Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-03-2008, 18:00   #1 (permalink)
Registered User

Lenuta lu' Baselu

Repedeee cit n-o sterg aia: ultima performanta intelectual-atletica a d-soarei Secretar General, demn vlastar al clasei apolitice in general si al cirmaciului zbanghiu in special.

Se vede ca lectiile de dictie au avut un impact negativ asupra celorlalte facultati cognitive, acum ca fatuka se gindeste la ce spune parca nu mai poate sa spuna nimic (sau poate aparitia unor vocale n-a facut decit sa limpezeasca fenomenul). Orisicum, o noua stea a politicii s-a nascut fulminant si va lumina indelung (desi chior) scena publica, un model orbitor pentru toti agramatii si cocalarii cuvintului in demersul nostru neintrerupt de a desavirsi opera parintilor fondatori ai Romaniei Moderne (Nea Nicu si Nea Nelu) - adica de a deveni odata si pentru totdeauna o turma de oi si de boi buni de produs si de votat da, un rezevor de resurse vorba d-soarei Secretar General.

Aici puteti pune orice declaratii, experiente, povestioare, poze si filme cu tinara speranta iar noi putem sa ridem si sa ne veselim atit cit ne vor permite statutul si constitutia, dar nu va fi risul nostru.

Last edited by Omul cu cablul; 09-03-2008 at 18:12..

Omul cu cablul is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:03   #2 (permalink)
raz

raz's Avatar

Ei si tu, avea emotii fata. Dar si asa ma dor urechile

raz is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:09   #3 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Eu pot pune pariu ca tipa va disparea din politica la fel de repede pe cat a aparut. Fara suportul lui al batran, o sa fie cam greu.

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:10   #4 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

doamne, e varza fatuca. sper sa dispara rapid din peisaj.
LE: dupa cum spune si Pig, fara ta-su nu are nici o shansa. ma gandesc doar ca basescu n-o sa-si asume o pacoste de genul asta si o s-o trimita inapoi la modeling.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:23   #5 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Location: O tara mai plina de maimutoi decat............ ۩ Disneyland ۩
Mwhahahaha, clipul asta e salvat pt posteritate

Pt elenuta: sretS

Mesajul "subliminal" a fost sters, atentie la exprimare.
Ivan

Last edited by Ivan; 09-03-2008 at 19:14..

m3 is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:26   #6 (permalink)
Registered User

Pleaca fa ca ocupi locuri eligibile !!!

Asta e tinara speranta, viitorul politicii romanesti (vice-sefa organizatiei de tineret...) aleasa demokratic de cel mai democratic partid din Romania. Caragiale a scris degeaba si noi tot degeaba l-am citit.
Tata mare de la timona nu mai are toate sforile in mana, sint convins ca fatuka a fost impinsa in fata cu bataie mai lunga. La un moment dat cind ii va fi tras vaporul de sub picioare fata asta poate ca va pica foarte bine pe post de torpila d-aia sub linia de plutire, taman la operatie.
Dar pina una alta a fost aleasa si ne reprezinta, ca si tacsu da' pe alti bani Uneori intelepciunea cea mai adinca sta foarte aproape de cea mai lucie prostie, eu cred ca fata nu si-a spus ultimul cuvint

Omul cu cablul is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:29   #7 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

m3, vezi ca ai un typo in mesajul subliminal.

Old 09-03-2008, 18:34   #8 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Proverbul "daca taceai filozof ramaneai" nu a avut o situatie mai buna de a fi rostit.

PS: Noroc ca eu votez cu Iluminatu.
Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game.

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 18:59   #9 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Thank you Pig.

Old 09-03-2008, 19:39   #10 (permalink)
Banned

Unii nu realizeaza ca daca Basescu avea un dram de bun simt panarama asta nu ajungea pana aici. Fac pariu ca va continua s-o sustina pana in panzele albe.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 20:07   #11 (permalink)
m3
ofcors

m3's Avatar

Aaaa, ma cenzurati da?

Old 09-03-2008, 20:51   #12 (permalink)
Registered User

Aproape ca ma simteam eu prost pentru ea.

ionut_xx is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 20:56   #13 (permalink)
Paranoia is natural

Si-a gasit Vanghele perechea?

Viitorul tarii noastre multe succesuri va avea. Sau nu.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 21:36   #14 (permalink)
Registered User

ALIN BOGDAN's Avatar

Bineintes, e foarte usor sa stam pe margine si sa comentam !

Pana una alta nu am auzit pe nicaieri de cvasinecunoscutii Omul Cu Cablu (?!) Pigbrother, Strangelove sau m3 (that's classy) , poate cel mult in granitele acestui forum. A aparut vreunul din voi la televizor? Desigur - nu ! Voi nici nu va imaginati ce jocuri sunt pe scena politica si ce nervi de otel iti trebuie.

Cine suntem noi sa judecam? Pana la urma este si ea o fiinta. Dar se pare ca presa face ce vrea cu imaginea ei. E simplu sa luam de buna ce zice televiziunea lui Voiculescu sau a lui Vantu . E usor sa vezi paiul din ochiul altuia si sa nu vezi barna din ochiul propriu. Pigbrother, ti-am mai zis pe un alt subiect de discutie dar se pare ca n-ai bagat la cap :

Cand o sa fii pe banii tai, atunci sa vorbesti, mane :fuckoff:

(valabil si pentru ceilalti "Mr Perfect")

ALIN BOGDAN is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 21:39   #15 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Mmmm, s-a trezit fanul Delphin International sa ne explice cum e realitatea.

P.S. Nu stiu cum sa-ti zic, mane, dar daca ma uit in buletin, cred ca "eram pa banii mei, manca-tz-as" cand tu inca cereai bani de bomboane la maica-ta.

Old 09-03-2008, 21:42   #16 (permalink)
Registered User

ALIN BOGDAN's Avatar

Cum banuiam : atacuri la persoana si argumente ioc !
Si da, "realitatea" este postul lui Vantu in caz ca nu stiai, asa cum "antenele" sunt ale lui Voiculescu-Felix.

P.S. Si nu inteleg de ce toate thread-urile trebuie sa contina porecle si insulte la adresa persoanei in discutie. Ma refer la Nastase Scatiul, M... Voiculescu, si chiar acest thread? Nu putea fi numit "Elena Basescu" ? Dar e greu....

Old 09-03-2008, 21:43   #17 (permalink)
idr
Registered User

ALIN BOGDAN,cand stii ca nu poti , nu te bagi (de unde nu-i,nici Dzeu nu cere). Daca e proasta,macar sa stea in banca ei,sa nu se dea rotunda la tv. Noi poate vedem barna din ochiu nostrul,dar nu ne ducem la tv sa ni-l vada toata tara,intelegi matale?

idr is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 21:49   #18 (permalink)
Nick anterior: tavihasieganu

Cred ca nu observi diferenta!!! sunt unii anonimi ( ca si mine ) care daca au emotii sa vorbeasca in public stau dreaq acasa!!!
Ca sa nu mai spun ca indiferent de emotii nu poti macelari limba romana in halul in care a macelarit-o ea dacat daca esti cu adevarat PROST.
Sorry pentru ea - sa-i lase pe altii care pot face mai multe decat sa se faca de ras.
E spre binele acelui partid sa promoveze pe cineva mai putin balbait.
Stau sa ma gandesc ce argumente va folosi intr-o confruntare pe teme politice?
Sa zicem ca intra in conflict sau o sa aiba o disputa pe teme politice cu vadim sau cu adrian paunescu?!?!
Ce o sa faca? Sper eu sa ne faca la toti un bine si sa-i impuste pe amandoi - atunci as vota cu ea.
Din pacate nici de asta nu e buna....

Tavi is offline    Reply With Quote
Old 09-03-2008, 21:49   #19 (permalink)
Registered User

ALIN BOGDAN's Avatar

Quote:
Originally Posted by idr
ALIN BOGDAN,cand stii ca nu poti , nu te bagi (de unde nu-i,nici Dzeu nu cere). Daca e proasta,macar sa stea in banca ei,sa nu se dea rotunda la tv. Noi poate vedem barna din ochiu nostrul,dar nu ne ducem la tv sa ni-l vada toata tara,intelegi matale?

E si asta un punct de vedere. Imi pare bine ca se poate discuta civilizat. Dar eu am impresia ca este vorba de selectii malitioase extrase de la o persoana aflata sub imperiul emotiei. Ganditi-va ca este o tanara la inceput de cariera, evident ca nu are aceeasi prezenta de spirit ca Elena Udrea de pilda dar este pe drumul cel bun.

Quote:
Originally Posted by tavihaisuiegu
Sa zicem ca intra in conflict sau o sa aiba o disputa pe teme politice cu vadim sau cu adrian paunescu ?!?!
Deci sa inteleg ca tu il preferi pe Vadim sau pe Paunescu? Poetii de curte ai dictatorului. Interesant...

P.S. Pigbrother, se pare ca ti-a ramas inca vie umilinta pe care ti-am dat-o pe discutia despre Delphin.
Time heals everything

Last edited by ALIN BOGDAN; 09-03-2008 at 22:01..

Old 09-03-2008, 21:59   #20 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Sunteti toti PDL-isti de va agitati atata?

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules