![]() |
| ||||||||
| View Poll Results: Ce a realizat Basescu ca primar si presedinte ? | |||
| Da, Basescu are realizari pozitive. | | 96 | 35.42% |
| Da, Basescu are realizari dar negative | | 41 | 15.13% |
| Nu, Basescu are doar gura mare. | | 134 | 49.45% |
| Voters: 271. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| LinkBack | Thread Tools |
| | #104 (permalink) | ||
| Sa caute sanatos....intre ei doi sincer nu stiu care e mai mare pungas...inclin usor catre nastase totusi si asta doar pentru ca a avut ceva mai mult timp la dispozitie pentru a se perfectiona in furat...basescu daca ar fi lasat (aka daca mai prinde un mandat) l-ar lasa cu mult in spate si la tehnica si la sumele delapidate...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti | Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- OK, si atunci tu pe cine ai vedea candidat la presedentie? Sau pe cine ai vota? Last edited by Cosmin2045; 16-03-2008 at 13:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #107 (permalink) | ||
| Quote:
Intre betivul de la birtul de cartier si intelectual il prefer pe al doilea...si iti pot da cel putin un exemplu in care marinarul ne-a costat bani pentru ca a fost cocos cu cine nu trebuia...cineva ceva mai putin impulsiv/rational nu se ratoia la Putin...si pentru orgoliul lui de betiv incult eu/tu/noi platim... Rusia e o piata imensa...resurse la fel....noi nu profitam deloc...balanta cu rusia e nesemnificativa....ba mai mult...ne certam cu ei...asta in conditiile in care arabii deja se reprofileaza pe alte surse de venit pentru ca stiu ca in curand nu mai au petrol si in ceva ani rusia va ramane singura sursa de gaze/petrol/energie din zona...e basescu tampit sau nu? -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Sincer nu ai pe cine sa votezi...trist dar adevarat...
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... Last edited by s.i.m.p.l.u.; 16-03-2008 at 13:54.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Man wake up as good-looking as they went to bed. Women somehow deteriorate during the night... | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
s.i.m.p.l.u., dar trebuie sa votam pe cineva. Altfel s-ar putea sa iasa iar Basescu. | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
| Quote:
Voteaza tu...eu unul m-am lamurit de ceva ani buni ca nu e nici o diferenta...se schimba doar ala care fura mai mult...in sept plec in state pt o luna si imi aranjez ploile pt ramanere definitiva...
|
| | #112 (permalink) | ||
Dar daca nu votam or sa vina la vot doar cei care cred in Basescu si iar o sa iasa presedinte. Daca pe tine nu te intereseaza macar ai mila de noi. | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
Ne reprezinta ca natie...a fost ales doar...cei care il sustin se identifica cu el...si pb ca va fi reales pentru ca asta e romanul...sa nu ne mai ascundem dupa deget...natie de kkt....
|
| | #115 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
s.i.m.p.l.u. (damn your dots ) treaba cu rusia nu-i raspunsul la toate intrebarile legate de basescu. fie si pentru ca nu e el singurul presedinte care a lasat in paragina relatiile cu tara respectiva. e vorba de cel putin 30 de ani pana golful n-o sa mai fie sursa principala de petrol a lumii. dupa care va veni la rand platoul continental al africii. rusia va ramane relevanta ca cel mai mare furnizor de gaze naturale (ceea ce de altfel este si acum). nu pentru ca vor deveni monopolisti pe resurse trebuie sa ne apropiem mai mult de ei, ci pentru ca are sens dpdv economic (e aproape, poate fi ieftin, poate fi in contrapartida cu ceva ce producem noi etc). ceva mai ontopic: este un truism, insa trebuie pus pe tapet cat mai des, pentru ca nu-i de ignorat asa ceva: reactia aceasta a lui basescu, de altfel intreaga sa atitudine din timpul mandatului, afecteaza imaginea institutiei prezidentiale. cat rau face asta romaniei nu cred ca se poate estima in prezent. se va vedea intr-un bilant de peste vreo 10 ani, la sectiunea oportunitati pierdute/relatii bilaterale firave/rol mic in deciziile strategice ale ue. de-alde astea. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Conjunctura in momentul in care betivul a iesit presedinte a fost extrem de favorabila lui...totusi metehnele si deficientele lui erau cat se poate de vizibile si a fost ales...asta e ceea ce s-a dorit la nivel popular...asta e omul care ne-a reprezentat si ne reprezinta....e exponentul roman in lume....mi se face greata..
|
| | #118 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 |
cosmin2045, basescu a fost ales in 2004, asadar era la data respectiva cel mai bun (citeste intai de toate reprezentativ) presedinte pentru romania. pentru oricine l-a (sau nu l-a) votat. reiei o discutie absolut inutila si mai ales sustii o cauza gresita, daca mergi pe calea negarii legitimitatii sale. ceea ce se poate spera (de catre cei care sunt nemultumiti de prestatia sa) este ca multa lume sa realizeze ca ceva nu e in regula si sa voteze in consecinta. in spiritul titlului acestui thread... nu e terminat nici pe departe. daca alegerile s-ar tine anul asta, ar castiga fara drept de apel in fata oricui. din fericire se tin la anul. | ||
|
| | #119 (permalink) | ||
| Quote:
Treaba cu rusii nu e raspunsul dar e relevanta...asta e omul...atat poate...e praf in materie de politica externa... Rusia va fi urmatorul Kuweit/Irak/etc ca si producator/resurse...au cu ce...si noi suntem la cutite cu ei.... Atitudine/institutie prezidentiala/etc....rad si curcile de noi....vrei bilanturi? nu sunt pentru ca nu au pe ce sa fie facute...marinarul nu a facut nimic....si raul facut de el o sa il simti lunar cand vor veni facturile... Rusia nu uita niciodata si nu iarta - mai intreaba bunici/batrani daca ai si au prins razboiul. Nu s-a schimbat nimic de atunci... Momentan Rusia e in asteptare dupa parerea mea...au toate atuurile. Cand va fi momentul vor intra in schema si vor face legea - cel putin pe piata energiei. Noi vom fi exclusi - relatii economice zero - politica zero. Cum iti suna un pret special cu 50-100% mai mare la energie special pentru Romania? Nu e de neconceput la cum sunt rusii si ce atitudine a avut betivul fata de ei..
|
| | #120 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
Eu cred ca romanii au fost pacaliti in 2004 de o falsa campanie anti Nastase, dusa de presa pe care Basescu o acuza acum. In 2009 sunt sigur ca lucrurile nu vor mai sta la fel. ild92, iti spun sigur ca sondajele sunt trucate. Basescu nu are mai mult de 30% acum.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |