Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

View Poll Results: Cu cine votati pentru sectorul 6 ?
Dan Darabont 4 25.00%
Antonel Tanase 4 25.00%
Cristian Poteras 8 50.00%
Voters: 16. You may not vote on this poll

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-05-2008, 15:10   #1 (permalink)
Banned

Alegeri locale 2008 - sectorul 6

Cu cine votati pentru sectorul 6? Cine va da mai multa incredere ca o sa faca ceva?

diavolos1 is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 15:16   #2 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

cu oricine, mai putin Poteras. ramane sa ma decid in zilele urmatoare.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 15:45   #3 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

» Dan Darabont - PSD
» Cristian Ene - PNG
» Baldea Ioan - PRM
» Marcel Octavian Nicolaescu - PC
» Cristian Poteras - PD-L
» Nicolae Serbu - PNTCD
» Nidelea Ion - AS
» Constantin Vasile - PRE

stiller is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 17:46   #4 (permalink)
Banned

fiecare cum crede ca este mai bine

Old 28-05-2008, 18:20   #5 (permalink)
Nick anterior: Darkblack99

Darkblack's Avatar

Dar ce are Poteras? Nu stau in 6 dar am impresia ca a facut destule lucruri bune si ca e 'iubit' de cei din zona

Darkblack is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 18:40   #6 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Quote:
Originally Posted by Darkblack99 View Post
Dar ce are Poteras? Nu stau in 6 dar am impresia ca a facut destule lucruri bune si ca e 'iubit' de cei din zona
Care sunt lucrurile alea bune? Eu n-am vazut nici o schimbare in sectorul 6 din 1996 incoace.

pat is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 18:55   #7 (permalink)
Banned

lucrurile bune sa apukat sa le faca de 2 luni incoace in cartier adika repede repede niste parcari si 2-3 sosele asfaltate..restul ?
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
eu spun ca darabont a facut mai multe lucruri bune decat poteras...cum am vazut pe un forum...mai multe persoane din s6 nici nu stiau cine este poteras...a facut poteras lucru bun cu festivalul berii asta iarna in parcul crangasi si dr taberei ?...ca nu s-au dus 2-4 persoane? )

Last edited by diavolos1; 28-05-2008 at 18:55.. Reason: Automerged Doublepost

Old 28-05-2008, 18:56   #8 (permalink)
Registered User

Bogdan_P's Avatar

Votati Serbu si o sa aveti circuit de Formula 1 in Sector .

Bogdan_P is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 18:59   #9 (permalink)
Banned

circuit de formula 1? mai intai sa se rezolve cu traficul in sector...daca fac circuit de formula 1 atunci nu o sa se mai circule deloc

Old 28-05-2008, 19:06   #10 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Darkblack99 View Post
l-as iubi cu niste rpg-uri daca ar fi dupa mine. a facut un rahat 4 ani si acuma ingrasa porcul.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2008, 19:55   #11 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

nu ati vazut ca tot apare pe la tv si se lauda ca a facut un centru pentru batrani si ca este aproape gata

ai facut si el ceva...a umplut sectoru de garduri

Acum ca toate lumea este aproape lamurita despre poteras propun sa fie inclusi in poll si ceilalti candidati mentionati la inceputul topicului si sa se discute mai mult si despre ei ca sa ne facem o parere mai buna.

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 29-05-2008, 13:44   #12 (permalink)
Banned

Azi am primit 2 pliante din partea PD-L la adresa candidatului Dan Darabont in care se specifica ca "acesta cere suma de 30 de ron pe luna cetatenilor pentru a face curatenie in sector iar in alte pliante se specifica ca Darabont vrea sa construiasca in
parcul Moghioros un complex de birouri si blocuri. "

Cum vi se par lucrurile acestea ?

Old 29-05-2008, 13:48   #13 (permalink)
Registered User

bebe_unik's Avatar

lol
Dar are voie partidul X sa distribuie pliante in care sunt oferite info ce ii dezavantajeaza pe cei de la partidul Y?

bebe_unik is offline    Send Message via Google Talk to bebe_unik Reply With Quote
Old 29-05-2008, 13:55   #14 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

e jale cu alegerile acum in S6... se schimba borduri, se asfalteaza gropile, se fac mini parculete, se pun copacei... pai bine mai harnicule si preocupatule, dar pana acum ce-ai pazit ? brusc cu doua luni inainte de alegeri incepe treaba...

fuck off, mai ales pentru faza cu doua randuri de borduri pe trotuar (trebuie sa pape si cineva de pe urma contractelor...) - deci pe o strada sunt patru randuri de borduri (!) poate o sa fac si poza, sa imi explice cineva ce rost au bordurile puse in linie fix langa un gard de ciment (fundatie)...

gamer555 is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 14:04   #15 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

iar obsesia cu bordurile...
ma intreb cati bani si-a luat consilierul care a ticluit scandalul asta.

Old 29-05-2008, 14:14   #16 (permalink)
Banned

Pai faza cu bordurile langa gard : sa nu se revarse pamantul pe strada cand ploua ) ...si mai nou am citit azi ca poteras sia luat iaht de 1 milion de euro si il tine la copos in port la mare..saracul de el

Old 29-05-2008, 14:21   #17 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
iar obsesia cu bordurile...
ma intreb cati bani si-a luat consilierul care a ticluit scandalul asta.
mai bine te intrebi cati a luat ala de a realizat contractul, in speta Pocheras. ca adevarul cu bordurile asta e, ca s-au pus de ne-am plictisit de ele. inteleg, e bine sa fie, dar nici chiar asa.

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 29-05-2008, 14:31   #18 (permalink)
Banned

iar la faza cu alfaltarile....la mine pe strada sa turnat un rand de asfalt..dupa aceea inca un rand..praf...galagie...foarte mare mizerie..... ca dupa 3 zile sa ma tresesc ca vin iar cei de la lucrari si scot asfaltul de pe toata strada....iar. Oare ce or fi uitat sa faca ? Sau poate or fi ramas niste bani care nu se puteau deduce ?

Old 29-05-2008, 14:35   #19 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mandea View Post
mai bine te intrebi cati a luat ala de a realizat contractul, in speta Pocheras. ca adevarul cu bordurile asta e, ca s-au pus de ne-am plictisit de ele. inteleg, e bine sa fie, dar nici chiar asa.
dar nu crezi ca a devenit o obsesie generala? chiar nu se vede ca e o tema impusa si nu una reala? banii aia multi se scurg prin alte conducte, uff...
Quote:
Originally Posted by diavolos1 View Post
iar la faza cu alfaltarile....la mine pe strada sa turnat un rand de asfalt..dupa aceea inca un rand..praf...galagie...foarte mare mizerie..... ca dupa 3 zile sa ma tresesc ca vin iar cei de la lucrari si scot asfaltul de pe toata strada....iar. Oare ce or fi uitat sa faca ? Sau poate or fi ramas niste bani care nu se puteau deduce ?
la mine au inceput sa sape un sant. initial era un sant mic, de vreo 100-200 m. apoi s-a lungit. a inceput sa mearga pe langa trotuar, gonind toate masinile parcate acolo (si in militari nu prea exista locuri de parcare in afara de marginea trotuarului). si s-a tot dus shantul asta, cale de 2-3 kilometri. nu s-au obosit sa-l astupe pe masura ce terminau de lucrat, au continuat sa sape. acum e un haos total cu parcarile. imbecilii n-au nici o treaba, sapa in continuare.
mie asta mi se pare o problema - disconfortul inutil creat locatarilor. ma p** pe ele de borduri, astupati santul!

Old 29-05-2008, 15:14   #20 (permalink)
OldSchool

gamer555's Avatar

Lou, eu n-am de unde sa stiu de "alte conducte" pe unde se scurg bani. dar asta cu bordurile e evidenta... si apropo, ca sa le puna au sapat santuri precum cele amintite de tine. si sa nu crezi ca lucrarea s-a terminat, desi a fost inceputa acum ~2-3 saptamani...

si nu e nicio obsesie generala, pur si simplu e revoltator sa vezi unde ajung sa fie puse borduri. neaparat pun poze ca sa intelegi despre ce vorbesc

gamer555 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules