![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Pe cine o sa votezi la Sectorul 1? | |||
| Andrei Chiliman - P.N.L. | | 6 | 35.29% |
| Dan Tudorache - P.S.D. | | 1 | 5.88% |
| Elena Bustea - P.N.T.C.D. | | 0 | 0% |
| Razvan Murgeanu - P.D.-L. | | 6 | 35.29% |
| Altcineva | | 0 | 0% |
| Sunt din Sectorul 1 si nu ma voi prezenta la vot | | 2 | 11.76% |
| Ken Livingstone | | 2 | 11.76% |
| Voters: 17. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #2 (permalink) | ||
|
Razvan Murgeanu, pentru ca a fost viceprimarul capitalei, stie care sunt problemele si sper sa fie ca Negoita de la 3. Pe chiliman nu-l mai votez pt ca mi s-a parut un om mult prea influentat si sa recunoastem ca a fost ok ca primar, dar nu putem sa comparam sectorul 1 cu sectorul 3. Despre PSD, nici nu mai are rost sa vorbesc Asadar, votez Razvan Murgeanu.
__________________ Hope is a good thing, maybe the best of things, and no good thing ever dies | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Cel mai important? Conform caror criterii? Ma rog... Eu stau de aproape un an in sectorul 1, lucrez in sectorul 1 de 3 ani. Dupa parerea mea, e un sector care se prezinta relativ OK, dar asta pentru ca e zona centrala a Capitalei, zona de care nu este responsabil neaparat Chiliman. N-am nicio optiune viabila, asa ca mai mult ca sigur nu voi vota. Daca in turul al doilea voi avea de ales intre Chiliman si Murgeanu, votez raul cel mai mic. Adica pe primul. Despre Murgeanu stiu prea multe chestii murdare. El se descalifica in primul rand ca om, nu inteleg cum are tupeu sa se "califice" ca eventual reprezentant al vreunei comunitati.
__________________ I'm unclean, a libertine | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: florinp3 Join Date: Feb 2004 Location: Bucureşti |
Eu cred că o să-l votez pe Chiliman, cel puţin în zona în care stau (Ion Mihalache) sunt îmbunătăţiri vizibile: s-au asfaltat toate străduţele, inclusiv alei între blocuri (cu pavele unele), primăvara vine ADP-ul şi face curat prin spaţiul verde, taie tufele şi eventual şi crengi de copaci. S-au făcut sensuri unice pe străduţe înguste, rămânând 2 benzi de parcare pe margini, a făcut un bazin de înot la o şcoală şi am înţeles că mai sunt în lucru câteva. Schimbarea REBU cu Romprest e cam dubioasă, n-am observat mare diferenţă (şi acum şi înainte se mătură cu nişte mături "high tech", inclusiv noaptea, dar praful de la bordură nu-l ia nimeni, îl ridică în aer cel mult), însă din ce-am auzit REBU e a unui PD-ist, Romprest a unui PNL-ist. Licitaţia nu se ştie când va fi, deja a lungit-o cam mult. Sunt curios dacă câştigă Romprest.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
E clar ca bataia se va da intre Chiliman si Murgeanu, la sange. Am uitat sa o pun si pe Anca Petrescu dar oricum nu are niciun rost, era destul Chiliman v. Murgeanu. Votul meu va merge pe mosulica, nu ma astept la progrese incredibile dar nu imi prea inspira incredere rugbystul. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|