![]() |
| ||||||||
| Notices |
| View Poll Results: Cu cine votati pentru sectorul 6 ? | |||
| Dan Darabont | | 4 | 25.00% |
| Antonel Tanase | | 4 | 25.00% |
| Cristian Poteras | | 8 | 50.00% |
| Voters: 16. You may not vote on this poll | |||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #3 (permalink) | ||
|
» Dan Darabont - PSD ![]() » Cristian Ene - PNG ![]() » Baldea Ioan - PRM ![]() » Marcel Octavian Nicolaescu - PC » Cristian Poteras - PD-L » Nicolae Serbu - PNTCD ![]() » Nidelea Ion - AS ![]() » Constantin Vasile - PRE
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Dar ce are Poteras? Nu stau in 6 dar am impresia ca a facut destule lucruri bune si ca e 'iubit' de cei din zona
__________________ Intrati, romani, intrati!http://forum.computergames.ro/7-gene...a/page-10.html Intrati si aici!http://forum.computergames.ro/attach...5&d=1190832593 Asta e cea mai tare! Intrati aici! E totul roz! | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
lucrurile bune sa apukat sa le faca de 2 luni incoace in cartier adika repede repede niste parcari si 2-3 sosele asfaltate..restul ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- eu spun ca darabont a facut mai multe lucruri bune decat poteras...cum am vazut pe un forum...mai multe persoane din s6 nici nu stiau cine este poteras...a facut poteras lucru bun cu festivalul berii asta iarna in parcul crangasi si dr taberei ?...ca nu s-au dus 2-4 persoane? )
Last edited by diavolos1; 28-05-2008 at 18:55.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
nu ati vazut ca tot apare pe la tv si se lauda ca a facut un centru pentru batrani si ca este aproape gata ![]() ai facut si el ceva...a umplut sectoru de garduri Acum ca toate lumea este aproape lamurita despre poteras propun sa fie inclusi in poll si ceilalti candidati mentionati la inceputul topicului si sa se discute mai mult si despre ei ca sa ne facem o parere mai buna.
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
Azi am primit 2 pliante din partea PD-L la adresa candidatului Dan Darabont in care se specifica ca "acesta cere suma de 30 de ron pe luna cetatenilor pentru a face curatenie in sector iar in alte pliante se specifica ca Darabont vrea sa construiasca in parcul Moghioros un complex de birouri si blocuri. " Cum vi se par lucrurile acestea ? | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
lol Dar are voie partidul X sa distribuie pliante in care sunt oferite info ce ii dezavantajeaza pe cei de la partidul Y?
__________________ why should I serve in heaven when I could rule in hell??? Sometimes I wonder if men and women really suit each other. Perhaps they should live next door and just visit now and then. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
e jale cu alegerile acum in S6... se schimba borduri, se asfalteaza gropile, se fac mini parculete, se pun copacei... pai bine mai harnicule si preocupatule, dar pana acum ce-ai pazit ? brusc cu doua luni inainte de alegeri incepe treaba... fuck off, mai ales pentru faza cu doua randuri de borduri pe trotuar (trebuie sa pape si cineva de pe urma contractelor...) - deci pe o strada sunt patru randuri de borduri (!) poate o sa fac si poza, sa imi explice cineva ce rost au bordurile puse in linie fix langa un gard de ciment (fundatie)...
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
iar la faza cu alfaltarile....la mine pe strada sa turnat un rand de asfalt..dupa aceea inca un rand..praf...galagie...foarte mare mizerie..... ca dupa 3 zile sa ma tresesc ca vin iar cei de la lucrari si scot asfaltul de pe toata strada....iar. Oare ce or fi uitat sa faca ? Sau poate or fi ramas niste bani care nu se puteau deduce ?
| ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Quote:
mie asta mi se pare o problema - disconfortul inutil creat locatarilor. ma p** pe ele de borduri, astupati santul!
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Lou, eu n-am de unde sa stiu de "alte conducte" pe unde se scurg bani. dar asta cu bordurile e evidenta... si apropo, ca sa le puna au sapat santuri precum cele amintite de tine. si sa nu crezi ca lucrarea s-a terminat, desi a fost inceputa acum ~2-3 saptamani... si nu e nicio obsesie generala, pur si simplu e revoltator sa vezi unde ajung sa fie puse borduri. neaparat pun poze ca sa intelegi despre ce vorbesc
__________________ Battlecruiser operational. Hailing frequencies open | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|