![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Nu, dar e amuzant sa vezi ce n00bi au impresia ca pot intra in politica doar pentru ca-s puradeii presedintelui. Delphinasule, ultima data cand ai postat pe acolo ai luat-o crunt, apoi te-ai dat lovit si ai mai incercat ceva... Observ ca ai un fix cu "banii, manca-tz-as", ai avut cumva o copilarie nefericita? ![]() In fine, sa revenit la noua generatie de Vanghelii...
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Okay, numai ca scapati din vedere ca tipa n-a aparut la tocsouri mondene (inca) sau la concursuri de dictie si de cunostinte generale, toate balbele alea sunt scoase din contexte politice, discursuri & shit. Daca tipa va deranjeaza e vina partidului care-a votat-o si care-a scos-o la inaintare...inainte nu deranja pe nimeni Elenutza cu discursul ei poticnit. Mie-mi convine, PLD-ul mi-e tare antipatic.
__________________ - Ramones...Ai ascultat vreodata Ramones? - Ce ie alea? - Napolitane! | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
|
Daca se balbaia la talkshow-uri mondene, ma durea in cot, acolo oricum se aduna doar "capodoperele". Mai penibila mi se pare situatia asta. WTF, daca asa arata noua generatie de politicieni (nu ca ar fi prima cu "probleme"), ce dracu sa mai ceri de la astia de astazi?
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Nick anterior: tavihasieganu Join Date: Nov 2007 |
Alin, nu pot sa inteleg de ce ii iei apararea!?!? De ce esti atat de agitat?!?! Nu simpatizez nici cu paunescu nici cu vadim nici cu voiculescu, NICI CU LEANA LUI BASELU!, nici cu vanghelie si nici cu becali. Citeste post-ul meu pana la sfarsit - si nu mai fi atat de partizan pentru fata aia. E departe, mult prea departe... -------------------- Editare ulterioară -------------------- O fi si manelista... Last edited by Tavi; 09-03-2008 at 23:19.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 |
Voi credeti ca ea vroia sa fie acolo sau in general in politica. S-a saturat de banii lui tata si s-a gandit ca are nevoie de o noua provocare? Se vede ca habar n-are despre e vorbeste si e doar invatata ce sa spuna. E doar exploatata pentru ca arata cat de cat ok si da bine la public. | ||
|
| | #26 (permalink) | ||
| Quote:
eu, de exemplu, nu inteleg ce cauta in politica un tanar/a care nu vorbeste elocvent, care nu e capabil sa capteze atentia unui public in mod real, care nu stie sa raspunda unui adversar politic intr-un mod elegant etc. Elena Basescu nu pare sa aiba nici pe departe calitatile astea.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Quote:
Fratilor, se vede clar ca fumeia a invatat pe din-afara discursul si ca n-a inteles nimic din el. Cine i l-o fi scris tb sa i-l si explice! DUH! Poate asa il tinea minte. Cel mai mult mi-ar fi placut sa fiu la congresul ala sau ce dreaq o fi fost, sa ma ridic de pe scaun si sa-i spun zambind: "Draga Elena! Zi cu cuvintele tale!" Cred ca are leg cu thread-ul: parca a fost un tip scos din PDL pt k a avut curaj sa comenteze la adresa FIICEI presedintelui
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Haiosi agitatorii astia de categoria B, membri corespondenti care n-au aflat inca de dispozitia de la centru ca pe thread-ul ala de pe CG nu se fac figuri, se merge pe burta. Eu continui sa cred ca nu doar Baselu a bagat-o in fata, sau ca daca a facut-o cineva il lucreaza. O fi un mesaj, o fi o piesa politica _ cu semnificatii sociologice absconse nu stiu. Refuz sa cred ca omul si-a pierdut intr-atit mintile incit isi face rau si lui si tuturor din jur, inclusiv beizadelei care va fi luata in suturi de toti cu program non-stop, in reprize si de voie basca o posta-doua pe saptamana la meseriasii lui Felix. Ma rog pe noi astea ne intereseaza mai putin ca oricum am dat banul si avem un loc in tribuna. Asa ca daca mai iese diva la interval cu vreun numar ratat de dresura de cuvinte nu uitati sa-l puneti aici sa ne distram macar la spital daca la bal n-au mai fost locuri decit in parcare. | ||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Jul 2003 Location: Bucuresti | Quote:
![]() Fatuca e vraiste, daca era un simplu membru se mai putea sa ne explice Alin Bogdan ca a avut emotii, ca e obisnuita sa dea din fund pe catwalk si nu din gura etc, insa pentru cineva ales aproape in unanimitate (lol) pe postul de secretar general la tineret e inadmisibil.
__________________ Mourrons pour des idées, d'accord, mais d'une mort lente | ||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Quote:
Omul Cu Cablu (?!) Pigbrother, Strangelove sau m3 sunt cei care o voteaza ( teoretic ) si care asteapta de la ea ceea ce asteapta de la orice politician. DECI AU DREPTUL SA O CRITICE, ATUNCI CAND FACE GRESELI ABSOLUT AIUREA.
__________________ *************** Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
hmm, e o tinta prea usoara. nu e interesanta treaba. Omul Cu Cablu (?!) Pigbrother, Strangelove sau m3 sunt cei care o voteaza ( teoretic ) si care asteapta de la ea ceea ce asteapta de la orice politician corect. il si vad pe sl stampiland si plangand, plangand si stampiland. ![]() iar pigbrother.. nu plangand, ci injurand. | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Quote:
| ||
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Pai putea s-o scoata si mai in fata pe Elena Udrea, multi ar fi acceptat-o mai degraba pe Nutzi blonda decat pe asta mica bruneta si superrimelata. Eu cel putin n-as fi strambat din nas la doamna Udrea.
__________________ - Ramones...Ai ascultat vreodata Ramones? - Ce ie alea? - Napolitane! | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
|
ALIN BOGDAN e omul care a putut debita: "1. A pus cu botul pe labe marii corupti din tara asta in frunte cu Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea, Dinu Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu si multi altii cu dosare pe rol. (oh my) 2. A sporit nivelul de trai al populatiei astfel ca Romania a inregistrat cea mai mare crestere din ultimii ani. (oh boy) 3. A denuntat si condamnat comunismul , ororile si abuzurile comise de regimul comunist in Romania, ceea ce nici un presedinte roman nici macar nu a indraznit sa faca. 4. Are curajul sa se implice in viata politica si sa spuna lucrurilor pe nume, a reusit sa dirijeze opinia publica si sa redea oamenilor increderea. 5. A integrat Romania in Uniunea Europeana. (oh dear) 6. A avut curajul sa il contracareze pe Vladimir Putin, unul dintre cei mai puternici oameni de pe Planeta. 7. A sporit rolul militar strategic al Romaniei pe axa Bucuresti-Londra-Washington." Eu cred ca e platit... Nu stiu daca Elena Basescu este impinsa/fortata de la spate de tat'su sau ea chiar vrea o cariera in politica. Daca e prima varianta e chiar trist ce i se intampla.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Quote:
Totusi si asta mica are farmecul ei.
__________________ What if this is as good as it gets? | |||
|
| | #37 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
![]() Quote:
Pai domnu' Alin Bogdan, noi suntem cetateni ai acestei tari, cetateni care platim taxe si impozite din care se platesc salariile 'politicienilor' in functii publice. E absolut normal sa ne ingrijoram cand apare pe sticla (sticla oricui) o tuta care se face de rahat singura-singurica, tuta care se doreste (ea oare? singurica?) politician(ca) si implicit potential implicat(a) candva in viitor intr-o functie publica. Eu unul, pe baniii mei, eu, care sunt eu, nu vreau sa-mi arunc banii pe asemenea specimen. Mai bine le dau foc. Banilor.
__________________ ...anyway, this cake is great, it's so delicious and moist. | ||||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Am zis ca nu e adevarat cand am auzit ce debiteaza fata. E clar ca n-are nici o treaba si nu debordeaza de inteligenta. Mai ales n-are nici macar dramul de inteligenta de a nu se face atat de kkt pe sticla Crede ca a spune ceva inteligent e la fel cu a sta prin baruri cu beizadelele ![]() La mai multe succese!
__________________ The Power of Dreams - Honda. | |||
|
| | #39 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ What if this is as good as it gets? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Stai ca nu inteleg, explica-mi si mie, are basescu probleme cu dictia si exprimarea ? Si-a facut si basescu buze cu colagen ? E basescu cam slabut de inger ? Sau doar ai aruncat si tu o afirmatie asa...
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 ; Metz 58 AF-1 | |||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|