![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | "Minuni" electorale :)
Ca sa ne distram un pic: Ce nu s-a facut in 4 ani si s-a facut in ultimile saptamani de campanie electorala pentru a mai salva aparentele si a cumpara niste voturi? Trebuie sa fie lucruri concrete, gen amenajare parcuri, constructii noi, reabilitare constructii vechi, etc... De exemplu, in sectorul 6, la intersectia Dr Taberei cu Valea Ialomitei, o minune de parc cu gazon s-a infiintat in mai putin de 1 saptamana...Pana atunci gramezi de pamant de la lucrarile pentru inlocuirea tevilor de pe Bd Drumul Taberei stateau linistite...parca era dupa razboi. Acum cu campania electorala, s-a asfaltat tot coltul intersectiei, s-a amenajat parcul, s-a pus gazon!!! (care in 2 zile s-a cam vestejit ) si s-au pus dale de piatra....Frumos, dar ca la spartul targului....prea putin si prea tarziu. Doar pentru a mai cumpara niste voturi. O sa revin cu niste poze. Pe la voi prin sector cum e ? | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Impartim acelasi sector si din nefericire acelasi primar Pacat ca votul de pe topicul vecin nu e public, sint curios daca e frunu' din cei care l-au votat pe Bambilici asta, nu locuitor in sect. 6, ci macar bucurestean.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
La noi la Negoita n-am vazut nimic facut pe branci pe ultima suta de metri. Probabil pentru ca nu avea nevoie oricum de asa ceva.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
ex-casa de copii viitor camin de batrani renovat (nu e gata inca) pe Uverturii, check parculet (banci, zero copaci) intre Cora si linia de tren, nu sta nimeni, check distrus spatii verzi intre blocuri, borduri, asfalt, borduri, parcari, borduri, check mini-brazi luminati noaptea cu verde pe virtutii, check sectorul cu cea mai blocata circulatie in fiecare zi, e, lasa ca asta o rezolva in mandatul urmator.. tot in ultimele 2 sapt.
__________________ jack your body | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
prin baneasa se asfalteaza diverse transee lasate de marlanii de subcontractori ai radetului (bineinteles ca lucrarile s-au efectuat NUMAI DUPA ce primaria a asfaltat binisor strazile de prin cartier), apar pomisori si brizbriz-uri prin intersectii/piete, NU se repara in schimb craterul de pe elena vacarescu (a' lu' videanu) etc la caciulati (com moara vlasiei, ilfov) se asfalteaza o portiune de >15 km, la nou, vreo trei straturi (drumul judetean era ca dupa razboi) si se mai asfalteaza si unele ulite...insa aici nu bag mana-n foc de smen electoral, ci mai degraba o ultima spaga pe mandat, deoarece lucreaza delta acm... de altfel bine, m-am dat cu 150/h si e ok si mi-am verificat si geometria.ah da, si inainte de campanie m-a sunat o duduie de la psd ilfov, daca mai votez primarul actual...i-am zis no way! n-a facut mai nimic pentru sat...
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
In sectorul 6 e ceva de speriat cu gardurile alea urate care au incercuit orice urma de spatiu verde de pe langa trotuare. Nu stiu cine e idiotul, cretinul absolut care a luat decizia de a umple trotuarele cu gardurile alea penale si fundatiile lor de beton total inestetic.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Traditia gardurilor - si intr-un sens mai larg a ingradirilor de orice fel - nu-i de ieri de azi. Si daca tot se pregateste Marea Restauratie din toamna, de ce s-ar limita la spatiul politic, cita vreme ce se pot restaura si ingradirile? p.s. Abia astept girofarurile si stroboscoapele alea multe. Regimul asta tembel de acum a fost foarte zgircit cu avertismentele luminoase. TRECE TARICEANU BAAA! Aiurea. N-am vazut d'astea, face pe discretu'. Da' ia sa vezi la toamna... La o paishpe ca TRECE NASTASE BAAAAAAAAAAAAAA! Da s'traitz', ne-am bagat pe spatiu' verde ca sa nu stinjenim. Stim, stim, amenda 50 RON. Acuma intelegi de ce s-au pus garduri? Ca sa nu mai distruga astia spatiul verde. Sa se dea la o parte intre gard si coloana oficiala, fara sa distruga nimic.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Sectorul 4 - in ultimele 2 luni au lucrat in draci la linia de tramvai de pe oltenitei ce e misto ca au umplut de bitum pana si sinele de tramvai. Stau si ma intreb cum dracu o sa circule tramvaiul - sau o sa ia la dalta sa faca spatiu pt roata?Stie cineva cand s-a facut parculetul de la Piata Sudului? Ca am impresia ca nici ala nu are mai mult de 2 luni.
__________________ Rover over ! | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
in iasi au inceput sa peticeasca gaurile din asfalt fara sa le decupeze (asa cum mi s-ar parea normal), si in timp ce o echipa turna asfaltu' electoral, alta echipa era pe stalpi ca sa puna afise electorale pro nechita si propsd
__________________ Probleme si defecte Hyundai Accent 2006:http://www.computergames.ro/forum/sh...9&postcount=49 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
In Rucar am fost la o pensiune in preajma lui 1 Mai. Noaptea iluminatul public functiona in toata splendoarea. Gazda ne-a spus ca e ceva neobisnuit pentru ei sa aibe lumina pe strazi toata noaptea, la modul asta. Probabil ca inafara perioadei alegerilor functioneaza felinarele din 2 in 3.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
În Constanţa s-a scos în sfârşit linia de tramvai de pe b-dul Lăpuşneanu şi s-a asfaltat în locul ei, totul terminându-se acum vreo lună, ca să fie amintirea vie. Dar tramvaiele nu mai merg pe acolo de vreo 4-5 ani, dacă nu şi mai mult. Cu vreo două săptămâni înaintea alegerilor s-au tras la sorţi în cadru festiv câştigătorii programului "Locuinţe ieftine pentru tineri", program iniţiat la începutul anului de cine altul dacă nu Mazăre. S-a grăbit inaugurarea monstruosului mall City Park chiar înainte de alegeri, deşi în interior încă se muncea de zor şi jumătate din spaţii nu erau ocupate. Tot cu o săptămână înaintea alegerilor a fost inaugurat şi Gravity Park (parcă aşa se numeşte). Ambele au "Park" în nume pentru că au fost construite în ultimul parc rămas în oraş, parcul Tăbăcărie, care acum e jumătate din cât era înaintea venirii "salvatorului" Mazăre la primărie, după construirea staţiei de epurare (dreapta sus), a pavilionului expoziţional (sus), a mall-ului (colţ stânga jos), a gravity park (jos în dreptunghiul galben) şi a câtorva clădiri pe zona de la b-dul Mamaia a parcului. Dar las' că-i bine, că Mazăre ne dă nouă mall, circ, carne, ouă. Ce contează că n-o să mai avem urmă (şi umbră) de parc în rahatul ăsta de oraş ? Astea-s mofturi ! Şi-aşa n-am văzut nicio urmă de copac pe care a spus jigodia că-i va planta în locul celor tăiaţi din parc. P.S. Tot ca minune electorală aş cataloga şi zecile de panouri electorale uriaşe ale lui Mazăre împrăştiate strategic prin tot oraşul. O fi plătit pentru spaţiul închiriat ? De fondurile sale de campanie nici n-are rost să mai întreb.
__________________ How happy is the blameless vestal's lot! The world forgetting, by the world forgot. Eternal sunshine of the spotless mind! Each pray'r accepted, and each wish resign'd. And so, it begins | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Nov 2007 |
oare mai face multe idiotenii poteras asta?....a stricat de tot sectorul 6 .... stiti voi vorba "graba strica treaba" ..cam asa o sa se intample si cu ce a facut el in ltima luna...te crucesti nu alta..si imi aduk aminte ca dupa ce au schimbat conductele pe bucla ce au mai stat gropile alea neumplute .... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
stern, si eu sunt curios ce-s prostiile alea de la Favorit. Ceva mai de prost gust geu de gasit, daca chiar sunt fantani. ce-a mai facut escrocul de Poteras si merita spus: - cica a plantat cu 400 Euro bucata (cost final) pomi adusi din Olanda cu 30 Euro bucata, si cica pe Iuliu Maniu i-a plantat pe spatiul verde de pe mijlocul soselei, unde cica la cativa metri dedesubt sunt conducte de apa sau gaz, nu mai stiu exact, a fost o emisiue la OTV acum cateva saptamani. - a pus banci noi pe "bucla", dupa ce le-a scos pe alea vechi (care erau intr-adevar nasoale) puse cu cel mult 2 ani in urma. Se pare ca din 2 in 2 ani schimbam nu numai borduri, ci si banci mai nou. - si ceva bun: a eliberat de balarii zona aia unde unii aveau bucatele de pamant unde puneau legume la crescut, cea vis-a-vis de oficiul UPC-Astral de langa Billa. Acolo ar iesi un parc misto daca s-ar face cu cap. - in rest, lucrari facute de mantuiala pe bani de buna seama multi, ca de aia nu mai e loc de jeep-uri de la o vreme. Oricum, ati vazut ce e in sectorul 5 ? Se poate si mai rau. Aia-s si mai tari, Bodu a luat 25% din voturi !!! Ajutooooor !
__________________ De obicei intarzii la intalnire...(aviz amatoarelor) (\__/) (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
O persoana binevoitoare mi-a expediat direct din viitor imaginile de mai jos, imagini ale centrului Bucurestiului dupa 4 ani de mandat al lui Oprescu. (dupa 4 ani de mandat la Cotroceni, da?)
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Noi avem o densitate de vreo 9.000 de locuitori pe kmp, dupa datele oficiale bucurestiul are 228kmp si 2.021.000 locuitori, eu personal cred ca sunt mai multi locuitori. Japonezii au in Tokyo 17.500 locuitori/kmp, 35mil de locuitori/2000kmp, aici e vb de metropola Tokyo, probabil in centrul orasului densitatea sare de 30-40.000. La ritmul in care se construieste cred ca in 2-3 ani ajungem pe la 12-13.000. Desi unii s-ar putea sa se bucure crezand ca unora le e mult mai greu trebuie spus ca infrastructura oraselor japoneze nu se compara cu cea a Bucurestiului. In Bucuresti adevaratele probleme vor incepe abia dupa ce-si vor face efectele puzurile aprobate de PMB in ultimii 4 ani Daca se doreste o mare aglomeratie urbana de tip asiatic n-ar fi logic ca in primul rand sa se faca o infrastuctura capabila, care sa suporte atata trafic si dupa aia sa se dea aprobari in draci? Last edited by @di[c.e]; 18-06-2008 at 18:35.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|