![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Berlusconi wins again
E careva la curent cu realitatile politice din Italia? Ca am impresia ca in Italia nu mai exista stanga politica deloc. De ceva vreme, parca s-au evaporat oamenii aia, sau i-a omorat Berlusconi pe toti? Si stim cu totii pe ce agenda politica merge baiatul asta. Antisemit, antiarab, anti-imigratie, anti-tot. FORZA ITALIA, and all that bullshit! Italienii au inceput sa devina intoleranti, s-au saturat de imigranti? Aceeasi italieni au impresia ca din punct de vedere energetic ii controleaza Franta, si cred ca s-a umflat orezul in ei. Cam asta ar explica rezultatul alegerilor de ieri. Pareri, idei?
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. Last edited by Lord Raptor; 15-04-2008 at 12:05.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
iar ia AC MILAN campionatul ![]() cine suntem noi sa-i judecam? poate cetatenii italiei nu sunt prea incantati sa vina jde mii de romani care sunt dornici sa lucreze pe salarii mai mici => angajatorii ii vor prefera pe romani. iar italienii devin someri. nu e prea incantator, nu? pe englezi nu-i condamna nimeni. de ce ar fi italienii mai vinovati ca nu-si doresc puhoaie de emigranti?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Becali incearca sa fie un Berlusconi dambovitean, sau numai am eu o vaga impresie? Diferenta e ca Becali nu are inca puterea mediatica a mai sus numitului, dar tot behaia el la un moment dat ca vrea sa-si faca televiziune! Evident ca nu-i judeca nimeni, am zis eu ca ar fi ceva rau? Sa nu uitam ca cealalta jumatate care a votat, nu l-a avut la inima pe Berlusconi, ci a vrut sa-l vada pe alalalt la putere. Nu poti sa generalizezi, evident! Doar ca, dupa cum spuneam pe scena politica italiana actuala, nu prea se vede opozitia! Adica e pustiu, sufla vantul prin tabara care reprezenta stanga. Si asta e oarecum ingrijorator, sa nu uitam ca fascismul e o inventie de-a lor.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|