![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Decizia DNA in dosarul Flota
Ce parere aveti de solutia data de DNA in dosarul Flota, si mai ales de felul in care a fost justificata? Cum poate un procuror care are la dispozitie doua expertize care se bat cap in cap sa dea o solutie pe baza uneia dintre ele??? Ce stat de drept mai e asta? Pentru cine nu cunoaste speta detalii aici , aici si aici. De remarcat unde este plasata stirea pe site-ul Cotidianului. | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 |
Ma uit la comentarii, la Gandul si la Cotidianul si apare un text absolut identic din doua surse, chipurile. Quote:
Ma intreb cum opereaza acesti activisti, au ordine de c/p sau sunt script-uri care ruleaza, boti, etc? Ma intereseaza mai mult decat dosarul flota, chiar daca e un pic offtopic. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 |
Fa un topic pe tema asta. Mie imi este limpede de mult ca Basescu are oameni platiti care stau pe site-uri/forumuri etc si fac galerie, nu e nici o noutate. Din punctul de vedere al aspiratiilor de stat european ale Romaniei, ziua de azi e insa una neagra, pentru ca e clar ca una din institutiile statului nu functioneaza. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 |
A fost doar o observatie, eu nu citesc oricum comentariile alea dar asta mi-a sarit in ochi. Daca imi poate face vreun moderator o favoare sa o mute pe un topic nou nu am nimic impotriva. Added bonus daca e cineva platit de PSD ![]() Cred ca in general nu prea functioneaza cazurile din astea de inalta coruptie. Tu chiar iti faceai cea mai mica iluzie ca cineva ar fi fost gasit vinovat si pus sa plateasca daunele. Totul se rezuma pana la urma la presa si la imagine | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
.Quote:
Damn, ochelarii ashtia de cal va vin chiar perfect. Si bineinteles, eu sunt platit de base.
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Si eu si eu ![]() ASOM, ne vedem la coada, la ghiseul conspirativ 2, in ziua de salar ? Ia zi TV, ziua cand o carca de ministrii si fosti ministrii PNL sunt anchetati penal nu e neagra pt. Romania ? Numai tu, cu marea ta pregatire juridica, stii sigur ca toate dosarele alea sunt fabricate, numai dosarul Flota nu este ?!
__________________ When did I realize I was God? Well, I was praying and I suddenly realized I was talking to myself. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Quote:
Ma duc sa-mi iau o cafea din banii de la Base.
__________________ It's always funny until someone gets hurt. Then it's just hilarious. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Quote:
. Ce nu pricepe talibanul portocaliu forumistic e ca prin hotararea asta DNA s-a autodesfiintat iar Romania a luat o pauza in existenta sa ca stat de drept. Sau ma rog, unii poate pricep, dar nu-i deranjaza, cata vreme la Cotroceni sta noul Mesia .Quote:
Vazusem cu totii ca nu prea functioneaza. Dar una e sa lalai dosarul plimbandu-l dintr-un sertar in altul (obiceiuri balcanice, filonul bizantin etc) si alta e sa dai solutii de-astea de republica Centrafricana. Macar aveau aia un stres ca au un dosar acolo si poate vine intr-o zi un nebun etc etc. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Daca era macar un sambure de adevar in dosarul FLOTA il scotea Nastase in batalia politica din 2004! TV iar jignesti oameni care au o apartenenta politica. "martorii lui Basescu", "talibanul portocaliu forumistic"...
__________________ - The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love! - The financial situation at the moment is so bad that men are now enjoying free sex! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 |
Care-i jignirea? Cine nu pricepe ca, dincolo de simpatii sau antipatii politice, e pur si simplu anormal ce-a facut DNA-ul, e clar ca marturiseste intru Basescu. Nastase nu l-a infundat pe Basescu din acelasi motiv pentru care Basescu nu-l va mai putea infunda pana-n urmatoarele alegeri pe Nastase: daca dosarul e scos la iveala in anul electoral toata lumea urla "facatura". | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Rusine Romania!!!1111 Rusine DNA!!11 De asta trebuie sa vina sa Iluminatul la putere sa faca dreptate.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
banele, ne lasi si pe noi in pace. Fa si tu exercitii sa vezi care e poarta noastra si care este a lor. Ti-ai modificat semnatura? Nu mai e banel motm?
__________________ *************** Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
Cand o sa vina la putere o sa ii puna in teapa pe Basescu si martorii lui. Pe Boc o sa il puna in chibrit.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Era o metafora, ca doar nu suntem in Evul Negru. Adica ii trimite la puscarie. Pe Nastase o sa il puna intr-o celula cu termopane.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|