![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Daca maine ar avea loc alegeri la sectorul 2, pe cine ati vota? | |||
| Neculai Ontanu PSD | | 6 | 22.22% |
| Dan-Cezar Ionescu PD-L | | 13 | 48.15% |
| Dragos Dinca PNL | | 4 | 14.81% |
| Danut Saulea PRM | | 0 | 0% |
| Octavian Badescu PNTCD | | 0 | 0% |
| Robert Constantin Ionescu PNG | | 3 | 11.11% |
| Sarmiza Andronic PIN | | 1 | 3.70% |
| Voters: 27. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
Dupa parerea mea ar fi doua optiuni mari si late, Ontanu si Dan Cezar Ionescu. Eu sunt votant PDL asa ca votez candidatul partidului respectiv desi acesta din urma este neconvingator la maxim. Mi-e ciuda pentru ca realmente as vrea sa il vad detronat din functie pe Ontanu, dar nu prea ai cu cine. Pentru asta ar fi trebuit un candidat combativ, nu un caraghios care nu stie sa lege doua fraze. In fine, cu asta avem, cu asta defilam, dar parca imi pare rau ca in PD-L, ca in orice partid care e pe val s-au strecurat tot felul de lipitori care dilueaza fondul de altfel bun al partidului. Sa traiti bine
__________________ IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Si totusi ce ghinion pe oameni. Nu numai pe cei de la sectorul 2. Cu exceptia aluia de la 3 de care oamenii sunt multumiti si se poate spune intr-adevar ca a facut lucruri bune, noi astialalti avem numai optiuni de cacat. La 1, Chiliman, Murgeanu, Mihalache. Si cand ma gandesc ca primii doi vor intra probabil in turul al doilea ma ia durerea de cap. Murgeanu e o dejectie umana si zau ca nu inteleg de ce PD-L il pastreaza, basca il mai si propune la sector. Chiliman in schimb e un frivol, prizonier al intereselor "greilor" din sector. La 2 ai de ales intre un Ontanu si un no name PD-L. PSD-istul, din cate stiu, are 8 ani de mandat si din ce-am vazut in Bucuresti, sectorul 2 e pe locul doi ca mizerie dupa sectorul 5. Dan Cezar Ionescu e un iepure aruncat la sacrificiu dupa esecul din 2004 al madamei Boagiu. PD-L nu mai risca a doua oara sa arunce un nume cunoscut care sa o incaseze de la Ontanu. La 4 situatia mi se pare de departe cea mai crunta. Ai de ales intre Inimaroiu, Mihalache, Piedone si Silaghi. E groaznic. Inimaroiu are dosare multe, Mihalache e un individ tern si obosit in mandatul caruia nu s-a realizat mai nimic in sector, Piedone e un frustrat si hot de doi bani, iar Silaghi e de-a dreptul penibil, cum la fel de penibil e si PD-L ca sustine un asemenea candidat care vrea sa castige alegerile prin spectacole cu manelisti. La 5 ai de ales intre Vanghelie si Bodu. Despre primul nu am multe de spus, e suficient sa treci prin sectorul 5 si sa vezi cat de mult gunoi e, cat de trist arata strazile. Iar Bodu nu-mi inspira incredere dupa ce, ca sef al Fiscului, s-a lasat calcat in picioare de Gigi Becali. La 6 avem Poteras, Darabont si Tanase. Despre ultimul nu stiu nimic, dar l-am vazut o data la TV si prestatia lui e slaba. Pe primii doi ii stiu pentru ca am locuit in sector in mandatele amandurora si nu s-a facut mai nimic. Darabont e un gunoi care n-a miscat decat show-uri cu manele in campania electorala din 2004 cand mergea brat la brat cu Piedone. Despre Poteras stiu ca e implicat in afaceri foarte dubioase cu terenuri in sector. In patru ani de mandat, n-a facut nimic cu Piata Crangasi pe care a lasat-o asa cum a preluat-o de la Darabont. E dur sa fii bucurestean si locuitor a vreunuia dintre cele 5 sectoare si sa nu ai pe cine alege.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
E trist ca la 2 efectiv nu ai pe cine sa alegi. Amaratul ala PDL nu inspira nici o urma de incredere, Ontanu e un dezastru, omu face doar azile pentru batrani si concerte in parcuri, in rest este zero. Lipsa de alternative totusi ma face sa cred ca Ontanu e favorit desi eu sper sa iasa oricine in afara de el.
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Eu zic ca daca PD-L ar fi aruncat un candidat cu un nume mare, ar fi castigat de departe alegerile. Totusi sper sa nu mai iasa Ontanu, nu-l suport, mi se pare un comunist jegos. In fine, vom vedea, sper sa nu iasa ala din primu tur.
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| www.dancezarionescu.ro www.neculaiontanu.ro www.dragosdinca.ro si un filmulet foarte interesant ![]() -------------------- Editare ulterioară --------------------
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies Last edited by ionesco; 27-05-2008 at 23:28.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Se pare ca va iesi tot ontanu...ca a dat tot felul de pomeni...de Pasti,Craciun 1 dec. etc.il ajuta si prietenii lui de la niro si europa ... Nu conteaza ca sectorul arata ca dracu...constructiile noi sunt de prost gust -cu primaria in frunte...mai nou se fac blocuri pe bd.Ferdinand printre case si vile ...idem pe malul raului Colentina.Boul distruge fantana Izvorul Rece, aruncand acolo un bust al lui Balcescu probabil in compensatie cu fantana inutila din rondul Obor. Darama degeaba piata Obor cu toate ca stia prea bine ca nu se poate face mall acolo. Plimba o troaca de avion de la Doamna Ghica 2 statii mai la periferie... Pe Stefan cel Mare si Mihai Bravu a facut ca niste banci cacanii de prost gust cu gradene ce colecteaza gunoaiele. In loc sa largeasca bulevardele si sa faca locuri de parcare face tot felul de lucrari stupide de prost gust desavarsit, ca exemplu in intersectia Vatra Luminoasa, capatul tramvaiului 21 etc. Dom' ontanu a-ti auzit de moara lui Asan? Ce a-ti facut sa conservati/pastrati monumentele istorice? sunt atatea case ce tin de istoria orasului ce ar trebui renovate...dar se pare ca e mai bine sa stergem istoria si din micul Paris sa ajungem ca un oras indian unde toti isi fac nevoile pe strada. Cred ca ontanu ar trebui sa se ia de mana cu videanu -alt vid/ nulitate de primar si sa ne lase...daca nu era proasta de boagiu acum 4 ani nu iesea ontanu si aveam acum un primar mai bun. | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Hai sa incercam sa dam crezare sondajelor, acum vreo 5 zile, potrivit unui sondaj facut de D&D Research, ontanu era cotat cu 68%. Azi, a aparut un nou sondaj, realizat de CSOP, unde ontanu e cotat cu 52%. Ce sa mai cred? Sunt convins ca si acest 52% este umflat putin. Vom vedea duminica ce va fi, insa eu cred ca lumea s-a saturat de ontanu.
|
| | #14 (permalink) | ||
|
mi se face lehamite si mai abitir
__________________ daca iti place cultura japoneza, manga si anime, hai in a.camp!!! http://forum.computergames.ro/38916685-post402.html | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
L-am votat pe ăla de la P.N.L., deşi nu i-am văzut niciodată moaca. Onţanu a fost primul primar de după 1990 care a asfaltat aleile şi străzile de la mine din zonă. I-aş fi putut ierta multe, dar nu faza cu Piaţa Obor. Şi cică Onţanu a vrut să îmbunătăţească situaţia Morii lui Assan, dar nu l-au lăsat ăia de la Ministerul Culturii parcă (au zis că nu e treaba lui). Era şi un articol apărut pe tema asta. Sper să nu iasă Dan Cezar Ionescu.
__________________ Lucrurile vechi dăunzează grav gunoaielor moderne (cu câteva excepţii ; ex: I.T. stuff, sist. de învăţămant din Ro., pedeapsa cu moartea)Ştefan Tel. 0721.240.479/0749.28.38.15 h 9.30-23.00 (fără BEEP-uri , S.M.S. da).Paul AnkaCumpăr televizor hibrid în stare de funcţionare Last edited by nokia2010; 01-06-2008 at 12:42.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|