Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-06-2008, 03:11   #1 (permalink)
Registered User

PNȚ - aventuri

Nu știu alții cum sunt, dar când mă gândesc la drumul din București cel spart și plin de gropi, de crăpau șoferii stând la coadă pe dânsul, parcă îmi tresaltă și acum inima de bucurie când mă duc la vot.

Să fac o balanță contabilă. Anticomunist convins, trecut prin golaniada din '90, unde deși nu eram major puneam mare suflet, înscris în PNȚ în '98, că de, trebuia să pun și eu osul la treabă să meargă câruța comună mai bine.

Zis și făcut. Pe Ilici îl înjuram pentru că e comunist și lasă băieții buni să fure. După ceva stagii la PNȚ, am constatat că tipii nu erau în stare nici să fure, necum să conducă o țară. La naiba, Nea Milică săracul s-a făcut de râs în fața unei țări întregi când a vrut să dea cu șutul în minge și a căzut în cur. Aveam parte de moluște conservate în spirt, dinozauri scoși de la muzeul Antipa ca să fie puși la ministere, șopârle vechi găsite prin vreun colț și aruncate la vreun consiliu local și paralitici care au fost deranjați din drumul lor către cimitirul Bellu sau Reîvierea și postați pe fotoliul de parlamentar. Mai că-și confundau microfonul cu paharul cu apă unde țineau proteza dentară.

Toți moșnegii paralitici, reumatici și ajunși la decrepitudine și demență senilă erau promovați în posturi cheie. Unde nu erau destui moșnegi erau promovați incimpetenți gen Ciorbea sau Radu Vasile. Mișto a mai fost. Se credeau toți moșii un fel de Corneliu Coposu. Măcar ăla deși era bătrân, nu era decrepit. Nu era senil. Îi mergea minte brici. Așa am intrat pe mâna unor fosile decrepite gen Diaconescu sau Țepelea.

Cred că dacă puteam să-l trezim pe Ștefan cel Mare din morți și să-l resuscităm, era numai bun. La vreo 500 și ceva de ani era tocmai proaspăt.

Cam asta chestia cu PNȚ-ul. Deteriorarea stării mintale a unora și starea mintală proastă a altora, care nu erau bătrâni dar s-au trezit cu un IQ subunitar. Oricum prin faptul că afirm public că domnul Ciorbea și domnul Radu Vasile sunt oligofreni, îmi asum riscul să fiu dat în judecată pentru calomnie. Deși nu ar fi chiar un risc: ar trebui să demonstreze în instanță că ei de fapt nu sunt oligofreni.

De fapt, nu numai la PNȚ aveau fosile în formol. La FSN până în '92 îi aveau pe Dan Marțian și Bârlădeanu care tot timpul intrau în comă. De era nelămurit nenea Ilici: să cheme o soră să îi schimbe perfuzia lui Bârlădeanu sau firma de pompe funebre? Noroc că mai făcea Hrebe sau Cozmâncă câte o glumă când băgau 220 în ei să mai dea din mâini Bârlădeanu și Marțian măcar la discuțiile importante din plenul Senatului.

Așa că în '96 s-a votat schimbarea și a fost bine. În 2000 au venit Năstase și băieții și au furat tot ce nu reușiseră să fure până în '96.

În 2004 am fost at ât de prost și am votat cu restul de berbeci alianța "Dreptate și Adevăr". Și pe "Să trăiți bine!". Am trăit foarte bine. Îi urez să trăiască și el la fel. Am avut parte de o grămadă de dreptate și o grămadă de adevăr.

Țara a ajuns pe mâinile experte ale lui Tăriceanu și Vosganian și faptul că nu s-a dus economia de râpă nu li se datorează lor ci economiei în sine.

Estimp, băieții deștepți din PSD furau ca lumea în continuare fiind păsuiți de guvernul PNL. Evident, peneliștii deștepți furau și ei, că doar era prima dată cân ajunseseră și ei la cașcaval mai ca lumea. De fapt, ce să zic, pesediștii furau împreună cu peneliștii într-o înfrățire și un consens care îi plăceau până și lui Nea Nelu. Că doar el invita mai demult la consens și spunea că toată lumea trebuie "să stea la masa dialogului". Și trebuie să "eludeze meandrele concretului".

Am eludat meandrele concretului, să-ți fie de haram, Nea Nelule, că datorită ție suntem unde suntem.

În același timp, "băieții deștepți" de la PD furau și ei săracii doar pe plan local.

Acum avem de ales între Oprescu - un activist PSD flămând, complexat și ofticat că n-a reușit de două ori până acum la primărie (cu mașina de furat PSD în spate) și Blaga care vrea să "continuie lucrările domnului Videanu" (cu mașinăria de furat PD în spate).

Frumoasă alegere. Eu recunosc. La primul tur, sătul de PSD și de mânărelile peneliste sau pediste am votat cu PNȚ în ideea că s-or fi dus dracu varanii, dinozaurii și handicapații din partid. Că la tv îl prezentau drept un partid reformat. Ce-mi văd ochii azi? La N24 apare un imbecil, un avorton somnambul, un hemoroid ejectat pe căi obscure care cică este candidatul partidului pentru București. Un exemplar rar care ar fi făcut cinste oricărui azil. Și care cică "sprijină PSD-ul" și pe Oprescu în eforturile pe care le face să ajungă Primar. M-am simțit de parcă am luat o palmă și un șut în fund în același timp. Bine băi Gicule, ce fel de rahat de partid mai e ăsta și ce fel de membru de vază mai ești tu? Dacă iubeam așa mult PSD-ul aveam de mult poza lui Nea Nelu în fereastră și votam așa cum trebuie. Dar să votez un animal ca tine care să mă sfătuiască prietenește să dau votul la PSD, chiar nu pățisem pănă acum. Până și Cozmin Gușă care e o curvă politică și o târâtură, nu a ajuns așa o zdreanț politică ca tine. De când s-a înfrățit PNȚ-ul cu PSD? Ar trebui să mori de rușine Gicule. Dar nu știi ce-i aia.

Dacă v-ar vedea nentu' Coposu, s-ar răsuci în mormânt să vadă ce troglodiți și ce târâturi au ajuns oameni de bază în partidul lui. Iar faptul că "prestezi" la Oprescu, e "no comment". Până și Gigi Becali are mai mult bun simț politic decât tine. Chiar și Vadim. Rușine Gogule!

Faptul că am constatat mizeria politică din acest partid, nu mă face decât să mă ambiționez. Voi "reactiva" statutul meu de membru în PNȚ, voi plăti taxele anuale și mă voi duce la toate întâlnirile și ședințele importante. Voi lua cuvântul peste tot și nu mă voi lăsa până nu voi scăpa de aceste javre și acești oligofreni din frunte partidului. Partidul acesta când a fost înființat avea alte obiective. Când a fost reînființat de Coposu nu avea obiectivul să pupe în fund PSD-ul și pe Nea Nelu'. Nu avea ca țintă să fie loc de relaxare pentru moluște, dinozauri și oligofreni.

Ei bine, dacă mai e pe aici cineva care este membru PNȚ sau a fost simpatizant puternic, îl rog să mă ajute. Dacă nu, nu. Eu oricum am de gând să mă implic puternic, să fac scandal și probabil că voi apărea și la tv să fac scandal. Pur și simplu nu pot să sufăr ca acest partid să ajungă să fie condus de niște râme care să pupe unde trebuie la Iliescu.

Oricum, asta e scena politică. La București ce am avut? Crin Halaicu, Viorel Lis, Traian Băsescu, Murgeanu și Videanu. 5 oameni care n-au făcut nimic pentru București. Singurul mai simpatic a fost Băsescu. Singura chestie pe care a făcut-o a fost desfințarea chioșcurilor. În rest a devenit popular pentru că apărea la tv și explica că el nu poate să facă nimic din cauza consiliului PSD. Totuși consiliul PSD nu l-a împiedicat să dea jumătate din București firmei Dalli, nu l-a împiedicat să retrocedeze case pe sprânceană către mafie

( mama a câștigat un proces împotriva primăriei în 2003, a mers cu executor care a înregistrat hotărârea definitivă și irevocabilă la registratură, a lipit hotărârea pe geamul primăriei și mai mult, l-a pândit și i-a înmânat-o lui Băsescu personal. Audiență la Băsescu care i-a spus: da doamnă ați câștigat, trebuie să se întâlnească comisia, nu avem destui funcționari, sunteți pe lista de așteptare pe poziția 9000 și nu știu cât, etc. În anul 2008 nu suntem puși în posesie, așa că vom apela la CEDO. Între timp, după ce am câștigat procesul a plouat cu telefoane de la așa ziși "investitori" sau am avut semnale de la persoane din primărie prin care ni s-a spus că dacă vindem se rezolvă în câteva zile. Unul dintre "combinatori" a fost chiar Dorin Cocoș care ne oferea cu larghețe 30% din prețul unei case deja câștigate în instanță. Vom apela la CEDO care va obliga statul Român să execute punerea în posesie mai repede. Nu vom da niciun capăt de ață niciunui șmecher, fie el afacerist sau angajat în Primărie. Mai mult, vom cere daune-interese foarte mari pentru cei cinci ani în care sențința nu a fost executată).

Tot Traian Băsescu a semnat pentru cedarea parcului Bordei. Adriean (sună ca și Marean), a avut grijă să continuie munca tov. Băsescu. Tov. Blaga ne asigură că va continua munca și va avea succesele lui tov. Videanu. O lucrare bună, începută cu simț de răspundere în 2000, a fost continuată cu același simț de răspundere în 2004 și ni se cere să facem sacrificii, astfel ca și în 2008 să continuăm această lucrare bună.

Avem și alternative ca lumea. Dacă îl alegem pe domnul doctor, vom schimba echipa de furăcioși ai PD cu echipa de furăcioși ai PSD. Așa ar fi corect, "să mănânce și gura lor", cum spune țiganul.

Fapt e că de 19 ani nu s-a făcut nimic în București. Circulăm cum circulăm. Nesimțirea șoferească deja nu mai e îngrădită de Garcea. Transportul în comun e varză - acolo unde e. În parcuri s-au construit vile. Copacii au fost tăiați. Spații verzi vedem pe la tv, că în altă parte nu avem șanse. Nu mă mai afectează kilogramele de praf care se pun pe mașină în fiecare zi. Mă afectează faptul că respirăm toți kilograme de praf și de gaze de eșapament în fiecare zi. O să fie din ce în ce mai bine. Votați-i!

Îmi cer scuze față de oamenii politici pe care i-am denumit ba dinozauri, ba zdrențe, ba oligofreni, cretini, ticăloși, etc. Conform legilor este o contravenție. Dacă vor reuși să mă dea în judecată și să câștige, chiar voi plăti o amendă.

Aștept cu mare nerăbdare să demonstreze în fața instanței că nu sunt proști, cretini, hoți, etc. În particular m-ar distra foarte tare să-l văd pe domnul Videanu cu demonstrează în fața instanței faptul că el nu a cedat licitații aiurea și nici retrocedări prietenului Constanda.

dixy is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 06:02   #2 (permalink)
Banned

Gata te-ai racorit sau mai e si partea a doua ?

Extra3OO is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 09:31   #3 (permalink)
Banned

Sir Andrew's Avatar

husiii mama......

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 09:56   #4 (permalink)
SpS

kyrre's Avatar

Astept cu mult interes continuarea.

kyrre is offline    Reply With Quote
Old 11-06-2008, 17:24   #5 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

Dixy, de ce esti asa incrancenat? Doar votezi pentru viitorul orasului tau. Hai si tu la vot!

pat is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 20:07   #6 (permalink)
Registered User

LOL. Eram asa incrancenat pentru ca vazusem oligofrenul de la PNT la televizor si pur si simplu imi venea sa borasc. Ce a fost acel partid si ce a ajuns. Sau cel putin ce vroia sa fie...

Am zis eu ca ma reimplic in PNT. Zis si facut. Sediul din sectorul 4 l-au vandut (ca si in in alte sectoare), mai exista sediul central de la Rosetti - unde sunt in tratative cu o doamna grasa daca sunt dator sa platesc cotizatia pe 10 ani sau nu.

Deja am fost la doua sedinte si m-am luat de niste idioti, am facut de cacat cativa oligofreni si cam atat. More fun to follow. Cred ca o sa si filmez data viitoare cand iau cuvantul, pentru ca o sa fie distractiv.

Una peste alta, e trist. Indiferent cat de mult urli si indiferent pe cine vrei sa acuzi, daca vrei sa faci o schimbare nu prea mai ai cu cine. Pentru ca nu prea mai sunt oameni doritori sa se implice.

Old 08-10-2008, 20:11   #7 (permalink)
Retired

Misa's Avatar

Ziua in care eu ma voi duce la vot se poate declara sarbatoare nationala.

Misa is offline    Reply With Quote
Old 08-10-2008, 23:28   #8 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Misa View Post
Ziua in care eu ma voi duce la vot se poate declara sarbatoare nationala.
Nu te-ai prins. Nu este vorba de vot. Este vorba de PNTCD. Cer scuze si rog orice moderator nimereste pe aici sa schimbe titlul in "PNT - aventuri", [pentru ca altfel intra oamenii aiurea in topic.]

Old 08-10-2008, 23:52   #9 (permalink)
EMI
puturos irecuperabil

EMI's Avatar

PNceeee ?

EMI is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 00:04   #10 (permalink)
Registered User

Adanos's Avatar

Dude, mi-ai trezit niste nostalgii induiosatoare cu PNT-ul tau. Mai tineti minte COCOCOPO si COCOCAPA?
Abia dupa ce l-am cunoscut pe Basescu dupa 2000 cit de dur si dintr-o bucata e, abia atunci mi-am dat seama de ce l-a rasturnat pe Ciorbea! Pai avea asta rabdare la sedintele de guvern ale lui Ciorbea, unde dormita ala la microfon cite 7-8 ore ???
CDR rulz, desi s-a c***t in sperantele oamenilor decenti din tara asta, trebuie sa-i dam credit ca a fost de departe cea mai de bascalie guvernare post 89. Cu Ciumara desprins parca din Muppets, cu electronistul ala de la agricultura, cu nea Diaconescu, cu DEJEU!!!! Oh holy God, eu chiar am pus pasiune in a-i vota pe indivizii aia!

Adanos is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 00:13   #11 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Adanos View Post
Dude, mi-ai trezit niste nostalgii induiosatoare cu PNT-ul tau. Mai tineti minte COCOCOPO si COCOCAPA?
Abia dupa ce l-am cunoscut pe Basescu dupa 2000 cit de dur si dintr-o bucata e, abia atunci mi-am dat seama de ce l-a rasturnat pe Ciorbea! Pai avea asta rabdare la sedintele de guvern ale lui Ciorbea, unde dormita ala la microfon cite 7-8 ore ???
CDR rulz, desi s-a c***t in sperantele oamenilor decenti din tara asta, trebuie sa-i dam credit ca a fost de departe cea mai de bascalie guvernare post 89. Cu Ciumara desprins parca din Muppets, cu electronistul ala de la agricultura, cu nea Diaconescu, cu DEJEU!!!! Oh holy God, eu chiar am pus pasiune in a-i vota pe indivizii aia!
Da mosule, au fost ori cretini, ori interesati, dar de Coposu ce zici? El cum a fost?

Old 09-10-2008, 00:30   #12 (permalink)
Registered User

Adanos's Avatar

De coposu ante-89 nu ma pronunt ca nu stiu, dar ala de dupa 89 pe care l-am apucat, a fost un fel de "moastele umblatoare", plimbat de politrucii de tranzitie prin fata noastra asa cum plimba aia la circ ursul sau femeia cu barba, ca sa le legitimeze foamea lor de putere prin suferinta lui; de sub poalele caruia ni s-au intimplat niste chestii gen Radu Vasile si Emil Invinsuldesecuritatescu. De Coposu as putea zice ca a fost romanul de dupa 89 cu cea mai convertibila moarte, pentru ca a plusat destul de tare la emotia care a culminat cu "victoria" din 96.

Adanos is offline    Reply With Quote
Old 09-10-2008, 01:40   #13 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Adanos View Post
De coposu ante-89 nu ma pronunt ca nu stiu, dar ala de dupa 89 pe care l-am apucat, a fost un fel de "moastele umblatoare", plimbat de politrucii de tranzitie prin fata noastra asa cum plimba aia la circ ursul sau femeia cu barba, ca sa le legitimeze foamea lor de putere prin suferinta lui; de sub poalele caruia ni s-au intimplat niste chestii gen Radu Vasile si Emil Invinsuldesecuritatescu. De Coposu as putea zice ca a fost romanul de dupa 89 cu cea mai convertibila moarte, pentru ca a plusat destul de tare la emotia care a culminat cu "victoria" din 96.
Mai ca as fi de acord cu tine. Dar: Ion Iliescu si-a exprimat ce si-a exprimat cand a murit Coposu. Am fost la inmormantare si dobitocul de Dan Iosif vroia si el. Tin minte ca a fost batut.

Old 09-10-2008, 12:53   #14 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Frumos scris. Ma mir insa ca ai lasat-o neterminata si n-ai tras si concluzia evidenta...

AxA is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules