![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Quote:
Asta cred ca e acum visul umed al matrozului, sa-i mai bage astia vreo suspendare, sa-si mai poata regrupa macar talibanii, dezorientati si aia de fazele cu Leana II si devalizarea bancii agricole .Individul trebuie incoltit usor-usor, fara chestii decisive, si facut sa-si indeprteze singur suporterii, pentru cel putin inca un an. Ignatul vine la prezidentiale .
| ||
|
| | #62 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
Sa te auda Dumnezeu. | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Quote:
Acum o incercare de suspendare ar fi o greseala imensa pentru ca i-ar da sansa sa se foloseasca inca o data de argumentele eu sunt bun si restul sunt rai la care dupa cum se vede si aici pe forum mai pun botul cei cativa aplaudaci ramasi. (unii din convingere altii pe banii de la tata felix...a nu se confunda cu felix motanul )
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #64 (permalink) | ||
| ||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Quote:
Geoana e un prostanac....nu are stofa de politician...Basescu e cu 10 clase peste el la capitolul asta cu toate defectele lui...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
| Sa caute sanatos....intre ei doi sincer nu stiu care e mai mare pungas...inclin usor catre nastase totusi si asta doar pentru ca a avut ceva mai mult timp la dispozitie pentru a se perfectiona in furat...basescu daca ar fi lasat (aka daca mai prinde un mandat) l-ar lasa cu mult in spate si la tehnica si la sumele delapidate...
|
| | #71 (permalink) | ||
-------------------- Editare ulterioară -------------------- OK, si atunci tu pe cine ai vedea candidat la presedentie? Sau pe cine ai vota? Last edited by Cosmin2045; 16-03-2008 at 13:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #73 (permalink) | ||
| Quote:
Intre betivul de la birtul de cartier si intelectual il prefer pe al doilea...si iti pot da cel putin un exemplu in care marinarul ne-a costat bani pentru ca a fost cocos cu cine nu trebuia...cineva ceva mai putin impulsiv/rational nu se ratoia la Putin...si pentru orgoliul lui de betiv incult eu/tu/noi platim... Rusia e o piata imensa...resurse la fel....noi nu profitam deloc...balanta cu rusia e nesemnificativa....ba mai mult...ne certam cu ei...asta in conditiile in care arabii deja se reprofileaza pe alte surse de venit pentru ca stiu ca in curand nu mai au petrol si in ceva ani rusia va ramane singura sursa de gaze/petrol/energie din zona...e basescu tampit sau nu? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Sincer nu ai pe cine sa votezi...trist dar adevarat...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... Last edited by s.i.m.p.l.u.; 16-03-2008 at 13:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #76 (permalink) | ||
s.i.m.p.l.u., dar trebuie sa votam pe cineva. Altfel s-ar putea sa iasa iar Basescu. | ||
|
| | #77 (permalink) | ||
| Quote:
Voteaza tu...eu unul m-am lamurit de ceva ani buni ca nu e nici o diferenta...se schimba doar ala care fura mai mult...in sept plec in state pt o luna si imi aranjez ploile pt ramanere definitiva...
|
| | #78 (permalink) | ||
Dar daca nu votam or sa vina la vot doar cei care cred in Basescu si iar o sa iasa presedinte. Daca pe tine nu te intereseaza macar ai mila de noi. | ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
Ne reprezinta ca natie...a fost ales doar...cei care il sustin se identifica cu el...si pb ca va fi reales pentru ca asta e romanul...sa nu ne mai ascundem dupa deget...natie de kkt....
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|