![]() |
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu sint unul dintre dobitocii care ar zice..."Uhmmm...depinde. Cine mai candideaza in afara de el?" Double Jay, join me! (pun intended )
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Io zic ca nu depinde... Daca este cazul totusi sa fii pus in situatia de a lua in considerare optiunea de a-l vota pe Cozma din cauza celorlalti candidati, cel mai bine este macar s-o faci de la distanta mare, la un consulat sau ambasada romaneasca... Si doar optional, in cazul in care chiar iti mai pasa. Pentru ca in momentul in care o sa votezi (ipotetic) cu Miron Cozma pentru ca nu ai alta optiune mai buna, granitile o sa fie inchise, painea pe cartela si telefoanele ascultate 24/7... Bafta!
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
In primul rind, pina si miliardarii de carton sint mai credibili decit tortionarii marioneta. In al doilea rind, o parte insemnata din bobor l-ar merita, macar o vreme, pe luceafarul huilei. In al treilea rind, as prefera oricind un circar unui hotzoman uns cu toate alifiile, care trece prin ideologii ca rata prin apa. De-aia am zis ca depinde. Ce as fi ales intre Iliescu si Vadim, daca ar fi trebuit musai sa votez? Vadim, desigur. Din exact aceleasi motive.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Daca in 2000 iesea Vadim in loc de Iliescu, acum ti se cerea viza sa intri in Bulgaria... Daca iesea Constantinescu, acum nu-ti trebuia viza nici pentru America. Si intra Romania in UE in 2004 cu restul estului...
__________________ "no doubt some chimp will soon complain that its traditions are disappearing under the steamroller of human cultural imperialism" | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Are voie sa candideze?
__________________ Nicolita-8.0 - A real threat from out wide, producing quality delivery from the right hand side both from open play and from set-pieces. His crossing was world-class at times and he will be left wondering just what else he could have done to try and win the game. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
E vorba mai mult de guvern, decat de presedinte... Daca iesea Constantinescu nu-l aveam pe Vacaroiu prim ministru, asta-i ideea.
|
| | #12 (permalink) | ||
| Moderator Join Date: Oct 2003 | Quote:
![]() mai aproape de topic: cat timp #1 nu propune o discutie pe baze generale, demersul mi se pare irelevant. | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Axa, ce fumezi de la o vreme incoace? Me want sum. Tare ma tem ca sa nu se repete situatia din 2000, sa se ajunga in turul 2 cu Base si Jiji. ![]() Desi am imresia ca pentru Jiji sunt puse deoparte neste dosarele. Nu conteaza ca se termina cu NUP, daca se intampla dupa alegeri.
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Nope, stiu ca n-are voie cativa ani. Nici macar in Bucuresti n'are voie, asa ca daca-l vedeti la metrou impartind fluturasi electorali dati-i o cazma peste ochi!
__________________ I tell Miguel to be inconspicuous and what does he do? Shows up looking like the Unibomber | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|