![]() |
| | #421 (permalink) | ||
| Quote:
vax albina cavaler proasta .... ciinii latra caravana trece //off topic
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #427 (permalink) | ||
|
Oprescu presedinte? Bai voi va auziti? Sunteti in asa hal disperati sa scapati de Basescu incat vreti unul la fel? Lasati euforia si hai sa vedem daca pana in noiembrie 2009 se intampla ceva pozitiv in Bucuresti si dupa aia mai vorbim.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #428 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | ![]() Cum sa nu-ti placa de ei, la cate au facut pentru noi, pentru patrie. Cat de previzibili si simpatici pot fi uneori.. .. Sa nu uitam nicicand Sã nu uitãm nicicând Sã iubim trandafirii Ei sunt pe-acest pãmânt Un simbol al iubirii Si totul de-om uita Sã iubim trandafirii Ei ne vor ierta Clipele rãtãcirii Si pentru asta nu, destinul nu e vinovat De vinã suntem numai noi, noi amândoi Cei care am trãdat Jurãmântul iubirii Si-o clipã am uitat Sã iubim trandafirii Nu este-adevãrat Cã sunt flori trecãtoare Surâsul lor curat Niciodatã nu moare Sã nu uitãm nicicând Sã iubim trandafirii Ei sunt pe-acest pãmânt Un simbol al iubirii Nu este-adevãrat Cã sunt flori trecãtoare Surâsul lor curat Niciodatã nu moare Last edited by Extra3OO; 16-06-2008 at 11:56.. | ||
|
| | #429 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Quote:
| ||
|
| | #430 (permalink) | ||
| Quote:
Cu dedicatie pentru retragerea lui Ilici:
__________________ Ion Luca Caragiale: „Noi, românii, sîntem o lume în care, dacă nu se face ori nu se gîndeşte prea mult, ne putem mîndri că cel puţin se discută foarte mult.“ aide ca deja deviu nervoz, care va doresc si voua! | |||
|
| | #432 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Nu vad ce atata rahat mancat, e clar: tov. Iliescu a fost de cacat, Nea Milica a fost de cacat, Basescu e de cacat, etc. Vestea buna este ca nivelul cacatului este din ce in ce mai mic. Cum era in '94 fata de '90? Cum era in '96 fata de '94? In 2000 fata de '96. Si acum fata de '04? Intotdeauna la alegeri ai de ales intre raul mai mic si raul mai mare. Asta intr-o democratie. Cu timpul, daca oamenii aleg corect, raul e din ce in ce mai mic. Cel mai mult imi doresc o dictatura cu economie de piata, gen cum a facut Franco in Spania. Asa ar putea progresa si oamenii normali. Asa ar fi colegi de parnaie si Felix si Base si Sov si Ilici si Nastase, etc. Nota bene: legea 18 (a ilicitului) nu a fost abrogata. Ce-ar fi sa-l intrebe cineva pe Sov de unde are banii? | ||
|
| | #433 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 | Legea ilicitului vine de la Ilici ? ![]() Apropo de poza aia, pana nu iti pregatesc agentiile de stiri necrologul (just in case) inseamna ca nu esti cineva. Pe cat pariu ca ilici il are facut deja? ![]() offroad: cat de trist trebuie sa fie, nici macar senator sa nu fie si el acolo, geoana s-a dus pe camp sa adune voturi, nastase la fel, ce oameni nerecunoscatori domle, sa nu te iubeasca nimeni in circumscriptia in care ai stat atatia ani, dar chiar asa.. | ||
|
| | #436 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 |
Ba', io chiar ma supar ca va luati de Ilici. Cand ma duceam pe la tara unde ma plictiseau personajele si oamenii, faceam o singura chestie buna: sa dorm. Si in sensul asta ma ajuta foarte mult Ilici. Gagiul la care stateam avea Revolutie si Reforma, prima editie. Nu reuseam sa termin prima pagina ca imediat ma lua somnul. Indiferent de ora. Am ramas si acum cu nostalgia faptului ca n-am reusit sa termin de citit prima pagina din Revolutie si Reforma. Am cautat-o si pri Bucuresti pe la librarii, intrucat cateodata am insomnii. Nu am gasit-o. Cred ca voi da anunt la publicitate. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|