Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 27-02-2008, 00:37   #1 (permalink)
Banned

Decizia DNA in dosarul Flota

Ce parere aveti de solutia data de DNA in dosarul Flota, si mai ales de felul in care a fost justificata? Cum poate un procuror care are la dispozitie doua expertize care se bat cap in cap sa dea o solutie pe baza uneia dintre ele??? Ce stat de drept mai e asta?

Pentru cine nu cunoaste speta detalii aici , aici si aici.

De remarcat unde este plasata stirea pe site-ul Cotidianului.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 00:50   #2 (permalink)
Registered User

Ma uit la comentarii, la Gandul si la Cotidianul si apare un text absolut identic din doua surse, chipurile.

Quote:
Dar ce ziceti de legea initiata de Adrian Nastase si votata de PSD,PNL,PRM si PC in care avocatul apararii va asista la toate interogatoriile martorilor, martorii vor fi ascultati doar in prezenta avocatului, etc. O a doua lege este cea cu uninominalul idiot al imbecilului de Parvulescu prin care pragul electoral este la 5% sau daca ai 6 candidati pe primul loc in colegii la Camera Deputatilor si 3 in Senat. Si asta pentru UDMR si PNL, intitiatorii acestui paragraf. Alta: PSD,PNL,PRM,PC si UDMR au scapat printr-o lege pe toata lumea de fraude bancare printre care si Dinel Staicu. Toate acestea sunt pe HotNews. Astea sunt stiri, despre dosarul "Flota" toata lumea stie ca este o facatura marca PSD, altfel il baga demult la puscarie pe Traian Basescu in perioada cand erau numai ei la guvernare.
Semnat de Anca la Gandul si de Daniel Eugen la Cotidianul. Cred ca este clar despre ce e vorba.

Ma intreb cum opereaza acesti activisti, au ordine de c/p sau sunt script-uri care ruleaza, boti, etc? Ma intereseaza mai mult decat dosarul flota, chiar daca e un pic offtopic.

DAZE is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 00:53   #3 (permalink)
Banned

Fa un topic pe tema asta. Mie imi este limpede de mult ca Basescu are oameni platiti care stau pe site-uri/forumuri etc si fac galerie, nu e nici o noutate.

Din punctul de vedere al aspiratiilor de stat european ale Romaniei, ziua de azi e insa una neagra, pentru ca e clar ca una din institutiile statului nu functioneaza.

Old 27-02-2008, 01:02   #4 (permalink)
Registered User

A fost doar o observatie, eu nu citesc oricum comentariile alea dar asta mi-a sarit in ochi. Daca imi poate face vreun moderator o favoare sa o mute pe un topic nou nu am nimic impotriva. Added bonus daca e cineva platit de PSD

Cred ca in general nu prea functioneaza cazurile din astea de inalta coruptie. Tu chiar iti faceai cea mai mica iluzie ca cineva ar fi fost gasit vinovat si pus sa plateasca daunele. Totul se rezuma pana la urma la presa si la imagine

DAZE is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 03:20   #5 (permalink)
Paranoia is natural

Quote:
Originally Posted by Tatal Vostru View Post
Ce parere aveti de solutia data de DNA in dosarul Flota, si mai ales de felul in care a fost justificata? Cum poate un procuror care are la dispozitie doua expertize care se bat cap in cap sa dea o solutie pe baza uneia dintre ele??? Ce stat de drept mai e asta?
Probabil ca daca dadea solutia pe baza celeilalte era ok, nu? .

Quote:
Din punctul de vedere al aspiratiilor de stat european ale Romaniei, ziua de azi e insa una neagra, pentru ca e clar ca una din institutiile statului nu functioneaza.
In schimb daca scapa Nastase de ancheta e una din zilele albe. O sa spui: s-a mai facut o data dreptate.

Damn, ochelarii ashtia de cal va vin chiar perfect. Si bineinteles, eu sunt platit de base.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 08:22   #6 (permalink)
Registered User

Erethorn's Avatar

Si eu si eu

ASOM, ne vedem la coada, la ghiseul conspirativ 2, in ziua de salar ?

Ia zi TV, ziua cand o carca de ministrii si fosti ministrii PNL sunt anchetati penal nu e neagra pt. Romania ? Numai tu, cu marea ta pregatire juridica, stii sigur ca toate dosarele alea sunt fabricate, numai dosarul Flota nu este ?!

Erethorn is online now    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 09:13   #7 (permalink)
Nick anterior: Radiera

Doişpe's Avatar

Quote:
=))
Ma duc sa-mi iau o cafea din banii de la Base.

Doişpe is offline    Send Message via Google Talk to Doişpe Reply With Quote
Old 27-02-2008, 09:28   #8 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Base cica va fi anchetat dupa ce nu va mai avea imunitate. Sa vedem daca asa si va fi.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 09:50   #9 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by AStateOfMind View Post
Probabil ca daca dadea solutia pe baza celeilalte era ok, nu? .

In schimb daca scapa Nastase de ancheta e una din zilele albe. O sa spui: s-a mai facut o data dreptate.

Damn, ochelarii ashtia de cal va vin chiar perfect. Si bineinteles, eu sunt platit de base.
Raspunsurile astea mi se par uluitoare . Adica spun clar in primul post ca e profund anormal sa ia DNA-ul o decizie cand are doua expertize care se bat cap in cap, fara sa o ceara si pe a treia, dar martorii lui Basescu stiu ei ca dac-o alegea Morar pe ailalta eram in al noualea cer .

Ce nu pricepe talibanul portocaliu forumistic e ca prin hotararea asta DNA s-a autodesfiintat iar Romania a luat o pauza in existenta sa ca stat de drept. Sau ma rog, unii poate pricep, dar nu-i deranjaza, cata vreme la Cotroceni sta noul Mesia .

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Base cica va fi anchetat dupa ce nu va mai avea imunitate. Sa vedem daca asa si va fi.
Nu va fi anchetat, in cazul lui nu se putea da o solutie pentru ca are imunitate.

Quote:
Originally Posted by DAZE View Post
Cred ca in general nu prea functioneaza cazurile din astea de inalta coruptie. Tu chiar iti faceai cea mai mica iluzie ca cineva ar fi fost gasit vinovat si pus sa plateasca daunele. Totul se rezuma pana la urma la presa si la imagine
Vazusem cu totii ca nu prea functioneaza. Dar una e sa lalai dosarul plimbandu-l dintr-un sertar in altul (obiceiuri balcanice, filonul bizantin etc) si alta e sa dai solutii de-astea de republica Centrafricana. Macar aveau aia un stres ca au un dosar acolo si poate vine intr-o zi un nebun etc etc.

Old 27-02-2008, 09:51   #10 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Pana atunci se prescrie fapta ( cred ca la anul, daca nu ma insel )

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 11:39   #11 (permalink)
Nick anterior: DJ Static

ALWAYS on the RUN's Avatar

Daca era macar un sambure de adevar in dosarul FLOTA il scotea Nastase in batalia politica din 2004!
TV iar jignesti oameni care au o apartenenta politica.
"martorii lui Basescu", "talibanul portocaliu forumistic"...

ALWAYS on the RUN is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 11:49   #12 (permalink)
Banned

Care-i jignirea? Cine nu pricepe ca, dincolo de simpatii sau antipatii politice, e pur si simplu anormal ce-a facut DNA-ul, e clar ca marturiseste intru Basescu.

Nastase nu l-a infundat pe Basescu din acelasi motiv pentru care Basescu nu-l va mai putea infunda pana-n urmatoarele alegeri pe Nastase: daca dosarul e scos la iveala in anul electoral toata lumea urla "facatura".

Old 27-02-2008, 12:38   #13 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Rusine Romania!!!1111 Rusine DNA!!11

De asta trebuie sa vina sa Iluminatul la putere sa faca dreptate.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 12:43   #14 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Iluminatul fiind Becali?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 12:44   #15 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

banele, ne lasi si pe noi in pace. Fa si tu exercitii sa vezi care e poarta noastra si care este a lor.
Ti-ai modificat semnatura? Nu mai e banel motm?

Old 27-02-2008, 12:46   #16 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

PAI BINE BA BAANELEE BA...asa ne fu vorba...

Old 27-02-2008, 12:52   #17 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Iluminatul fiind Becali?
Cand o sa vina la putere o sa ii puna in teapa pe Basescu si martorii lui. Pe Boc o sa il puna in chibrit.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Old 27-02-2008, 12:54   #18 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

Iar pe tine prim ministru...bai ne lesi...

Old 27-02-2008, 12:57   #19 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Era o metafora, ca doar nu suntem in Evul Negru. Adica ii trimite la puscarie. Pe Nastase o sa il puna intr-o celula cu termopane.

Old 27-02-2008, 13:09   #20 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Da' pe banel, unde-l pune pe banel, unde-l pune pe banel?...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules