![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Sunt uluit de ce urmaresc la stiri. Restul mesajului a fost sters pentru ca era inept. Ba nu, exista remarca reala ca nu era deja un alt topic cu subiectul asta. Link catre wikipedia. Ivan
__________________ IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ! Last edited by Ivan; 11-08-2008 at 19:10.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Pentru oricine stie cat de cat istoria acelei zone si ceea ce s-a intamplat acolo e clar ca georgienii si-au dat singuri peste mana. Acum ca mai sunt si alte interese economice in joc e partea a 2-a. Nu cred sa intervina militar nimeni acolo de pe scena internationala altfel cred ca ne paste al 3-lea razboi mondial | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
Georgia a inceput taraboiu asta ,oricat disinfo ne-ar baga pe gat CNN/BBC & Coillumpany... Primele stiri au fost in felul urmator ''Russian Tanks have invaded Georgia'' fara sa precizeze : '' Because - Georgian troops launched a massive assault on the breakaway province of South Ossetia on Friday, taking control of much of the region by killing Russian peacemakers & Ossetian civillians'' iar dupa cum vorbeste engleza aceasta papusa nwo va dati seama ce rol isi asuma NATO in toata linguseala de mai jos epic : Mikhail Saakashvili :we didn't ,we didn't! Reporter : What shall USA do in this case ? Mikhail Saakashvili : Wake up....
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Titlul topicului e gresit, rusia a intrat in Georgia de-a binelea, sunt la vreo 60 km de Tbilisi. Rush: si ce daca georgia a inceput taraboiul, l-a inceput la ei acasa. Oricum vina o au in aceasi masura si Rusia si Vestul aici intrand mai marii USA si Anglia care au creat precedentul foarte periculos numit Kosovo. I-a mancat in fund pe americani si englezi sa recunoasca si sa sprijine pe kosovo desfintand un stat indivizibil si suveran. Iar acuma Rusia binenteles, profita la maxim de lucrul asta, si isi incordeaza muschii impotriva unui stat cu o forta armata de vreo 500 ori mai mica. Forte rusesti de mentinere a pacii my ass. Stim cu totii cum mentin pacea rusii, am avut si noi de a face cu ei.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Imi pare foarte rau de georgieni, dar o sa ii stearga rusii de pe harta. Doar asa sa arate altor tari doritoare de NATO si independenta fata de Maica Rusia ca se poate si "the hard way" si ca nimeni nu o sa intervina atata timp cat exista cele 16000 de focoase nucleare. Spunea cineva pe alt thread ca nu numarul de focoase conteaza, ba da conteaza in decizia finala de implicare intr-un conflict.
__________________ "Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaste curătit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astăzi ca si mîine, pururi si acum." Oriunde as fi, Inima Mea Bate Pentru Poli | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
Eu initial pusesem titlul Razboi in Caucaz, Rusia ataca Georgia. Spusesem in mare cam aceleasi idei ca si tine doar ca au fost considerate inepte. Este de neconceput ca o tara cum e rusia sa atace un stat suveran si independent. Eu nu inteleg de unde atitudinea asta pro rusia si anti-americani? S-a tampit lumea de tot?
__________________ IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ! | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Da, in stilul asta nu o sa evoluam niciodata. O armata e buna pentru mentinere a pacii, nu pentru atacare a statelor suverane. Este o diferenta intre ce fac rusii si ce fac americanii.
__________________ IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
Toate celelalte, independenta, democratie, neatarnare, suveranitate etc sunt praf in ochi. Pentru cine nu-si permite. Realpolitik 2.1
__________________ ...one of the truly bad effects of religion is that it teaches us that it is a virtue to be satisfied with not understanding. | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Serbia, Irak, Afganistan toate erau state suverane, nu e nici o diferenta intre rusi si americani
__________________ "Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaste curătit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astăzi ca si mîine, pururi si acum." Oriunde as fi, Inima Mea Bate Pentru Poli | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
1. Rusia e un stat agresiv 2. Georgia nu a atacat Rusia 3. pe Putin il doare undeva de rusii din provinciile alea separatiste
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 |
Conform realitatii politice post-Kosovo rezulta ca si Georgia este stat agresiv. Osetia de Sud cere independenta inspirandu-se pe buna dreptate din precedentul Kosovo si avand sustinerea rusilor. Abhazia nu face parere separata si sunt sanse sa ca si Transnistria sa le calce pe urma. Daca existau interese mari pentru ca fosta Iugoslavie sa fie dezmembrata la nivel atomic, nu cred ca in cazul auto-proclamatelor republici de mai sus va exista aceeasi sustinere din partea europenilor si a americanilor. Ironic, nu? E drept, ar trebui sa fie multumiti ca vor fi sustinuti de AxA si Erethorn | ||
|
| | #18 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
__________________ Negrişorul roz | ||||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Se pare ca unii au mai trecut de varsta la care eram impresionati de reprezentatiile de virtuozitate pirotehnica din Rambo. Deci, nu, nu e asa.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|