaLa's Avatar

eu te-as vota ca m-ai ajutat intr-o problema cu un router

LaLa is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:29   #4 (permalink)
Registered User

Vadim Tuleo's Avatar

Eu cred ca nu se poate. Ori ai partid ori bani. Si daca ai partid si nu ai bani, nu te propune partidul, ai vazut cum se cotizeaza pt locurile in parlament. Sincer nu cred ca merge, ce poti sa faci sa devii cunoscut de un sector intreg intr-o perioada rezonabila de timp? Lumea nu e sensibila decit la suit pe maybach si aruncat bani la saracimea care nu are sau nu vrea sa plateasca factura la curent.
Iti trebuie vizibilotate in media, si aia se plateste si ea. Tin minte ca a mai candidat un tinerel la presedintie parca in '96, si ala era bogat, si-a finantat singur campania, si degeaba ca iti dai seama ca a luat sub 1%. Alde Opaina, Ralu Filip, erau oameni trecuti de jdemii de ori prin studiourile tv, pe probleme gospodaresti, si degeaba au luat praful de pe toba.

Vadim Tuleo is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:30   #5 (permalink)
Registered User

Dezinteres's Avatar

Quote:
Originally Posted by faraonu View Post
io te-as vota, da nu pot... ca sunt in sectoru4.

in alta ordine de idei...sigur ai vrea sa te faci primar de sector? nu de alta dar ai zis ca nu iti place sa lucrezi:P
Tocmai de aia : +++++++++1111111 de la mine

Dezinteres is online now    Send Message via Google Talk to Dezinteres Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:33   #6 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Nu suport munca fizica, nu pot sa sufar munca in zadar, urasc munca inutila. Realizez faptul ca ma bag in ceva ce-mi repugna, insa mai mult decat lenea ancestrala, ma enerveaza ca sunt lucruri atat de marunte ce ne-ar face viata mai usoara si-i doare exact la basca pe toti primarii.
Care primari de unde apar? Din partide? Din popor? de unde?
Daca-i din partid...va face ce spune partidul. Daca nu-i din partid, atunci de unde?

Old 24-02-2008, 22:35   #7 (permalink)
Registered User

Ia sa vezi tu dupa doua reportaje ucigase si cateva articole bine documentate despre grozaviile pe care le-ai facut, ceva anchete (DNA rings a bell ? ) si la nevoie (daca e groasa) cateva sfaturi despre lume si viata de la diversi mafioti, mai alesi sau mai numiti, sa vezi ce chef de candidatura si de facere de bine intra-n tine
Si-n oameni sa te voteze
Ontopic (cred) da, probabil te-as vota. Dar mai intai va trebui sa gasesti bani sa-ti cumperi un articol (zece-douazeci) in care sa-ti povestesti adevarata istorie si sa ne reamintesti motivele pentru care dorim sa te votam. Ca ce vad p-aici pe CG e numai betiveala si cafturi prin diverse coclauri , alaturi de contributii inestimabile pe threadul "Cum sa nu muncim". Si asta nu-mi stimuleaza organul elector, avem deja un Basescu.

Mark.One is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 22:43   #8 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

N-am o istorie negativa de care sa se ia cineva. Sunt un om eminamente normal, cu betivaneli nocturne la fel ca toata lumea si dragoste de gratar ca majoritatea oamenilor. Nimic iesit din comun.
De ce m-ati vota? Habar n-am... Pe ceilalti de ce-i votati? Pt program? Pt partid? Macar pe mine m-ati vota pt ca puteti sa vedeti ce istorie am si oarecum ma cunoasteti, stiti cam ce-mi poate pielea si caracterul.
Pentru ce-as lupta? Pt un oras curat cu tot ce inseamna asta. Incepand de la a autorizatii de constructie date aiurea pana la amenzi usturatoare pt un chistoc aruncat pe jos.

Intrebarea era de fapt alta, ce s-ar recomanda in aceasta abordare? Fara partid politic in spate? Voi ce-ati face? Cum v-ati evidentia astfel incat sa va voteze lumea?

Poll-ul e o forma de a vedea daca ar vota lumea un neica nimeni, si m-am aruncat eu pe firmament, si am sa raspund ca si cum as candida.

Hai, bagati discutii.

Last edited by H2H; 24-02-2008 at 23:00..

Old 24-02-2008, 22:57   #9 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by valim View Post
Sunt al nimanui, un cetatean fara multi bani care ar vrea sa schimbe ceva. Amuzant, nu-i asa?

M-ati vota?
Fara de-astia buletinele de vot de la turul I ar fi foarte plictisitoare.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:01   #10 (permalink)
Moderator

nu, pentru tendinte pronuntate spre secesionism.
n-am afectat insa poll-ul, nefiind din bucuresti. puteai si tu candida la presedintie...

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:10   #11 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

ild12, orientarile politice nu prea ar trebui sa conteze, doar abilitatile organizatorice. Pt politici exista deputati, senatori...eu am scos in discutie un Primar
Ce legatura are Primaria cu Politica? Sau n-ar trebui sa aiba

Old 24-02-2008, 23:12   #12 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

Eu te-as vota, ca esti de'al nostru, forumist !
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:16   #13 (permalink)
Moderator

valim, cat timp finantele tin (si) de politica, iar talentul organizatoric are multa nevoie de un buget cat mai mare..

si oricum, indiferent de orientarea ta politica (pe care nici n-o cunosc), ramai un secesionist.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:30   #14 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

ild12, de fapt e invers: nu sunt un secesionist, ci un militant pt desfiintarea granitelor
Cat despre bani, pai banii aia vin la primarie si-i toaca aia cum vrea muschiu lor. Eu i-as toca cum vrea muschii vostrii...despre asta e vorba Banii exista, gestionarea lor e cu probleme.

Old 24-02-2008, 23:35   #15 (permalink)
Registered User

Erethorn's Avatar

Eu te-as vota. Teoretic, singura sansa (infima) ar fi sa te ia in colimator presa. Nu stiu insa cum.

Erethorn is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:37   #16 (permalink)
Harvester of Sorrow

[stryder]'s Avatar

valim, daca imi semnezi cu sange ca-mi faci parcare in fatza blocului te votez

[stryder] is offline    Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:43   #17 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

Pai presa poate sa ma ia in colimator ca exotic (Uite-l si pe ala care candideaza sa se afle-n treaba) sau chiar sa caute una alta in spate. Si de bine n-or sa caute ) dar n-au ce sa gaseasca de rau, deci vor abandona.
Singura sansa ar fi s-o descopar pe Elodia la mine in curte ca sa ma bage presa in seama
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
stryder, nu dau sange decat in cadru organizat ca donator. Pt alte semnaturi in sange iti recomand acasa.tv cu inima de tigan sau cum se numeste prostia aia

Last edited by H2H; 24-02-2008 at 23:45.. Reason: Automerged Doublepost

Old 24-02-2008, 23:54   #18 (permalink)
Registered User

Dezinteres's Avatar

slogan?Clar trebuie un slogan .. altfel toata treaba e in zadar.Trebuie ceva care sa inspire.Si eu vreau ceva .. dar mai intai sa ajungi primar.. si vedem noi

Dezinteres is online now    Send Message via Google Talk to Dezinteres Reply With Quote
Old 24-02-2008, 23:57   #19 (permalink)
Registered User

weeppi's Avatar

Valim, fii primarul nostru!
• Cumpãr: [ - ]

weeppi is offline    Reply With Quote
Old 25-02-2008, 00:03   #20 (permalink)
H2H

H2H's Avatar

O sa fiu pe dreq
Dar ma gandesc ce sanse ar avea un om ok, cu capacitati organizatorice bune, cu intentii bune, cu o situatie financiara stabila, sa fie eligibil din punct de vedere al votantilor. Sa spunem ca eu ma dau pe CGF si adun vreo 10 voturi...dar altul?
Vrem oameni noi, dar de unde-i luam?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules