Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-03-2008, 12:20   #61 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Cosmin2045 View Post
Pentru asta ar trebui suspendat. Sper ca Geoana sa depuna inca o motiune. Sunt sigur ca acum ar reusi.
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahhahaahahahahaha

Asta cred ca e acum visul umed al matrozului, sa-i mai bage astia vreo suspendare, sa-si mai poata regrupa macar talibanii, dezorientati si aia de fazele cu Leana II si devalizarea bancii agricole .

Individul trebuie incoltit usor-usor, fara chestii decisive, si facut sa-si indeprteze singur suporterii, pentru cel putin inca un an. Ignatul vine la prezidentiale .

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:16   #62 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Tatal Vostru View Post
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahhahaahahahahaha

Asta cred ca e acum visul umed al matrozului, sa-i mai bage astia vreo suspendare, sa-si mai poata regrupa macar talibanii, dezorientati si aia de fazele cu Leana II si devalizarea bancii agricole .

Individul trebuie incoltit usor-usor, fara chestii decisive, si facut sa-si indeprteze singur suporterii, pentru cel putin inca un an. Ignatul vine la prezidentiale .
Nu cred ca acum mai poate cineva sa ii ia apararea lui Basescu. Crezi ca ar scapa de o suspendare?

Sa te auda Dumnezeu.

Cosmin2045 is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:23   #63 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Nu cred ca acum mai poate cineva sa ii ia apararea lui Basescu. Crezi ca ar scapa de o suspendare?

Sa te auda Dumnezeu.
E un animal plin de resurse si postura de victima ii sta cel mai bine - doar asa a ajuns presedinte...eu nu il subestimez si lupta va fi grea pentru ca nu exista momentan nimeni de calibrul lui....

Acum o incercare de suspendare ar fi o greseala imensa pentru ca i-ar da sansa sa se foloseasca inca o data de argumentele eu sunt bun si restul sunt rai la care dupa cum se vede si aici pe forum mai pun botul cei cativa aplaudaci ramasi. (unii din convingere altii pe banii de la tata felix...a nu se confunda cu felix motanul )

s.i.m.p.l.u. is online now    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:26   #64 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
E un animal plin de resurse si postura de victima ii sta cel mai bine - doar asa a ajuns presedinte...eu nu il subestimez si lupta va fi grea pentru ca nu exista momentan nimeni de calibrul lui....

Acum o incercare de suspendare ar fi o greseala imensa pentru ca i-ar da sansa sa se foloseasca inca o data de argumentele eu sunt bun si restul sunt rai la care dupa cum se vede si aici pe forum mai pun botul cei cativa aplaudaci ramasi.
Eu cred ca Geoana ar putea sa il bata la presidentiale, daca o sa candideze. Sper sa aflam cat mai multe despre Basescu si ce a facut el pre-2000.

Old 16-03-2008, 13:29   #65 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Eu cred ca Geoana ar putea sa il bata la presidentiale, daca o sa candideze. Sper sa aflam cat mai multe despre Basescu si ce a facut el pre-2000.

Geoana e un prostanac....nu are stofa de politician...Basescu e cu 10 clase peste el la capitolul asta cu toate defectele lui...

Old 16-03-2008, 13:32   #66 (permalink)
Banned

Quote:
Geoana e un prostanac....nu are stofa de politician...Basescu e cu 10 clase peste el la capitolul asta cu toate defectele lui...
Si atunci cine ar putea sa il detroneze pe Basescu? Nastase?

Old 16-03-2008, 13:33   #67 (permalink)
Moderator

are stofa de politician, nu de presedinte. de partid sau de tara.
numele pe care-l cauta cosmin2045 este probabil nastase.

ild12 is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:35   #68 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
Asta am zis si eu mai sus. Dar Nastase a pierdut in fata lui Basescu in 2004. Atunci inca nu stia lumea ce a facut el. Acum incepe sa se afle.

Old 16-03-2008, 13:40   #69 (permalink)
Moderator

in 2004 nu stia lumea nici ce e cu basescu. acum poate incepe sa realizeze.

Old 16-03-2008, 13:42   #70 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Sa caute sanatos....intre ei doi sincer nu stiu care e mai mare pungas...inclin usor catre nastase totusi si asta doar pentru ca a avut ceva mai mult timp la dispozitie pentru a se perfectiona in furat...basescu daca ar fi lasat (aka daca mai prinde un mandat) l-ar lasa cu mult in spate si la tehnica si la sumele delapidate...

Old 16-03-2008, 13:43   #71 (permalink)
Banned

Quote:
in 2004 nu stia lumea nici ce e cu basescu. acum poate incepe sa realizeze.
Da, atunci nu a fost considerat ca un potential presedinte si presa nu i-a acordat atentie. Noroc ca nu toate trusturile media sunt cumparate (cum e Realitatea).
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Sa caute sanatos....intre ei doi sincer nu stiu care e mai mare pungas...inclin usor catre nastase totusi...
OK, si atunci tu pe cine ai vedea candidat la presedentie? Sau pe cine ai vota?

Last edited by Cosmin2045; 16-03-2008 at 13:43.. Reason: Automerged Doublepost

Old 16-03-2008, 13:43   #72 (permalink)
Moderator

s.i.m.p.l.u.
amandoi sunt. nu asta e variabila care poate diferentia un presedinte ok de unul rau.

Old 16-03-2008, 13:47   #73 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
s.i.m.p.l.u.
amandoi sunt. nu asta e variabila care poate diferentia un presedinte ok de unul rau.
Problema asta cel putin din pct meu de vedere am rezolvat-o pe alt thread unde am spus ca prefer un presedinte pungas/hot/infractor cu ceva cultura/bun simt/prestanta/etc..

Intre betivul de la birtul de cartier si intelectual il prefer pe al doilea...si iti pot da cel putin un exemplu in care marinarul ne-a costat bani pentru ca a fost cocos cu cine nu trebuia...cineva ceva mai putin impulsiv/rational nu se ratoia la Putin...si pentru orgoliul lui de betiv incult eu/tu/noi platim...

Rusia e o piata imensa...resurse la fel....noi nu profitam deloc...balanta cu rusia e nesemnificativa....ba mai mult...ne certam cu ei...asta in conditiile in care arabii deja se reprofileaza pe alte surse de venit pentru ca stiu ca in curand nu mai au petrol si in ceva ani rusia va ramane singura sursa de gaze/petrol/energie din zona...e basescu tampit sau nu?

--------------------
Editare ulterioară
--------------------
Quote:
Da, atunci nu a fost considerat ca un potential presedinte si presa nu i-a acordat atentie. Noroc ca nu toate trusturile media sunt cumparate (cum e Realitatea).
--------------------
Editare ulterioară
--------------------

OK, si atunci tu pe cine ai vedea candidat la presedentie? Sau pe cine ai vota?

Sincer nu ai pe cine sa votezi...trist dar adevarat...

Last edited by s.i.m.p.l.u.; 16-03-2008 at 13:54.. Reason: Automerged Doublepost

Old 16-03-2008, 13:54   #74 (permalink)
Banned

Notati ce v-a zis tata azi 16 martie: candidatul victorios al coalitiei anti-Basescu la alegerile din 2009 va fi Motocicleanu.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:56   #75 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Notati ce v-a zis tata azi 16 martie: candidatul victorios al coalitiei anti-Basescu la alegerile din 2009 va fi Motocicleanu.
ala e mai prostanac ca geoana...dar totusi suficient de inteligent ca sa isi tina gura ca altfel debita tampenii la fel de mari...

Old 16-03-2008, 13:59   #76 (permalink)
Banned

Quote:
Adica Tariceanu? S-ar putea sa il afecteze prietenia cu Dinu Patriciu.

s.i.m.p.l.u., dar trebuie sa votam pe cineva. Altfel s-ar putea sa iasa iar Basescu.

Old 16-03-2008, 14:00   #77 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Adica Tariceanu? S-ar putea sa il afecteze prietenia cu Dinu Patriciu.

s.i.m.p.l.u., dar trebuie sa votam pe cineva. Altfel s-ar putea sa iasa iar Basescu.

Voteaza tu...eu unul m-am lamurit de ceva ani buni ca nu e nici o diferenta...se schimba doar ala care fura mai mult...in sept plec in state pt o luna si imi aranjez ploile pt ramanere definitiva...

Old 16-03-2008, 14:05   #78 (permalink)
Banned

Quote:
Voteaza tu...eu unul m-am lamurit de ceva ani buni ca nu e nici o diferenta...se schimba doar ala care fura mai mult...in sept plec in state pt o luna si imi aranjez ploile pt ramanere definitiva...
Bravo, desi nu cred ca US mai e o destinatie asa atractiva. Mai bine ai incerca in vestul europei.

Dar daca nu votam or sa vina la vot doar cei care cred in Basescu si iar o sa iasa presedinte. Daca pe tine nu te intereseaza macar ai mila de noi.

Old 16-03-2008, 14:08   #79 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Bravo, desi nu cred ca US mai e o destinatie asa atractiva. Mai bine ai incerca in vestul europei.

Dar daca nu votam or sa vina la vot doar cei care cred in Basescu si iar o sa iasa presedinte. Daca pe tine nu te intereseaza macar ai mila de noi.
Avem un presedinte pe care il meritam - betiv, incult, etc...imi e lene sa detaliez..

Ne reprezinta ca natie...a fost ales doar...cei care il sustin se identifica cu el...si pb ca va fi reales pentru ca asta e romanul...sa nu ne mai ascundem dupa deget...natie de kkt....

Old 16-03-2008, 14:10   #80 (permalink)
Banned

Quote:
Avem un presedinte pe care il meritam - betiv, incult, etc...imi e lene sa detaliez..

Ne reprezinta ca natie...a fost ales doar...cei care il sustin se identifica cu el...
Nu cred ca e adevarat. Romanii sunt in general buni dar nu stiu sa isi aleaga liderii. Sunt sigur ca lumea se va destepta in 2009 si Basescu nu o sa iasa presedinte. Asta daca mergem la vot.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules