![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Basescu - terminat
1. Ancheta din Jurnalul National prin care se demonstreaza ca Basescu a incercat (si pentru vreo doi ani a si reusit) sa FURE de la Banca Agricola. 2. Declaratiile de om nebun facute de Basescu intr-o conferinta de presa ad-hoc pe Aeroportul Otopeni (scroll down la sfarsitul articolului). Nu stiu cine-l mai poate vota pe omul asta, cred ca pur si simplu s-a sinucis politic. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
TV, lasa martorii, ei nu cred nimic. TOTI politicienii au furat. De asta e timpul pentru fete noi. Ca dl. Becali, un om ce nu are nevoie sa fure de la stat.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Si aveti si dovezi? Oricum nu e important. Basescu isi sapa singur mormantul, nu are cum sa iasa iar presedinte. PSD nu are pe cine propune. Geoana? Nastase? Sa fim seriosi. Liberalii la fel, nu au pe cine propune. Vadim deja e pierdut, are nevoie de rudotel. Deci e clar ca doar dl. Becali poate conduce aceasta tara.
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Foarte tare remarca lui Badea in emisiunea de aseara cu referire la subiect ...a spus ceva de genul un felix ie bun daca ie tatar...pentru cunoscatori...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Bucuresti |
Daca o da in victimizari si comploturi de pe-acum n-are stomac sa serveasca tot ce ii vor pune pe masa baietii. Nu-i nimic, sa dea afara tot poate reusim sa ghicim ceva in augustele mate. Asta cu conditia sa nu ne ia si pe noi ca dupa aia nu ne mai salveaza tot metoclopramidul din lume ![]() PS Daca si onor lt.maj. Mircea Toma l-a infierat pe superiorul lui prof.(r) Basescu e clar ca a inceput. Tineti aproape | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Fiecare pasare pe limba ei piere, cine seamana vant culege furtuna si multe altele.Sunt curioasa cand va veni momentul ca PDL sa se lepede de Basescu, cand Stolojan va scapa o lacrima(draga Base)...Daca Basescu persista cu atitudinea asta, momentul nu e departe.Mai grava mi se pare decredibilizarea tuturor institutiilor ce trebuie sa asigure stabilitatea tarii, inclusiv Curtea Constitutionala, nimic neramanand improscat cu noroi in ultimii patru ani. Nu cred ca oamenii ce au votat in 2004 impotriva PSD s-au asteptat la asa ceva. Toata starea de lucruri de acum poate crea derapaje periculoase si e abia inceputul.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Cade tatucu incet da sigur...si cel mai distractiv e ca se ingroapa singur...l-au lasat nervii daca si-a pus toata presa in cap inainte de alegeri
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
zici? eu cred ca opinia publica are o parere destul de proasta despre "noii" patroni din presa - Vantu, Patriciu si Voiculescu. Basescu nu face decat sa profite de situatie.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Nu asa se profita de situatie cand esti presedinte.Trebuie sa inveti sa-ti tii gura si sa astepti momentul potrivit, nu sa transformi in "victime" pe susmentionatii moguli.
__________________ O masca-avem, ce minte si zambeste,Ne-ascunde-obrajii, ochii ni-i umbreste -Umanei siretenii - iata ce platim:Cu inimile-n zdrente, noi zambim Noian de perfidii rostind, fireste. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Quote:
oricum tu esti incurabil - tatucu e alb ca zapada si aia din presa sunt rai...
|
| | #20 (permalink) | ||
| Nu te obosii cu martorii. Nu te poti intelege cu ei. La Basescu e manipulare, dl. Becali e clar ca a furat, chiar daca nu au nici o proba.
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|