![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Quote:
Geoana nu a furat ? http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...ro-verisor.htm Stire din Evenimentul Zilei . Sau daca nu e scris si in Jurnalul Felixian nu se pune ? Nu vi se face scarba cand vedeti cu cata ura arunca cu rahat circarii lui Voiculescu pe Antena 1&2&3&4 ? Nici macar nu ii intereseaza ca nu o sa votati cu PC , important e sa NU votati cu Basescu . Ca stiu ca PSD si PNL au fomistii lor care pentru o bucata de paine ii stampileaza in continuare . Si daca e PSD sau PNL la putere are si PC o bucatzica mica din ciordeala nationala . PNL&PSD&PC&UDMR vor un presedinte gen Iliescu :" Furati in tacere fratilor , ca oricum boii tot pe noi ne voteaza din 4 in 4 ani". | ||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Quote:
Vreau sa vad si eu macar unul care nu a furat de la presedinti pana la functionarul de la ghiseu...sau macar unul care a furat cu ceva bun simt si nu a bagat mainile pana la umar in bani...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
|
Imi place ca omul de rând critica la greu faptul ca aia de sus fura. Insa el critica pentru ca nu e si el în situatia aia ideala de a putea fura. Câti de aici, mari moralisti, ar sta cuminti daca ar putea fura fara sa fie prinsi ? Vorba cetateanului mediu : -Sa fie stârpita coruptia, sau sa mi se dea ocazia sa particip si eu la ea !!
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Daca ai cu ce mai gandeste un pic si poate sesizezi ce am spus eu acolo...daca maine mi-ar cadea o caramida in cap si as intra salariat la stat as juca dupa cum canta sefii...pentru ca altfel nu se poate... Cand ai numai hoti in fruntea tarii de 20 ani voi aveti pretentii de la bietii functionari...
|
| | #111 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Mar 2007 | Quote:
Baiete, daca tu te-ai manji la prima ocazie, nu inseamna ca toata lumea e la fel. Eu unul n-am furat in viata mea un leu, imi merge foarte bine, mult peste medie, si n-as fura nimic, indiferent de situatie, nici de-acum inainte. De ce? Pentru ca dimineata in oglinda vad mutra unuia care e mult peste mizeria din Romanica de azi, si chestia asta face foarte bine la ego .
| ||
|
| | #112 (permalink) | ||
| Quote:
Va tot dati albi ca zapada pe aici...voi si basescu ce mai sunteti curati/nepatati...
|
| | #113 (permalink) | ||
|
Cred ca majoritatea celor care fura acum au trecut în tinerete prin avânturi din astea sincero-cinstite, "Sa moara mama daca o sa fur vreodata ceva daca ajung sus, pentru mine conteaza mult mai mult onoarea, n-as putea suporta privirea copilului meu bla-bla". Ar fi lumea prea sobra fara declaratii din astea sforaitoare.
|
| | #114 (permalink) | ||
. Nici macar spaga sa scap de amenda de circulatie n-am dat in viata mea. De fapt, cred ca singurele spagi date au fost pe la doctori, si alea le-am considerat mereu un soi de onorarii date unor oameni de care statul isi bate joc (nu ca multi n-ar merita bataia de joc, dar asta e deja alta discutie).Quote:
| ||
|
| | #115 (permalink) | ||
|
Declaratiile de genul asta constituie aroma & savoarea topicurilor despre politicieni. ![]() Eu ? Eu sunt cel mai cinstit om de pe planeta, parol ! Jur ! Poate sa mi se încredinteze orice traista cu un miliard de euro în ea, eu am vointa si nu ma uit la bani. Cum, nu ma credeti ? Ce purcelusi rai sunteti !
|
| | #116 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
.Ti-ai putea insa da seama, daca te concentrezi un pic, ca il dispretuiesc asa de tare pe basescu tocmai din cauza fariseismului de hot care striga hotii, de care da dovada la fiecare pas. | ||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
On topic Tatal Vostru bine spus...dar ai putea sa generalizezi un pic..toti striga hotii si sunt cei mai mari pungasi...
|
| | #119 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | dar despre institutia parlamentului ce spui? mie mi se pare ca situatia e la fel de "roza" si in cazul ei. nefiind dependenta de un singur individ, institutia respectiva e mult mai safe decat cea prezidentiala. plus ca nu a avut derapaje similare. sigur, asta si pentru ca terenul sau de joaca e mult mai vast decat cel al presedintelui, fiind mai greu sa iasa in afara lui, insa faptul ramane. macar daca acei consilieri de pe langa b nu ar fi la fel de vehementi ca el. ar mai compensa un pic. insa cu totii se comporta ca spartanii din 300. se vede cat ii lipseste lui b un consilier care sa-i spuna in particular sa o lase mai moale. inteleg ca saftoiu juca un rol cat de cat in zona asta. | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
PS - accept un ban moderat pt gasca/gaste...nu seamana cu martorii/talibanii dar mi se pare mult mai aproape de realitate...tb sa fii gasca sa mai stai in barca marinarului acum...
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|