![]() |
| | #6 (permalink) | ||
| De ce? Vreau sa zic, daca se mai sparge inca o data in doua, PNL-ul ramine un fel de mascota a PSD-ului, cam cum e PNG pentru PDL. So, care ar fi diferenta?
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai nu se sparge, doar ca se lupta 2 grupari in partid cu viziuni diferite pentru la toamna. Orban ar vrea cu PD-L si Tariceanu ar vrea cu PSD. Ca sa complicam lucrurile, Crin Antonescu care il sustine pe Orban l-a sustinut si pe Oprescu la alegeri. Pe langa cutremurele de grade 7-8 din PSD si tensiunea de sub suprafata din PD-L cutremurasele astea din PNL nu cred ca ating un abia sesizabil grad 5 ca sa vorbim metaforic.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Pentru Tariceanu, Ludovic Orban reprezinta o amenintare, avind in vedere ca o s aurmeze, in curind un congres al partidului. In acest moment Tariceanu doreste sa isi consolideze pozitia de lider al PNL si sa joace cartea intelegerii cu PSD-ul, conform dorintelor, mai mult sau mai putin exprimate fatis si de sponsorul principal al celor doua partide Dinu Patriciu. Nu ma numar printre fanii Ludovicului dar pe de o parte ceea ce i se intimpla e o mare porcarie, pe de alta parte totusi, trebuie sa recunosc ca Orban reprezinta o totusi o voce a ratiunii in PNL , unde altii ca si Crin Antonescu, Hassoti, si vesnica candidata Norica doresc o colaborare strinsa cu stanga.
__________________ Tripollon & Tripoletta | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Ce ironic e ca acum cateva luni-un an i se reprosau lui Orban ca avea legaturi cu Patriciu si fusese in nush ce consiliu de administratie. Oricum e deja destul de obositor ca orice e nasol in PNL si in Romania asa in general sa fie vina lui Patriciu.
__________________ I may not be totally perfect, but parts of me are excellent. Last edited by Greg; 19-06-2008 at 16:11.. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Cu un PNL slabit de masinatiuni interioare (si eventual finantate de agenturi ), un PDL care e de dreapta mai mult in acte si un PSD care reuseste sa se fofileze ca intotdeauna, viitorul (ala din toamna) suna bine.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
offtopic (probabil) Quote:
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|