Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-03-2008, 19:09   #101 (permalink)
Banned

S-a mai discutat situatia din PSD, cred ca e destul de limpede ca Nastase e un candidat mai performant decat Geoana.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 19:23   #102 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Cosmin2045 View Post
De ce nu are nici o sanse? E mai prezentabil si vorbeste mai frumos decat Basescu. In plus nici nu a furat.

Geoana nu a furat ? http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1...ro-verisor.htm Stire din Evenimentul Zilei . Sau daca nu e scris si in Jurnalul Felixian nu se pune ? Nu vi se face scarba cand vedeti cu cata ura arunca cu rahat circarii lui Voiculescu pe Antena 1&2&3&4 ? Nici macar nu ii intereseaza ca nu o sa votati cu PC , important e sa NU votati cu Basescu . Ca stiu ca PSD si PNL au fomistii lor care pentru o bucata de paine ii stampileaza in continuare . Si daca e PSD sau PNL la putere are si PC o bucatzica mica din ciordeala nationala . PNL&PSD&PC&UDMR vor un presedinte gen Iliescu :" Furati in tacere fratilor , ca oricum boii tot pe noi ne voteaza din 4 in 4 ani".

Trainer is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 19:53   #103 (permalink)
Banned

Nu mai bine unul ca Basescu, sa fure el direct, cu amandoua mainile?

Old 16-03-2008, 19:59   #104 (permalink)
Registered User

Mai bine un om care fura 1 miliard de dolari , decat 10.000 de neo-securisti care fura fiecare 1 milion de dolari .

Trainer is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:04   #105 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Trainer View Post
Mai bine un om care fura 1 miliard de dolari , decat 10.000 de neo-securisti care fura fiecare 1 milion de dolari .
teoria e frumoasa...practica ne omoara...

Vreau sa vad si eu macar unul care nu a furat de la presedinti pana la functionarul de la ghiseu...sau macar unul care a furat cu ceva bun simt si nu a bagat mainile pana la umar in bani...

s.i.m.p.l.u. is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:14   #106 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Imi place ca omul de rând critica la greu faptul ca aia de sus fura. Insa el critica pentru ca nu e si el în situatia aia ideala de a putea fura. Câti de aici, mari moralisti, ar sta cuminti daca ar putea fura fara sa fie prinsi ?

Vorba cetateanului mediu : -Sa fie stârpita coruptia, sau sa mi se dea ocazia sa particip si eu la ea !!

EMI is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:18   #107 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by EMI View Post
Imi place ca omul de rând critica la greu faptul ca aia de sus fura. Insa el critica pentru ca nu e si el în situatia aia ideala de a putea fura. Câti de aici, mari moralisti, ar sta cuminti daca ar putea fura fara sa fie prinsi ?

Vorba cetateanului mediu : -Sa fie stârpita coruptia, sau sa mi se dea ocazia sa particip si eu la ea !!
Te incalzeste cu ceva daca as spune ca as fura la fel de mult? Nu ai cum altfel...sistemul te va exclude rapid daca nu te conformezi...esti naiv daca crezi ca sistemele extrem de bine organizate care exista in orice institutie publica vor tolera noii veniti care viseaza sa schimbe sistemul...spaga se ia extrem de organizat si e foarte bine impartita intre toate treptele ierarhice...

Old 16-03-2008, 20:23   #108 (permalink)
Registered User

Ikeaboy's Avatar

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
Te incalzeste cu ceva daca as spune ca as fura la fel de mult? Nu ai cum altfel...sistemul te va exclude rapid daca nu te conformezi...
Lol, cum se da lumea de gol.

Ikeaboy is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:23   #109 (permalink)
Moderator

emi, echipa cu viziune cinica asupra existentei mai are cateva locuri libere. spune-mi ce numar de tricou preferi, nu 12, si join in.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:26   #110 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Ikeaboy View Post
Lol, cum se da lumea de gol.
Daca ai cu ce mai gandeste un pic si poate sesizezi ce am spus eu acolo...daca maine mi-ar cadea o caramida in cap si as intra salariat la stat as juca dupa cum canta sefii...pentru ca altfel nu se poate...

Cand ai numai hoti in fruntea tarii de 20 ani voi aveti pretentii de la bietii functionari...

Old 16-03-2008, 20:31   #111 (permalink)
Banned

Quote:
Câti de aici, mari moralisti, ar sta cuminti daca ar putea fura fara sa fie prinsi ?

Baiete, daca tu te-ai manji la prima ocazie, nu inseamna ca toata lumea e la fel. Eu unul n-am furat in viata mea un leu, imi merge foarte bine, mult peste medie, si n-as fura nimic, indiferent de situatie, nici de-acum inainte. De ce? Pentru ca dimineata in oglinda vad mutra unuia care e mult peste mizeria din Romanica de azi, si chestia asta face foarte bine la ego .

Old 16-03-2008, 20:35   #112 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Tatal Vostru View Post
Baiete, daca tu te-ai manji la prima ocazie, nu inseamna ca toata lumea e la fel. Eu unul n-am furat in viata mea un leu, imi merge foarte bine, mult peste medie, si n-as fura nimic, indiferent de situatie, nici de-acum inainte. De ce? Pentru ca dimineata in oglinda vad mutra unuia care e mult peste mizeria din Romanica de azi, si chestia asta face foarte bine la ego .
Foarte frumos...sa te intreb si cata spaga ai dat ca sa iti rezolvi afacerile si sa iti mearga mult peste medie? Si care este diferenta intre aia care iau si tu care ai dat?

Va tot dati albi ca zapada pe aici...voi si basescu ce mai sunteti curati/nepatati...

Old 16-03-2008, 20:39   #113 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Cred ca majoritatea celor care fura acum au trecut în tinerete prin avânturi din astea sincero-cinstite, "Sa moara mama daca o sa fur vreodata ceva daca ajung sus, pentru mine conteaza mult mai mult onoarea, n-as putea suporta privirea copilului meu bla-bla".

Ar fi lumea prea sobra fara declaratii din astea sforaitoare.

Old 16-03-2008, 20:42   #114 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
Foarte frumos...sa te intreb si cata spaga ai dat ca sa iti rezolvi afacerile si sa iti mearga mult peste medie? Si care este diferenta intre aia care iau si tu care ai dat?

Va tot dati albi ca zapada pe aici...voi si basescu ce mai sunteti curati...
Nu mai fac afaceri de peste 10 ani, iar cata vreme am facut n-am dat spaga un chior. La bursa nu se da spaga, iar in 1996-1998 a mers treaba al naibii de bine . Nici macar spaga sa scap de amenda de circulatie n-am dat in viata mea. De fapt, cred ca singurele spagi date au fost pe la doctori, si alea le-am considerat mereu un soi de onorarii date unor oameni de care statul isi bate joc (nu ca multi n-ar merita bataia de joc, dar asta e deja alta discutie).

Quote:
Cred ca majoritatea celor care fura acum au trecut în tinerete prin avânturi din astea sincero-cinstite, "Sa moara mama daca o sa fur vreodata ceva daca ajung sus, pentru mine conteaza mult mai mult onoarea, n-as putea suporta privirea copilului meu bla-bla".
Ar fi lumea prea sobra fara declaratii din astea sforaitoare.
Baiete, iti scapa faptul ca in momentul de fata as putea face 2-3 spagi pe zi, si nu de 100 de euro bucata. Apropo, "sa moara mama" se jura tiganii.

Old 16-03-2008, 20:45   #115 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

Declaratiile de genul asta constituie aroma & savoarea topicurilor despre politicieni.

Eu ? Eu sunt cel mai cinstit om de pe planeta, parol ! Jur ! Poate sa mi se încredinteze orice traista cu un miliard de euro în ea, eu am vointa si nu ma uit la bani. Cum, nu ma credeti ? Ce purcelusi rai sunteti !

Old 16-03-2008, 20:46   #116 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
ceva mai ontopic: este un truism, insa trebuie pus pe tapet cat mai des, pentru ca nu-i de ignorat asa ceva: reactia aceasta a lui basescu, de altfel intreaga sa atitudine din timpul mandatului, afecteaza imaginea institutiei prezidentiale. cat rau face asta romaniei nu cred ca se poate estima in prezent. se va vedea intr-un bilant de peste vreo 10 ani, la sectiunea oportunitati pierdute/relatii bilaterale firave/rol mic in deciziile strategice ale ue. de-alde astea.
dar despre institutia parlamentului ce spui? mie mi se pare ca situatia e la fel de "roza" si in cazul ei.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 20:52   #117 (permalink)
Banned

Quote:
Declaratiile de genul asta constituie aroma & savoarea topicurilor despre politicieni.

Eu ? Eu sunt cel mai cinstit om de pe planeta, parol ! Jur ! Poate sa mi se încredinteze orice traista cu un miliard de euro în ea, eu am vointa si nu ma uit la bani. Cum, nu ma credeti ? Ce purcelusi rai sunteti !
Nu-ti pot spune cat de putin ma intereseaza daca ma crezi tu sau nu .

Ti-ai putea insa da seama, daca te concentrezi un pic, ca il dispretuiesc asa de tare pe basescu tocmai din cauza fariseismului de hot care striga hotii, de care da dovada la fiecare pas.

Old 16-03-2008, 20:55   #118 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
dar despre institutia parlamentului ce spui? mie mi se pare ca situatia e la fel de "roza" si in cazul ei.
cocosel...daca ti-a scapat titlul threadului ti-l reamintesc eu...e despre basescu ...tatucu ...betivu ... salvatoru neamului ...etc... lasa fitilele si nu mai incerca sa indrepti discutiile spre alte zone ca nici cu 10 tone de dero si toata apa dunarii nu il mai albesti....ti-am prezis ca e vai de capu tau daca se deschide topicul asta si ala despre lenuta...acum trage ca doar de aia te plateste felix si vad ca nu prea mai dai randament in ultima vreme...ti s-au cam terminat argumentele...se strange latul...

On topic Tatal Vostru bine spus...dar ai putea sa generalizezi un pic..toti striga hotii si sunt cei mai mari pungasi...

Old 16-03-2008, 21:07   #119 (permalink)
Moderator

nefiind dependenta de un singur individ, institutia respectiva e mult mai safe decat cea prezidentiala. plus ca nu a avut derapaje similare. sigur, asta si pentru ca terenul sau de joaca e mult mai vast decat cel al presedintelui, fiind mai greu sa iasa in afara lui, insa faptul ramane.

macar daca acei consilieri de pe langa b nu ar fi la fel de vehementi ca el. ar mai compensa un pic. insa cu totii se comporta ca spartanii din 300. se vede cat ii lipseste lui b un consilier care sa-i spuna in particular sa o lase mai moale. inteleg ca saftoiu juca un rol cat de cat in zona asta.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 21:12   #120 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Originally Posted by ild12 View Post
nefiind dependenta de un singur individ, institutia respectiva e mult mai safe decat cea prezidentiala. plus ca nu a avut derapaje similare. sigur, asta si pentru ca terenul sau de joaca e mult mai vast decat cel al presedintelui, fiind mai greu sa iasa in afara lui, insa faptul ramane.

macar daca acei consilieri de pe langa b nu ar fi la fel de vehementi ca el. ar mai compensa un pic. insa cu totii se comporta ca spartanii din 300. se vede cat ii lipseste lui b un consilier care sa-i spuna in particular sa o lase mai moale. inteleg ca saftoiu juca un rol cat de cat in zona asta.
Strici orzul pe gaste...vb despre derapaje si greseli unui om care il idolatrizeaza pe basescu...nu esti pe treaba ta...prin definitie pentru el basescu e mr perfect oricare ar fi realitatea...

PS - accept un ban moderat pt gasca/gaste...nu seamana cu martorii/talibanii dar mi se pare mult mai aproape de realitate...tb sa fii gasca sa mai stai in barca marinarului acum...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules