Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-04-2008, 11:30   #1 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Berlusconi wins again

E careva la curent cu realitatile politice din Italia?

Ca am impresia ca in Italia nu mai exista stanga politica deloc. De ceva vreme, parca s-au evaporat oamenii aia, sau i-a omorat Berlusconi pe toti?
Si stim cu totii pe ce agenda politica merge baiatul asta. Antisemit, antiarab, anti-imigratie, anti-tot.
FORZA ITALIA, and all that bullshit!

Italienii au inceput sa devina intoleranti, s-au saturat de imigranti?
Aceeasi italieni au impresia ca din punct de vedere energetic ii controleaza Franta, si cred ca s-a umflat orezul in ei.

Cam asta ar explica rezultatul alegerilor de ieri.

Pareri, idei?

Last edited by Lord Raptor; 15-04-2008 at 12:05..

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 12:12   #2 (permalink)

Zarzavat's Avatar

iar ia AC MILAN campionatul

cine suntem noi sa-i judecam? poate cetatenii italiei nu sunt prea incantati sa vina jde mii de romani care sunt dornici sa lucreze pe salarii mai mici => angajatorii ii vor prefera pe romani. iar italienii devin someri. nu e prea incantator, nu? pe englezi nu-i condamna nimeni. de ce ar fi italienii mai vinovati ca nu-si doresc puhoaie de emigranti?

Zarzavat is offline    Reply With Quote
Old 15-04-2008, 12:14   #3 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Becali incearca sa fie un Berlusconi dambovitean, sau numai am eu o vaga impresie?

Diferenta e ca Becali nu are inca puterea mediatica a mai sus numitului, dar tot behaia el la un moment dat ca vrea sa-si faca televiziune!

Evident ca nu-i judeca nimeni, am zis eu ca ar fi ceva rau? Sa nu uitam ca cealalta jumatate care a votat, nu l-a avut la inima pe Berlusconi, ci a vrut sa-l vada pe alalalt la putere. Nu poti sa generalizezi, evident!
Doar ca, dupa cum spuneam pe scena politica italiana actuala, nu prea se vede opozitia! Adica e pustiu, sufla vantul prin tabara care reprezenta stanga. Si asta e oarecum ingrijorator, sa nu uitam ca fascismul e o inventie de-a lor.

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules