![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Mircea Badea Presedinte? | |||
| Da | | 63 | 48.84% |
| Nu | | 66 | 51.16% |
| Voters: 129. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Mircea Badea Presedinte
L-ai vota pe mircea badea daca ar candida la presedentia romaniei, tehnocrat independent, tinand cont de faptul ca turul trecut ati votat un marinar pt aceasta functie?
__________________ Understand procedure, understand war, understand rules, regulations. I don't understand sorry. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Nu vreau sa ii iau deloc apararea lui Basescu dar tot aud `marinar` `marinar` Din cate stiu, tipul nu a fost marinar ca in `matelot`, a fost capitan de nava, ceea ce e putin diferit fata de un matelot, asa cum isi bat unii joc, la fel cum un capitan de aeronava e altceva decat o stewardesa si un doctor e altceva decat un infirmier. Ontopic: Nu, nici intr-o mie de ani. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
De exemplu stiu ca taxa de drumuri bagata de Basescu in 97 a ajuns la regii asfaltului. Oare din cauza asta a ajuns presedinte? Threadul incepe cu daca ar candida. Niciodata nu ar face-o si niciodata nu ar avea vreo sansa. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nu, Mircea Badea e cam tanar si neexperimentat. ce-ati spune de Florin Piersic? scapam de apelativele gen "tiganca imputita" si "mai animalule" si trecem intr-un registru mai lejer, de vara. parca si aud: "buna ziua, stimati ciocoflenderi!".
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| La fel m-am simtit si eu. Tehnocrat. ![]() Nu, prefer sa il votez pe Becali.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Daca iese Mircea Badea presedinte o sa faca spagatul pe scaune la Cotroceni?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Da, si Fane ce pazeste? ![]() Da gandeste-te. Vine Putin ii arata o schema de judo, Mirciulica ii arata un spagat si gata, avem gaz ieftin.
|
| | #18 (permalink) | ||
|
iti dai seama ca Badea e in stare sa ne scoata pe toti in parc, dimineata, la exercitii de intretinere si respiratie? plus invatat figuri de karate. armata o sa fie pe baza de karate, ceea ce inseamna un procent infim de la buget. sanatatea e rezolvata de exercitiile din parc - se va muri doar pe baza de selectie naturala, cei mai slabi si bolnavi vor dispare dintre noi. vom manca doar veggies iar societatea va fi structurata pe centuri si dani.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Daca Badea ar fi in stare de asa ceva iti dai seama ce ar face Becali? Nici nu vreau sa ma gandesc. Dimineata ne-ar pune sa zicem Tatal nostru pana pe la pranz iar seara ne-ar pune sa ne injuram, prietenii, vecinii angajatii etc. PS: Stiu ca voi fi acuzat ca nu am prins la umorul fin a lui Strangelove, insa e mai mult decat clar ca nici al meu nu e chiar prea fin. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|