Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Ce a realizat Basescu ca primar si presedinte ?
Da, Basescu are realizari pozitive. 86 33.59%
Da, Basescu are realizari dar negative 40 15.63%
Nu, Basescu are doar gura mare. 130 50.78%
Voters: 256. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 16-03-2008, 10:34   #81 (permalink)
Banned

Ancheta nu cred ca se adreseaza celor care aveau 7 ani in 1994 si habar n-au ce insemna sa-ti aprobe cineva un credit la vremea aia, darmite sa-ti mai si dea dobanda preferentiala.

Tatal Vostru is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 10:35   #82 (permalink)
Registered User

Made in China's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
Basescu a gafat enorm cu declaratiile de ieri.
dar si ancheta din JN e o manipulare ordinara.
Basescu gafeaza enorm prin insusi prezenta sa, dar in special de cand a ajuns presedinte... si cu fica-sa, si cu armenii (nu sunt pnl-ist), si cu tiganca imputita, muuuult prea multe pentru un presedinte, parerea mea. Dar le-o zice, e din popor, rough, nesimtit, asa ca lumea il voteaza. Ce imagine si-a creat. E prea tare, oricum.

Dar una peste alta are succes. Si pe internet
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	www.google.com-trendsq=ceausescu%2C+iliescu%2C+constantinescu%2C+basescu-16.03.2008.png
Views:	63
Size:	64.4 KB
ID:	321759  

Made in China is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 10:43   #83 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by Tatal Vostru View Post
Ancheta nu cred ca se adreseaza celor care aveau 7 ani in 1994 si habar n-au ce insemna sa-ti aprobe cineva un credit la vremea aia, darmite sa-ti mai si dea dobanda preferentiala.
Nu iti bate capul cu martorii ca nu or sa recunoasca niciodata ca Marinarul a furat.

Bai martorilor, 200 000$ pe vremea aia e ca 200 milioane $ acu. Numai ca voi aveati 7 ani atunci si nu stiti cum era. Va rog eu, recunoaste-ti si voi odata ca Marinaru e furat ca un pungas din averea poporului.

Abia astept sa devina dl. Becali presedinte si sa ii bage la parnaie pe toti hotii astia gen Marinarul.
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Double Jay is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 11:00   #84 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Bai martorilor, 200 000$ pe vremea aia e ca 200 milioane $ acu.
Moaaa, ce tare. Eu zic ca face 2 miliarde.

BTW, de ce nu recalculezi si valoarea terenurilor manarite de idolul tau Jiji?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 11:11   #85 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Originally Posted by PigBrother View Post
Moaaa, ce tare. Eu zic ca face 2 miliarde.

BTW, de ce nu recalculezi si valoarea terenurilor manarite de idolul tau Jiji?
Manarite? De ce manarite? Daca Seniorul e dastept si a facut o afacere buna cu statu inseamna ca e furt? Oricum tu cat aveai pe vremea aia? Vezi de asta nu stii cat valora 200 000$. ERA O AVERE. Cu banii aia in 1997 puteai cumpara 33.33% din tara.
Gigi Becali (europarlamentar): „Am un CV şi acolo se vede: Becali George – cinci milioane, Muntele Athos, trei sute de case, cutare-cutare, a făcut, a dres, are Crucea Sfîntului Andrei, are Crucea Episcopală de Alba, m-aţi înţeles?“

Old 16-03-2008, 11:13   #86 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Quote:
Originally Posted by Double Jay View Post
Manarite? De ce manarite? Daca Seniorul e dastept si a facut o afacere buna cu statu inseamna ca e furt? Oricum tu cat aveai pe vremea aia? Vezi de asta nu stii cat valora 200 000$. ERA O AVERE. Cu banii aia in 1997 puteai cumpara 33.33% din tara.
Lolo, deci la unii e furt, la altii e "afacere inteligenta".
Bati campii copios, "pe vremea aia" SIDEX Galati aducea pagube de 1 milion de dolari zilnic. Calculati va rog de cate ori ne-a pierdut SIDEX tara intr-o singura zi.

In final, pe "vremea aia" eram cu 9 ani mai batran ca tine, cum sunt si astazi, dealtfel.
Mai incearca o data sau suna un prieten.

Old 16-03-2008, 11:17   #87 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
Lolo, deci la unii e furt, la altii e "afacere inteligenta".

Pe "vremea aia" eram cu 9 ani mai batran ca tine, cum sunt si astazi, dealtfel.
Mai incearca o data sau suna un prieten.
Nu te cred, tu minti. Eu cred ca aveai 9 ani, altfel, cum a spus si TV, ai fi stiut cat valora 200 000$ pe vremea aia. ERA ENORM. PIB-ul era de vreo 600 000$, deci gandeste-te si tu ce insemna banii aia.

PS: Pai normal, ca Seniorul e mai dastept decat Marinaru.

Old 16-03-2008, 11:19   #88 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

In mod sigur mint, de fapt am 16 ani, si sunt o blonda cu tate mari.

Old 16-03-2008, 11:20   #89 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Pai asa cred, daca nu stii cat valora 200 000$ pe vremea aia.

Eu nu inteleg cum, acum ca am aflat de furtaciunile Marinarului, nu il linsam in piata revolutiei.

PS: You have man tits.

Old 16-03-2008, 11:22   #90 (permalink)
Banned

DJ, lasa-ne cu seniorul tau care trebuia sa fie de mult la puscarie impreuna cu Babiuc (Ah, PD-ul asta ) si cativa generali MApN.

Pig face insa gat degeaba, sunt convins ca-si mai aminteste ce era suta de parai in 1994. Cu 300 faceai circuit de 12 zile prin Italia, de genul alora care sunt acum 1200-1400 de euro .

Old 16-03-2008, 11:24   #91 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

Sure, dar de la 3-7 ori la 1000 de ori este o "mica" diferenta.

Old 16-03-2008, 11:25   #92 (permalink)
The Truth

Double Jay's Avatar

Quote:
DJ, lasa-ne cu seniorul tau care trebuia sa fie de mult la puscarie impreuna cu Babiuc (Ah, PD-ul asta ) si cativa generali MApN.

Pig face insa gat degeaba, sunt convins ca-si mai aminteste ce era suta de parai in 1994. Cu 300 faceai circuit de 12 zile prin Italia, de genul alora care sunt acum 1200-1400 de euro .
Ca ai tu dovezi. Hai sa nu mintim acum lumea.

Eu am facut cu 100$ circuit in Maroc, prin 1997.

Old 16-03-2008, 12:10   #93 (permalink)
Banned

Quote:
Sure, dar de la 3-7 ori la 1000 de ori este o "mica" diferenta.

Lasa ma ce zic admiratorii "seniorului". La apartamente era de 10+ ori, la excursii de 6-7 ori etc. Aia 200.000$ inseamna lejer de tot 1 milion de euro in banii de acum, ca putere de cumparare. Ca aport de capital inseamna mult mai mult decat atat, foarte putini puteau investi sume de-astea in 94.

Old 16-03-2008, 12:17   #94 (permalink)
Banned

Nu prea imi place sa ma bag in discutii pe forumuri dar trebuie sa spun asta. Tatal Vostru are mare dreptate. Basescu a furat. Cat valora 200 000$ nu conteaza. Putea sa valoreze si 200 de mil sau 1 mil, important e ca un membru al guvernului a furat. Pentru asta ar trebui suspendat. Sper ca Geoana sa depuna inca o motiune. Sunt sigur ca acum ar reusi.

Cosmin2045 is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 12:20   #95 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by Cosmin2045 View Post
Pentru asta ar trebui suspendat. Sper ca Geoana sa depuna inca o motiune. Sunt sigur ca acum ar reusi.
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahhahaahahahahaha

Asta cred ca e acum visul umed al matrozului, sa-i mai bage astia vreo suspendare, sa-si mai poata regrupa macar talibanii, dezorientati si aia de fazele cu Leana II si devalizarea bancii agricole .

Individul trebuie incoltit usor-usor, fara chestii decisive, si facut sa-si indeprteze singur suporterii, pentru cel putin inca un an. Ignatul vine la prezidentiale .

Old 16-03-2008, 13:16   #96 (permalink)
Banned

Quote:
Hahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahhahaahahahahaha

Asta cred ca e acum visul umed al matrozului, sa-i mai bage astia vreo suspendare, sa-si mai poata regrupa macar talibanii, dezorientati si aia de fazele cu Leana II si devalizarea bancii agricole .

Individul trebuie incoltit usor-usor, fara chestii decisive, si facut sa-si indeprteze singur suporterii, pentru cel putin inca un an. Ignatul vine la prezidentiale .
Nu cred ca acum mai poate cineva sa ii ia apararea lui Basescu. Crezi ca ar scapa de o suspendare?

Sa te auda Dumnezeu.

Old 16-03-2008, 13:23   #97 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Nu cred ca acum mai poate cineva sa ii ia apararea lui Basescu. Crezi ca ar scapa de o suspendare?

Sa te auda Dumnezeu.
E un animal plin de resurse si postura de victima ii sta cel mai bine - doar asa a ajuns presedinte...eu nu il subestimez si lupta va fi grea pentru ca nu exista momentan nimeni de calibrul lui....

Acum o incercare de suspendare ar fi o greseala imensa pentru ca i-ar da sansa sa se foloseasca inca o data de argumentele eu sunt bun si restul sunt rai la care dupa cum se vede si aici pe forum mai pun botul cei cativa aplaudaci ramasi. (unii din convingere altii pe banii de la tata felix...a nu se confunda cu felix motanul )

s.i.m.p.l.u. is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:26   #98 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
E un animal plin de resurse si postura de victima ii sta cel mai bine - doar asa a ajuns presedinte...eu nu il subestimez si lupta va fi grea pentru ca nu exista momentan nimeni de calibrul lui....

Acum o incercare de suspendare ar fi o greseala imensa pentru ca i-ar da sansa sa se foloseasca inca o data de argumentele eu sunt bun si restul sunt rai la care dupa cum se vede si aici pe forum mai pun botul cei cativa aplaudaci ramasi.
Eu cred ca Geoana ar putea sa il bata la presidentiale, daca o sa candideze. Sper sa aflam cat mai multe despre Basescu si ce a facut el pre-2000.

Old 16-03-2008, 13:29   #99 (permalink)
dragalash

s.i.m.p.l.u.'s Avatar

Quote:
Eu cred ca Geoana ar putea sa il bata la presidentiale, daca o sa candideze. Sper sa aflam cat mai multe despre Basescu si ce a facut el pre-2000.

Geoana e un prostanac....nu are stofa de politician...Basescu e cu 10 clase peste el la capitolul asta cu toate defectele lui...

s.i.m.p.l.u. is offline    Reply With Quote
Old 16-03-2008, 13:32   #100 (permalink)
Banned

Quote:
Originally Posted by s.i.m.p.l.u. View Post
Geoana e un prostanac....nu are stofa de politician...Basescu e cu 10 clase peste el la capitolul asta cu toate defectele lui...
Si atunci cine ar putea sa il detroneze pe Basescu? Nastase?

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules