Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Ce a realizat Basescu ca primar si presedinte ?
Da, Basescu are realizari pozitive. 88 33.85%
Da, Basescu are realizari dar negative 40 15.38%
Nu, Basescu are doar gura mare. 132 50.77%
Voters: 260. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-11-2009, 20:59   #2681 (permalink)
Registered User

Pyssycutza's Avatar

Quote:
Adica, tu nu vezi ca aia voteaza in Parlament impotriva lui Basescu pentru ca nu exista o "alianta declarata, cu acte". De ce ar trebui sa dea aia inapoi si nu Basescu? Inca nu am auzit nimic concret formulat de PDL-istii de pe forum impotriva lui Johannis, aud doar ca nu e bun pentru ca e "aservit grupurilor de interese" (tm).
Da. Reptilienii si bubulo-masonii il sustin pe Johannis Super argumente au membrii PDL care posteaza pe forum.

Quote:
Dictatura majoritatii, deal with it. Azi e PSD-PNL-UDMR, maine vor fi altii si tot asa.
DICTATURA MAJORITATII = DEMOCRATIE !!! Nu asta inseamna democratia? Cat de retardat sa fii sa nu intelegi acest lucru? Basescu ce vrea? Sa treaca peste vointa majoritatii populatiei? De ce? E el mai destept?

Quote:
cand o campanie electorala este construita exclusiv ca un atac concertat si concentrat impotriva unui singur om atunci ceva e foarte dubios, nu?
Asta a fost si parerea ta cand "s-a mobilizat" o tara ca sa nu iasa Vadim presedinte? Sau cand am vrut sa scapam de ciuma rosie (Nastase)?

Quote:
Tot nu mi-a raspuns nimeni la o intrebare pusa si anterior...poate te descurci tu.

De ce nu se duc parlamentarii astia la curtea constitutionala sa il reclame pe Basescu?

Daca tot e asa mare ilegalist, a doua zi cum l-a pus pe Croitoru trebuiau sa se duca sa faca plangere daca erau asa smecheri. Oare pt ca i-a mai respins o data in trecut si sunt constienti si ei ca nu au sanse?
Unii au uitat prea repede cum era "democratia" pe vremea lui Ceausescu. Sper sa o gustati cat de curand.

Quote:
aa, dar ideea e sa-l dam jos pe kelu asta de Basescu!
....dupa aia vedem noi ce mancam.

Nice!
Si daca nu-l dam jos, o sa avem ce manca? Ce mari realizari a avut guvernul propus de el (Boc-Poc)? Nu-mi aduc aminte sa fi mancat mai bine in 2009 decat in 2008 sau 2007

Quote:
mesajul "basescu trebuie sa plece" nu trebuie cautat, el e repetat obsesiv, incontinuu, in orice forma de media. pentru ca asta e tot ce conteaza.
Conteaza. Pentru ca vrea republica semiprezidentiala. Nu, multumim.

Quote:
nu, ca sa iti pui in aplicare politicile trebuie sa convingi populatia ca sunt necesare, nu s-o convingi ca cel care ocupa deja postul respectiv e un incapabil.
Vointa populatiei = vointa majoritatii parlamentului. Ce e neclar?

Pyssycutza is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:29   #2682 (permalink)
pow scouter

shakalu2003's Avatar

l-o fi cuprins frica pe vajnicul capitan? o fi morcovul adanc infipt?
Traian Basescu a refuzat sa-i dea microfonul lui Mircea Dinescu la un miting electoral, spunandu-i sa se duca sa vorbeasca la televizor - Politic - HotNews.ro
fica de dinescu vad ca-i este

shakalu2003 is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:36   #2683 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Originally Posted by shakalu2003 View Post
Haha..bine i-a facut lu' prostu' ala. Securist nenorocit...pe care toti cocalarii il vad ca pe un mare intelectual roman...cica e amuzant.
Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu.

speedcubing is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:47   #2684 (permalink)
Moderator

Quote:
Orice argument iei ti-l demontez in 2 minute.
pai asta ar putea fi problema ta. demontezi prea usor, probabil simplifici excesiv, iti scapa o multime de lucruri. uite, poti fi sigur ca eu (la fel ca o multime de alti oameni pe aici) reusesc sa vad grauntele de adevar din pozitia pe care te straduiesti s-o aperi. omul tau nu incalca la propriu constitutia, i'll give you that. o intrepreteaza insa tendentios, aproape abuziv. nu poti cere legii sa inchida in orice moment toate usile prin care o minte iresponsabila ar putea decide sa se strecoare. poti insa imbunatati legea. si mai poti dezaproba modul in care posesorul respectivei minti dezonoreaza increderea de care beneficiaza. cam astia ar fi pasii esentiali spre reabilitare. amintiti de atatea ori incat doar intentionat mai poate cineva sa-i "uite".
Quote:
rezumand, se pare ca scopul accederii la functia de presedinte pentru candidatii principali e inlaturarea lui basescu. atat. asta e programul lor politic.
e mult, e putin?
pentru moment, trebuie sa fie totul*. serios acum, fara aceasta piesa din puzzle nimic nu pare sa mearga intr-o constructie viitoare.

* poti sa-i multumesti presedintelui ca ne-a adus in situatia in care eliminarea sa din functie a devenit premisa pentru restaurarea unei forme de functionalitate in viata politica si implicit in celelalte sfere ale socialului.

ild12 is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:48   #2685 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
Originally Posted by speedcubing View Post
Haha..bine i-a facut lu' prostu' ala. Securist nenorocit...pe care toti cocalarii il vad ca pe un mare intelectual roman...cica e amuzant.
1. Gestul lui Basescu si primarului din Craiova a fost de cartier.....

2. Aha, tocmai m-ai facut cocalar. Mie imi place de Dinescu, il respect si in fiecare vineri seara il urmaresc pe realitatea tv. Vrei sa-mi adresezi ceva ? Dupa expresiile pe care le folosesti nu te vad bine....

doma is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 21:51   #2686 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Doma, lasa vrajeala, tu esti cu Kelemen Hunor .

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:05   #2687 (permalink)
.wp
Registered User

.wp's Avatar

Si mie imi place Dinescu, deci am aflat ca-s cocalar. Cool!

Cam aiurea sa te duci la om acasa, sa-l faci de cacao Pa pa voturi pentru base din zona aia

.wp is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:08   #2688 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Originally Posted by doma View Post
Dupa expresiile pe care le folosesti nu te vad bine....
Asta e o amenintare?

Si eu am fost facut cretin intr-un mod similar cu cateva posturi in urma....ca nu l-am criticat pe Basescu. Si am acceptat opinia. Imi cer scuze totusi celor pe care i-am ofensat.
Pentru a discuta si altele despre cubul Rubik si speedcubing va invit pe site-ul OFICIAL. Vedeti homepage-ul din profilul meu.

Old 07-11-2009, 22:09   #2689 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Groaznic e Traian Basescu asta... un nesimtit asa de mare n-am mai vazut.
A fost si o faza in care primarul pdl ii stergea pantaloni lui Basescu de praf. Asemenea imagini n-am mai vazut pana acum.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:29   #2690 (permalink)
Registered User

DivX's Avatar

Bai ce ma bucur. La anu' o sa ne zica Tatucul si noua, daca vreti sa vorbiti mergeti in alta tara nu aici. Votati Traian Basescu pentru liniste in tara. Va vorbi doar preainaltimea Sa acompaniat de lingaii PDL.

DivX is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:30   #2691 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Originally Posted by Cris View Post
A fost si o faza in care primarul pdl ii stergea pantaloni lui Basescu de praf. Asemenea imagini n-am mai vazut pana acum.
Asa si?...nu inteleg ce e asa grav. S-a aplecat omul sa il curete de noroi dupa care Basescu a luat servetelul si s-a sters singur. Putea sa i se intample si lui Geoana si oricui la orice partid si la fel s-ar fi reactionat probabil. Dar nu....aici e Basescu.

Pe bune...am mai zis si alta data...sunt atatea lucruri serioase pt care putem sa-l criticam...ca nu a facut cate a promis, unde e lupta cu coruptia, de ce a promulgat legea salariilor pentru profesori anul trecut si alte promisiuni facute in 2004, ...lucruri serioase care ne afecteaza direct. Dar voi va legati de banalitatii din-astea fara sens. Uite de-aia nu sunt convingatori pentru unii Crin, Geoana, Oprescu.

Old 07-11-2009, 22:35   #2692 (permalink)
Registered User

DivX's Avatar

Quote:
Asa si?...nu inteleg ce e asa grav. S-a aplecat omul sa il curete de noroi dupa care Basescu a luat servetelul si s-a sters singur. Putea sa i se intample si lui Geoana si oricui la orice partid si la fel s-ar fi reactionat probabil. Dar nu....aici e Basescu.

Pe bune...am mai zis si alta data...sunt atatea lucruri serioase pt care putem sa-l criticam...ca nu a facut cate a promis, unde e lupta cu coruptia, de ce a promulgat legea salariilor pentru profesori anul trecut si alte promisiuni facute in 2004, ...lucruri serioase care ne afecteaza direct. Dar voi va legati de banalitatii din-astea fara sens. Uite de-aia nu sunt convingatori pentru unii Crin, Geoana, Oprescu.
Pai nu se poate intampla cu alti candidati. Pentru ca astia sunt oamenii cu care este inconjurat baselu. Slugi si lingai care sug de la bugetul statului si s-ar injosi oricat de mult doar sa nu piarda accesul la robinet. Si poate va mai ganditi la ceva. Explicati-mi si mie de ce basescu are doar subordonati. Aratati-mi un prieten de-al lui, unul cu care sa vorbeasca de la egal la egal si nu sa ii dea ordine. E in aceeasi categorie cu Putin, Chavez, etc.

DivX is online now    Reply With Quote
Old 07-11-2009, 22:48   #2693 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
Asta e o amenintare?
Nu e o amenintare, stai calm.

Da Bogdan, sunt cu bacsi Kelemen, dar asta nu ma opreste sa am o opinie buna despre Dinescu.

Old 07-11-2009, 22:53   #2694 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Quote:
Originally Posted by DivX View Post
Si poate va mai ganditi la ceva. Explicati-mi si mie de ce basescu are doar subordonati. Aratati-mi un prieten de-al lui, unul cu care sa vorbeasca de la egal la egal si nu sa ii dea ordine. E in aceeasi categorie cu Putin, Chavez, etc.
Pai are doar subordonati ca e un presedinte adevarat. Eu prefer asa, decat sa am un Geoana care sa fie ordonat din spate. (si sincer ma indoisc ca Basescu nu are si el pe altii in spate dar nu intru in detalii)

Macar la el stiu la ce sa ma astept. E propriul lui sef. Din ce ai scris mai sus inteleg ca tu preferi sa fii condus de un subordonat si nu de unul care sa conduca. Parerea ta...e ok.

Si sa fim seriosi...chestia cu dictatura asta imaginara e o prostie.

Old 07-11-2009, 23:49   #2695 (permalink)
Registered User

Elendoras's Avatar

Quote:
Pai are doar subordonati ca e un presedinte adevarat.
LOL . Protip, in "organizatiile cu tenta democratica" (tara, UE, NATO etc.) nu ajungi nicaieri fara sustinere. Un punct foarte important in negociere, pentru a obtine sustinere, este sa nu te crezi buricul pamantului. De asta e Basescu/PDL izolat in Romania si de aia e izolata Romania in UE (si in general pe plan extern) fiindca se cred alfa si omega.

Exista momente cand trebuie sa arati ca esti tare pe pozitii (vezi Cehia in ultimele negocieri cu UE pe temele alea legate de taxa de poluare) si unele momente cand trebuie sa vorbesti ca de la egal la egal (sau mai "rau"). Basescu nu cunoaste partea a doua din pacate.

Luati-va voi "presedintele adevarat" acolo pe mare si lasati-ne pe noi, astia mai prosti cu unul "ordonat din spate" ()

Quote:
E propriul lui sef.
Go back to China, in democratie nici un membru al vreunei puteri nu e "propriul lui sef".

De asemenea, dupa cum spunea coforumistul il12 de mai sus, ca sustinatori PDL/Basescu aruncati in stanga si in dreapta cu strawmanuri si dupa aia va bateti in piept ca sunteti zei.
}

Elendoras is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 00:25   #2696 (permalink)
Registered User

speedcubing's Avatar

Asa-mi place sa va intarat . Dar m-am plictisit. Sincer, n-are rost...nici noi nu putem fi convinsi, nici voi nu puteti. Hai sa lasam topicul asta celor care chiar sunt indecisi ca mai sunt destui in situatia asta...si sa puna ei intrebari sau sa citeasca si sa judece singuri. Eu o sa incerc sa ma abtin de la raspunsuri sau comentarii si sa mai imi dau cu parerea doar in cazul lor.

Sa traiti bine!

Old 08-11-2009, 00:31   #2697 (permalink)
Registered User

Quote:
100% de acord cu tine. Dupa declaratiile facute cu o seara inainte in emisiunea "Tanase si Dinescu" tb. sa fi fost cretini cei din jurul presedintelui sa-l lase in preajma. Poate o sa binevoiasca sa explice candva cum de a devenit latifundiar la Cetate? cum de se face ca cei mai multi din "angajatii" (mai degraba exploatatii) lui nu au carte de munca iar salariile sunt sub sal. min. pe economie? cum de si-a permis sa inchida unul din drumurile de acces la malul Dunarii doar fiindca trece pe langa "conacul" sau (in fapt fosta cladire a portului Cetate)? cate ar mai fi de zis despre agariciul asta....

folostoaca is offline    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 00:34   #2698 (permalink)
.wp
Registered User

.wp's Avatar

Doua tipuri de sustinatori: Base si restu lumii.

Anyway... fiind threadu despre Basescu nu pot sa nu ma amuz de faza de azi cand insu ala il stergea pe Base pe picioare. Criminal! Amintiri din epoca de aur.

.wp is online now    Reply With Quote
Old 08-11-2009, 00:47   #2699 (permalink)
Registered User

doma's Avatar

Quote:
Originally Posted by folostoaca View Post
100% de acord cu tine. Dupa declaratiile facute cu o seara inainte in emisiunea "Tanase si Dinescu" tb. sa fi fost cretini cei din jurul presedintelui sa-l lase in preajma. Poate o sa binevoiasca sa explice candva cum de a devenit latifundiar la Cetate? cum de se face ca cei mai multi din "angajatii" (mai degraba exploatatii) lui nu au carte de munca iar salariile sunt sub sal. min. pe economie? cum de si-a permis sa inchida unul din drumurile de acces la malul Dunarii doar fiindca trece pe langa "conacul" sau (in fapt fosta cladire a portului Cetate)? cate ar mai fi de zis despre agariciul asta....
Eu am urmarit emisiunea si nu cred ca a zis ceva fals sau exagerat.

In legatura cu ceea ce face la Cetate, macar le da oamenilor de munca...celor care nu au un liceu sau scoala generala terminata. Crezi ca acele persoane s-ar putea angaja legal in alt loc ?

Ce a facut acest om la Cetate ? Ceva deosebit din punctul meu de vedere.

Respect Dinescu !

Old 08-11-2009, 01:24   #2700 (permalink)
F-16 Fighter Pilot

Redy's Avatar

Quote:
Sunt convins ca Basescu e mai finut decat tine.
Esti usor de convins, unii ar spune ca esti naiv.

Si ciobanu e sef pe oile lui, nu cred a e asa greu cand ai multe oi in jur. Diferenta e ca ciobanu e sef pana cand vrea el, Basescu are mandat. Sa vedem cate oi mai avem in Romania.

Quote:
Si sa fim seriosi...chestia cu dictatura asta imaginara e o prostie.
Nu fa aprecieri in legatura cu notiuni care nu iti sunt familiare pentru ca dai in ridicol, mai mult decat pana acum.

Redy is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules