![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Blaga sau Oprescu? | |||
| Blaga | | 53 | 50.00% |
| Oprescu | | 53 | 50.00% |
| Voters: 106. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
M-as bucura sa iasa Oprescu, pare mai gospodar decat Blaga .
__________________ "I walk these streets of sin, with an evil grin.." • Vând: [ Nokia 5310 XpressMusic ] • Schimb: [ - ] • Cumpãr: [ - ] | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Oprescu are un mare dezavantaj! Si anume ca este independent. NU primarul este cel mai important in Bucuresti ci Consiliul!!! Degeaba iese primar Oprescu daca nu are sprijinul consiliului. Ca om, in rest, jos palaria!
__________________ - The financial situation at the moment is so bad that women are now marrying for love! - The financial situation at the moment is so bad that men are now enjoying free sex! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Eu cred ca tocmai fiindca e independent, de-aia o sa adune mai multe voturi decit cu pecetea psd in frunte. De fapt cred ca e o miscare ticluita asta cu independenta lui Oprescu asa cum a fost aia cu Vanghelie. Se face ca iese din partid, ciupeste in turul 1 voturi de la toti ceilalti candidati (inclusiv de la diaconescu, dar asta nu va mai conta in turul 2) intra in turul 2 iar in turul 2 primeste aproape integral voturile de la electoratul psd, pnl + de pe la ceilalti si are sanse mari. O fi votul in Buc mai mult politic decit pe persoane, dar avind in vedere absenteismul mare, plus "carisma" si "popularitatea" lui Blaga, cred ca daca va cistiga Blaga, va cistiga la mustata.
| |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
oprescu nu ia mai mult de 10% in primul tur si sunt optimist. Cred ca 5% asa batraneste. Oricum dilema e mare, bleaga nu inspira urma de incredere, orban nu mai zic . Am ajuns sa ma gandesc la prigoana ca la o variata realista. o m g.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Eu le-am vazut pe cele comandate de diversi, nu pe net. Cel putin inainte sa faca split era imediat dupa Blaga, dupa aia in turul doi era dat castigator indiferent cu cine ar intra. problema lui e sa faca oamenii sa vina la vot, ca notorietate are destula...
__________________ bla bla | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|