![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce a realizat Basescu ca primar si presedinte ? | |||
| Da, Basescu are realizari pozitive. | | 88 | 33.85% |
| Da, Basescu are realizari dar negative | | 40 | 15.38% |
| Nu, Basescu are doar gura mare. | | 132 | 50.77% |
| Voters: 260. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2681 (permalink) | |||||||
| Quote:
Super argumente au membrii PDL care posteaza pe forum.Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
__________________ ------------------------------------------------------------------- Remember, today is the tomorrow you worried about yesterday. | ||||||||
|
| | #2682 (permalink) | ||
|
l-o fi cuprins frica pe vajnicul capitan? o fi morcovul adanc infipt? Traian Basescu a refuzat sa-i dea microfonul lui Mircea Dinescu la un miting electoral, spunandu-i sa se duca sa vorbeasca la televizor - Politic - HotNews.ro fica de dinescu vad ca-i este
__________________ Viva la Romanistan!!! | |||
|
| | #2683 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #2684 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Quote:
demontezi prea usor, probabil simplifici excesiv, iti scapa o multime de lucruri. uite, poti fi sigur ca eu (la fel ca o multime de alti oameni pe aici) reusesc sa vad grauntele de adevar din pozitia pe care te straduiesti s-o aperi. omul tau nu incalca la propriu constitutia, i'll give you that. o intrepreteaza insa tendentios, aproape abuziv. nu poti cere legii sa inchida in orice moment toate usile prin care o minte iresponsabila ar putea decide sa se strecoare. poti insa imbunatati legea. si mai poti dezaproba modul in care posesorul respectivei minti dezonoreaza increderea de care beneficiaza. cam astia ar fi pasii esentiali spre reabilitare. amintiti de atatea ori incat doar intentionat mai poate cineva sa-i "uite".Quote:
* poti sa-i multumesti presedintelui ca ne-a adus in situatia in care eliminarea sa din functie a devenit premisa pentru restaurarea unei forme de functionalitate in viata politica si implicit in celelalte sfere ale socialului. | ||
|
| | #2685 (permalink) | ||
| Quote:
2. Aha, tocmai m-ai facut cocalar. Mie imi place de Dinescu, il respect si in fiecare vineri seara il urmaresc pe realitatea tv. Vrei sa-mi adresezi ceva ? Dupa expresiile pe care le folosesti nu te vad bine....
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #2688 (permalink) | ||
| Asta e o amenintare? Si eu am fost facut cretin intr-un mod similar cu cateva posturi in urma....ca nu l-am criticat pe Basescu. Si am acceptat opinia. Imi cer scuze totusi celor pe care i-am ofensat.
__________________ Vand cuburi RUBIK profesionale aici. Ultimile preturi si produse le gasiti la acel link tel: 0757716078 mail: contact@speedcubing.ro / contact@genios.ro Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu. | |||
|
| | #2689 (permalink) | ||
|
Groaznic e Traian Basescu asta... un nesimtit asa de mare n-am mai vazut. A fost si o faza in care primarul pdl ii stergea pantaloni lui Basescu de praf. Asemenea imagini n-am mai vazut pana acum.
__________________ "Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." - Jürgen Habermas Galerie Foto | |||
|
| | #2691 (permalink) | ||
| Quote:
Pe bune...am mai zis si alta data...sunt atatea lucruri serioase pt care putem sa-l criticam...ca nu a facut cate a promis, unde e lupta cu coruptia, de ce a promulgat legea salariilor pentru profesori anul trecut si alte promisiuni facute in 2004, ...lucruri serioase care ne afecteaza direct. Dar voi va legati de banalitatii din-astea fara sens. Uite de-aia nu sunt convingatori pentru unii Crin, Geoana, Oprescu.
|
| | #2692 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #2694 (permalink) | ||
| Quote:
Macar la el stiu la ce sa ma astept. E propriul lui sef. Din ce ai scris mai sus inteleg ca tu preferi sa fii condus de un subordonat si nu de unul care sa conduca. Parerea ta...e ok. Si sa fim seriosi...chestia cu dictatura asta imaginara e o prostie.
|
| | #2695 (permalink) | ||
| Quote:
. Protip, in "organizatiile cu tenta democratica" (tara, UE, NATO etc.) nu ajungi nicaieri fara sustinere. Un punct foarte important in negociere, pentru a obtine sustinere, este sa nu te crezi buricul pamantului. De asta e Basescu/PDL izolat in Romania si de aia e izolata Romania in UE (si in general pe plan extern) fiindca se cred alfa si omega.Exista momente cand trebuie sa arati ca esti tare pe pozitii (vezi Cehia in ultimele negocieri cu UE pe temele alea legate de taxa de poluare) si unele momente cand trebuie sa vorbesti ca de la egal la egal (sau mai "rau"). Basescu nu cunoaste partea a doua din pacate. Luati-va voi "presedintele adevarat" acolo pe mare si lasati-ne pe noi, astia mai prosti cu unul "ordonat din spate" ( )Quote:
De asemenea, dupa cum spunea coforumistul il12 de mai sus, ca sustinatori PDL/Basescu aruncati in stanga si in dreapta cu strawmanuri si dupa aia va bateti in piept ca sunteti zei.
__________________ while(horse==dead) { beat(); } | |||
|
| | #2696 (permalink) | ||
|
Asa-mi place sa va intarat . Dar m-am plictisit. Sincer, n-are rost...nici noi nu putem fi convinsi, nici voi nu puteti. Hai sa lasam topicul asta celor care chiar sunt indecisi ca mai sunt destui in situatia asta...si sa puna ei intrebari sau sa citeasca si sa judece singuri. Eu o sa incerc sa ma abtin de la raspunsuri sau comentarii si sa mai imi dau cu parerea doar in cazul lor.Sa traiti bine!
|
| | #2697 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 Location: Drumul Taberei - Buc. | 100% de acord cu tine. Dupa declaratiile facute cu o seara inainte in emisiunea "Tanase si Dinescu" tb. sa fi fost cretini cei din jurul presedintelui sa-l lase in preajma. Poate o sa binevoiasca sa explice candva cum de a devenit latifundiar la Cetate? cum de se face ca cei mai multi din "angajatii" (mai degraba exploatatii) lui nu au carte de munca iar salariile sunt sub sal. min. pe economie? cum de si-a permis sa inchida unul din drumurile de acces la malul Dunarii doar fiindca trece pe langa "conacul" sau (in fapt fosta cladire a portului Cetate)? cate ar mai fi de zis despre agariciul asta....
| ||
|
| | #2699 (permalink) | ||
| Quote:
In legatura cu ceea ce face la Cetate, macar le da oamenilor de munca...celor care nu au un liceu sau scoala generala terminata. Crezi ca acele persoane s-ar putea angaja legal in alt loc ? Ce a facut acest om la Cetate ? Ceva deosebit din punctul meu de vedere. Respect Dinescu !
__________________ 1. ARAD is not banat. 2. In colaborare cu Buric™ si dejere intr-ale curvăsăriei | |||
|
| | #2700 (permalink) | ||
| Esti usor de convins, unii ar spune ca esti naiv. Si ciobanu e sef pe oile lui, nu cred a e asa greu cand ai multe oi in jur. Diferenta e ca ciobanu e sef pana cand vrea el, Basescu are mandat. Sa vedem cate oi mai avem in Romania. ![]() Nu fa aprecieri in legatura cu notiuni care nu iti sunt familiare pentru ca dai in ridicol, mai mult decat pana acum.
__________________ +1% dodge | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |