![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Dan Darabont si Antonel Tanase fac politica mafiota
Concubinajul financiar dintre PSD-PNL, despre care cotidianul ZIARUL a scris de nenumarate ori, devine din ce in ce mai vizibil. Duminica seara, candidatii PSD, Dan Darabont, si pe cel al PNL, Antonel Tanase, au fost surprinsi de paparazzi la o tainica si foarte prieteneasca cina. Mari inamici pe scena electorala, in cursa pentru Primaria Sectorului 6, cei doi sunt ca niste gugustiuci cand “electoratul” nu este in preajma. Secretul intalnirilor dintre “adversarii ireductibili” de stanga si de dreapta (?) il reprezinta comuniunea de interese ale celor doi politicieni intr-o megaafacere imobiliara ce va distruge Parcul Moghioros, principalul “plaman verde” al Sectorului 6. Desi Dan Darabont, candidatul PSD la Primaria Sectorului 6, concureaza impotriva lui Antonel Tanase, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si reprezentantul PNL pentru aceeasi primarie, cei doi “inamici” sunt legati de o stranie prietenie cimentata de niste legaturi financiare cu beneficii uriase de ambele parti. Si nu numai. SPG - mai tare ca PNL plus PSD South Pacific Group (SPG) este un dezvoltator imobiliar destul de important infiintat de afaceristul George Prelea, un roman reintors in tara din Australia. Unul dintre cele mai importante proiecte la SPG a fost realizarea Ansamblului Rezidential Baneasa Ð Straulesti. Afacere buna, bani grei de la stat. Din pacate, SPG nu prea si-a terminat treaba. La receptie ansamblul nu avea strazi, locuri de parcare si nici utilitati. Din acea perioada dateaza si legaturile lui Tanase cu SPG. Antonel Tanase a fost consilier general al Primariei Capitalei pe vremea cand viceprimar era Ludovic Orban. Pozitia de atunci i-a permis actualului candidat PNL pentru Sectorul 6 o anumita implicare in proiectele imobiliare ale SPG. Antonel Tanase si Dan Darabont sunt apropiati ai SPG, chiar consilieri ai firmei. Darabont este si actionar la o firma ce subcontracteaza lucrari de la SPG. Iata deci cum se explica cinele cele de taina dintre Antonel Tanase si Dan Darabont. Indiferent care dintre cei doi parteneri de agape iese primar la 6, rezultatul va fi acelasi: distrugerea Parcului Moghioros in beneficiul SPG. PSD si PNL si-au dat mana peste parcul Moghioros SPG vrea transformarea Parcului Moghioros intr-un urias proiect rezidential. Pe scurt, PNL si PSD vor distruge “constructiv” frumosul parc si, pentru niste beneficii fabuloase, vor sprijini inaltarea unor munti de beton, otel si sticla. Manevra va fi efectuata dupa exact acelasi plan pe care SPG l-a aplicat in cazul asa-zisei piste de Formula 3 de pe islazul comunal de la Snagov. Pe atunci, la prima vedere, rezulta ca South Pacific Group va primi in concesiune un teren pe islazul comunei pentru a construi o pista de raliu si un complex comercial. In realitate, a fost vorba despre o manevra abila prin care SPG a fortat trecerea din arabil in intravilan a unei suprafete in valoare de 200 milioane de euro, pret de piata. Natural, SPG urma sa capete terenul in cauza la pretul de pamant arabil. Un tun bine acoperit, cu beneficii uriase. PSD Si PNL vorbesc “afacereza” Consilierul Antonel Tanase este cel care a anuntat ca va face o cerere de recurs in anulare, in cazul Parcului Bordei, sustinand ca va merge chiar pana la CEDO pentru a sustine cauza parcului. Preocuparea pentru spatiile verzi pare a fi prioritara pentru consilierul Antonel. Este astfel mai usor de inteles asocierea sa cu propriul sau adversar si cooptarea celor doi - penelistul si pesedistul, - in proiecte, cum altfel? - decat profitabile... “Vreau ca, odata devenit primar, sa incerc sa separ tot mai mult administratia de politica" sustine el dintr-un fluturas electoral . Atat de mult este separata “administratia de politica” incat nici in timpul sau liber nu se poate desparti de contracandidatul sau de la PSD, Dan Darabont... Minciuna patentata Candidatul PNL pentru Primaria Sector 6, Antonel Tanase, mai promite cate in luna si in stele - de la metrou in Drumul Taberei, pana la anveloparea blocurilor, adica izolarea lor din punct de vedere termic. Dupa ce s-a tot laudat ca el este “creierul proiectului de metrou pe magistrala 5”, a reusit sa-l enerveze pe fostul director general al Metrorex, Gheorghe Udriste, coordonator al proiectului care l-a facut de-a dreptul mincinos pe tanarul consilier: “Minte cand spune ca proiectul a fost modificat la sugestia sa. Linia 5 de metrou a fost aprobata in 1990 - iar in 2003, cand Antonel Tanase nici nu visa ca o sa ajunga consilier general s-au modificat doar indicatorii tehnico-economici ai liniei”. Pe scurt, Antonel are calitati de politician - minte cum respira. Un “baiat de aur” La evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru Primaria Capitalei, Antonel Tanase a strigat din rasputeri in microfon ca el “nu doreste sa asfalteze spatii verzi” desi Parcul Moghioros, plamanul verde al cartierului Drumul Taberei este direct vizat de proiectele imobiliare ale firmei SPG. Din postura de presedinte al Consiliului General al Municipiului Bucuresti, Antonel s-a aplecat asupra a numeroase proiecte de dezvoltare urbanistica, concesionari de terenuri, planuri de fezabilitate care mai de care mai manoase, iar pentru a-si intregi conturul politic a acceptat si functia de secretar de stat in Ministerul Transporturilor. Calitate care i-a oferit accesul si in Consiliile de Administratie ale Aeroportului “Henri Coanda”, Administratiei Cai Navigabile si in CA Asociatiei Fluviale a Dunarii de Jos. Antonel este de asemenea mandatar financiar al PNL pentru campanie. Sloganul sau electoral este “Tanase indreapta lucrurile. Garantat.” Completarea care se cuvine sloganului catindatului ar fi mai degraba ãindreapta lucrurile catre propriul buzunar. Garantat. Source: http://www.ziarul-ziarul.ro/articol5...ca-mafiota.htm __________________ Stirea e doar un zvon care naste conflicte in prag de campanie dar un lucru e cert: Sectorul 6 nu a avut niciodata un primar capabil! Drept urmare Poteras la final de mandat este implicat in "n" scandaluri imobiliare si nu numai.
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... Last edited by helium; 24-04-2008 at 21:46.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Aceeasi Marie cu alta palarie si in Gardianul. Ambele articole mi se par niste facaturi ordinare. Parcul Drumul Taberei n-are cum sa cada fara rascoala. Tonul articolului din Ziarul se potriveste pe un fluturas de campanie PD-L. Campania murdara a inceput, aveti grija la ce puneti botul.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| incercare de a prosti lumea !
Trebuie sa fi credul ca sa pui botul la asa ceva ! Adevaratul distrugator de parcuri este chiar Poteras - vezi incercarea de a lua cu japca Parcul Favorit...Si cei carora li se adreseaza articolul de mai sus cam stiu despre aceasta magarie... Oricum, Poteras chiar crede ca poate prosti lumea prin plantarea de brazi ornamentali si prin articole mizerabile ca asta ?? Eu sunt simpatizant PD-L dar nu pot sa votez un asemenea om ! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nici eu, mai ales pt bataia de joc cu ANL-ul. am dosar de 3 ani si nu a fost in stare in 3 ani sa dea o nenorocita de lista ca sa stiu si eu daca imi dau sau nu si sa ma indrept in alte directii. poate sa imi promita poteras marea cu sarea ca nu il votez nici mort, si mai cunosc o groaza de alti tineri care gandesc la fel. vad ca au inceput cu articolele comandate.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
eu am scris la sfarsit urmatorul lucru: Stirea e doar un zvon care naste conflicte in prag de campanie dar un lucru e cert: Sectorul 6 nu a avut niciodata un primar capabil! Drept urmare Poteras la final de mandat este implicat in "n" scandaluri imobiliare si nu numai. Ideea in sine e ucigasa, parcul Moghiorosi este un simbol al acestui cartier si un loc deosebit. In timpul mandatului lui Poteras am fost dezamagit cum simboluri ale acestui cartier au disparut: celebrul ceas de langa parc care merita reconditionat si statueta de la 34... cu siguranta voi alege alt candidat...m`am lecuit de Darabont si Poteras...merita si altii o sansa...
__________________ cel mai galigan dintre cei adusi de berze... | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 | Quote:
Nu cred ca mai are sanse Poteras, prea si-a facut faima de hot nenorocit. Oamenii s-au saturat de el. Eu nu il votez ! | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
ca a facut asta e una, oricum ma astept la asa ceva. problema mea e alta, ca de 3 ani tot stau si astept si nu stiu nici ca e alba nici ca e neagra si in 3 ani s-au triplat preturile, deci ce nu aveam sanse atunci, acum sunt nule. o fi asa greu sa dea o amarata de liste cu punctaje sa stie si omul daca va primi repartitie sau nu? astept sa il prind la tv sa il fac de kkt in direct. de-abia astept. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
Ziarele ar face orice ca sa castige cat mai multi cititori la un subiect nou, mai ales ca acum este in plin campanie electorala. Fata de Poteras, Darabont a facut un cartier pentru tineri. Poteras nu a facut nimic. Deabia a reusit sa continuie blocurile din proiect cand a preluat sefia la sector 6. Astept de 4 ani de zile sa ma vad si eu pe listele alea sa iau si eu o garsoniera. Pana acum am primit o simpla scrisoare in care mi se spunea ca am fost inclus in program...dar cand?
| ||
|
| | #10 (permalink) | ||
am urmarit confruntarea dintre antonel si poteras de pe antena 2. mizerabila. amandoi o apa si un pamant cu niste bile negre in plus pt jegul de poteras. nu imi vine sa cred ce prost am fost cand l-am votat pe nenorocitul asta. cand l-am auzit ca in toamna da locuintele anl am crezut ca intru in ecran si il strang de gat. proiectul lui de baza e legat de parcuri. ma umfla rasul, are si S6 2 parcuri mari si pe astea se va axa el. metrou nu, parcari nu, locuinte pt tineri nu. vax. repet, niste atacuri sub centura din partea amandurora de mi s-a facut mie jena. | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
Stai linistit ca anl-urile sunt date pe spaga daca iese poteras , in parcurile din s6 cele 2 mari nu sa facut nimic nou sub soare...metroul la sfantul asteapta...nici macar nu sa testat terenul sa vada pe unde il poate face....asa ca mai bine sa ne lase poteras in pace...
| ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
pana la urma cine mai candideaza la primaria sectorului 6 exceptand pe poteras, diaconescu si acest tanase?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|