![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce a realizat Basescu ca primar si presedinte ? | |||
| Da, Basescu are realizari pozitive. | | 103 | 36.27% |
| Da, Basescu are realizari dar negative | | 41 | 14.44% |
| Nu, Basescu are doar gura mare. | | 140 | 49.30% |
| Voters: 284. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #2401 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca | Quote:
| ||
|
| | #2403 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
Pe mine nu ma aburesc astia cu textele lor, sint o hoarda de hoti, aproape toti (unii nu sint chiar hoti, printre care Iliescu si Boc, dar astia au alte "bube"). Doar ca Base, Vadim si Becali (mai putin in ultima vreme) sint funny si ma distrez copios. ---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 15:47 ---------- Solicitarea parlamentului ca guvernul Boc sa elaboreze si sa depuna proiectul de buget pe 2010 e considerata a fi neconstitutionala! Super tare, Base wins again! (astazi e o zi memorabila!)
| ||
|
| | #2404 (permalink) | ||
|
big f*** LOOOOOOOOOL va sa zica s-a razganit iar După ce Gândul a scris că vaccinul anti A H1N1 nu a fost testat pe copii, Guvernul a decis să cumpere de urgenţă 500.000 de doze din străinătate - Gandul ![]() LE cum e aia cu tunu' psd? da tunu... da tunu... unde-i tunu ![]() grea misiune sa-l aperi pe marinar....
__________________ Viva la Romanistan!!! Last edited by shakalu2003; 04-11-2009 at 21:24.. | |||
|
| | #2405 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Oct 2007 |
Romania nu va importa nicio doza de vaccin! (citat din virusologul basescu) Noh, uite ca o sa importam. Te oftici bashitule? http://www.gandul.info/news/basescu-...natate-5081936 Last edited by marcelinosar; 04-11-2009 at 22:17.. | ||
|
| | #2406 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2407 (permalink) | ||
| N-ar fi rau la ce putini oameni competenti avem.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #2408 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2410 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #2414 (permalink) | ||
|
Am postat asta si la topicul cu Croitoru dar cred ca isi are locul mai bine aici. Mi-am amintit o duma din campanie de acum vreo saptamana. In esenta e Basescu facand-o pe-a durul la GDS. Asa ca am facut niste research pe goagal si am gasit asta pe http://www.dapnl-pd.ro/: 2.5. Procedura de alcatuire a guvernului 2.5.1. Procedura de desemnare a primului ministru 2.5.1.1. Candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre Copresedintia Aliantei 2.5.1.2. In cazul in care Copresedintia nu ajunge la un acord, candidatul Aliantei pentru postul de Prim Ministru se desemneaza de catre partidul cu cel mai mare numar de parlamentari; 2.5.1.3. La desemnare, Primul Ministru isi asuma programul de guvernare si protocolul Aliantei; 2.5.1.4. Guvernul va cuprinde un singur post de Vice Prim Ministru, detinator al unui portofoliu, care va reveni partidului, membru al aliantei, care nu detine postul de Prim Ministru; 2.5.1.5. Primul Ministru va consulta Vice Prim Ministrul in deciziile privitoare la numiri in functii de demnitate publica, respectiv destituiri. In cazul in care exista un dezacord decizia va reveni CNC. Deci in cazul in care copresedentia PNL-PD (Tariceanu-Basescu, ulterior Boc), alianta care l-a propulsat pe Basescu presedinte, nu ajunge la un consens asupra primului ministru desemnat el va fi numit de partidul cu cei mai multi parlamentari dintre cele 2 adica PNL. Deci Basescu s-a laudat la GDS ca era dispus sa incalce protocolul Aliantei inca din decembrie 2004. Sunt curios daca PNL i-ar fi dat voturile daca ar fi numit un premier PD in totala contradictie cu protocolul DA si unde s-ar fi ajuns daca picau guvernul in Parlament. Oricum e usor sa te dai macho dupa 5 ani, Basescu dovedeste a mia oara ca e dispus ca calce pe absolut orice si oricine.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #2415 (permalink) | ||
|
"Traian Basescu: Optiunea mea este un guvern format din PDL si PNL, cu premier democrat-liberal. Salariile si pensiile vor fi platite integral, din imprumuturi interne" sa inteleg ca s-a mai razgandit odata? deci nu mai e patriciu diavolul si PNL-ul sluga PSD-ului? hum hum... o cam da din coltz in coltz e cam in pana de idei la 2 sapt de la alegeri
__________________ Viva la Romanistan!!! | |||
|
| | #2417 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
Cat despre pus in pericol sanatatea copiilor, ma faci sa rad. 800 de cazuri de gripa ti se pare ca pun in pericol sanatatea copiilor? Asta in sezonul favorabil gripei? Si pentru o boala despre care OMS spune ca e mai putin letala decat gripa obisnuita? Sunt impresionat. Ce urmeaza, sa ne crizam cand ne taiem la un deget pentru ca am putea sa declansam o epidemie de Ebola? Ca exemplu, in Ucraina sunt aproximativ 500.000 de cazuri de gripa si maladii respiratorii. Cati au murit? 81. Multe cazuri de decese fiind aparute din cauza ca respectivii s-au prezentat prea tarziu la medic. Intr-adevar, o sa crape juma' din populatia Romaniei, si asta din cauza lui Base. Sper sa nu pice si un meteorit, al naibii de n-o sa fie vinovat matrozu' din nou.
__________________ Pumnii mei minte nu stie nu are. | |||
|
| | #2418 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2007 Location: Cluj-Napoca |
"Pune in pericol sanatatea copiilor!" Astea sint texte pompoase nascocite de opozanti disperati sau cu neuroni putini. Nu trebuie luate in seama toate elucubratiile de la antene sau ale celor speriati de "comunisti", "dictatura", Bau-Bau", etc...Astazi e la moda "punerea in pericol a pensiilor si salariilor bugetarilor"...(pentru cine inca nu a sesizat, aia cu copiii e expirata deja) | ||
|
| | #2420 (permalink) | ||
| Quote:
Si-a cerut macar scuze pentru idiotenie? Sau asteptam sa apara la Romantica sa mai planga putin si sa scrasneasca un "am gresit" sa sariti toti de cur in sus ca doar un om de o inteligenta superioara ar recunoaste ca e prost. Sa inteleg ca decizia guvernului de a comanda "de urgenta" cele 500.000 de vaccinuri este un pripita si inutila? Ce vrei tu sa zici defapt? Ca nu este niciun risc? Ca tembelul ala avea dreptate? Razi maica, pfoa, doar 81, cantitate neglijabila, atat timp cat e la mai mult de 5km de tine. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |