![]() |
| | #22 (permalink) | ||
|
Ca toti care au ocupat o alta tara, de-a lungul istoriei. In schimb atunci cand cineva te calca pe coada (a se citi provocare), si face pe desteptul "pe costul tau", asa cum au facut astia acuma, mi se pare ciudat sa nu faci nimic.
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| pai cine i-a pus s-o pazeasca? era teritoriu rusesc? eu imi aduc cum au murit vreo 200-300 de rusi in incidentul cu cecenii care au ocupat teatrul din moscova. rusii declarau ca s-au obisnuit sa nu conteze in politica dusa de kremlin (si o intreaga istorie de exterminare le da dreptate). deci da, mi-a zis el. la prima vedere as spune ca exista ocupatori mai buni si ocupatori mai rai. tu ii bagi pe toti in aceeasi oala? Quote:
rusii mizeaza pe neinterventia SUA/UE si joaca mai tare decat ar trebui. cred ca nu vor creste preturile la gaze in urmatoarele 6-10 luni.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Rusii pot transforma (de fapt au facut-o) orice teritoriul de pe langa ei in "teritoriu rusesc" cu cetanei rusi, vreo armata a 14-a a rusiei uitata pa acolo, pasapoarte rusesti si asa mai departe.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #26 (permalink) | ||
|
"Vizitati Rusia pana nu va viziteaza ea pe voi". Pai ce sa le fac eu georgienilor daca nu le place turismul?
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
| Aici nu discutam despre istoria complicata a acelei zone (btw, militarii rusi din ea erau casti albastre, adica mandat O,NU) ci de cine a atacat pe 08/08/2008. Si vad ca stii si tu cine a atacat de fapt. Restul sunt discutii geopolitice care nici nu ar fi fost purtate fara problema aprinsa pe 08/08. La faza cu virulenta si salbaticia ursului rus nu trebuie sa convingi pe nimeni, ci doar sa respecti cât de cât niste situatii. In cazul nostru georgienii au crezut ca pot face un mic razboi fulger cu rusii, iar acum urla din gura de sarpe ca rusii nu au simtul umorului.
__________________ Negrişorul roz | |||
|
| | #28 (permalink) | ||
|
nu, georgienii n-au vrut niciodata sa faca un razboi fulger cu rusii, au sperat doar ca nimeni nu va zice nimic. iar acum urla ca din gura de sarpe dupa ajutorul pe care sperau sa-l aiba in astfel de situatii. si oricum, ursul o fi nervos, dar totusi unii nu mai traiesc in padure.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
| Quote:
Si o sa-i foloseasca pe georgieni, drept exemplu. O sa fie un soi de: "Bai, astia cu tupeu, cine nu face ciocul mic si nu executa intocmai si la timp pateste ca georgica". "Cine mai e tare'n gura, si se mai leaga de ceea ce-i al nostru, si se uita chioras incoace, pateste ca Mihaita Sakhashvili" Poate multe se intampla! Viata e complicata, si are multe aspecte!
__________________ Many men go fishing all of their lives without knowing that it is not fish they are after. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
| Georgienii au declansat un atac cu toata tehnica militara din dotare, a anului 2008, si asta prin surpriza. Planul era sa mucifice prezenta militara rusa, si nu pe PC, în Battlefield 2. Cum dreq sa nu provoace reactie ? Cum adica sa dea Putin ordin de retragere urgenta, apoi sa nege orice incident ca sa nu se faca de rusine ? Intre noi fie vorba, georgienii au riscat imens, au avut un plan extraordinar de tupeist, dar când pierzi un astfel de plan, pierzi imens. O sa fie greu pentru ei dar vor trece si peste asta.
|
| | #31 (permalink) | ||
|
De asta Romania trebuie sa cumpere cat mai rapid cat mai multe avioane de vanatoare, de preferabil de ultima generatie. La fel ar trebui facut si cu tancurile, cu astea se castiga un razboi tanc+avion, restul nu prea conteaza. Sa speram ca nu o sa le folosim niciodata, dar nu-mi place ce se intampla cu rusia de cand a venit Putin la putere, asta combinat cu un Bush plus un lingau britanic de partea cealalta care au facut varza toata politica externa si normaliatatea care se instaurase dupa 1990... EMI care tehnica militara o aveau georgienii ? Nu au nici un aparat de interceptare/vanatoare, aveau doar niste vechituri de Su25 care-s bune doar pentru atac la sol. Atac cu care au facut se pare o gramada de victime in partea civililor.
__________________ Pentax K100D ; Pentax SMC-FA 50mm f/1.4 ; Pentax SMC-DA 18-55mm f/3.5-5.6 AL ; Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 LD Di macro ; Takumar 135mm f/2.5 | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
|
voi vorbiti de parca ati trai in spatiu, departe. detasati, aia se bat cu aia, uita-te si la aia cum se uita ca prostii, nevasta fa-mi si mie un sandwich, stai ca s-au trezit suedezii sa spuna si ei ceva etc.
|
| | #34 (permalink) | ||
|
Strangelove, se numeste sindromul China (nu ala din film). Totul se petrece departe, e ca un film, mor oameni, du-te domne de aici ca nu este asa de rau.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
O sa-mi spui ca erau modele mai vechi, deci rusii exagereaza ca o iau ca pe un atac militar.
|
| | #36 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
EMI...Toata tehnica militara a anului 2008 ? cred ca glumesti... stai sa se ingroase gluma si ai sa vezi TESLA & HAARP online e de plans..rusii stiu cand sa le foloseasca si ma cam sperie un lucru...SUA nu e pregatita de ofensiva oricat de mult si-ar arata coltii.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Fie să renască numai cel ce har / Are de-a renaste curătit prin jar / Din cenusa-i proprie si din propriu-i scrum / Astăzi ca si mîine, pururi si acum." Oriunde as fi, Inima Mea Bate Pentru Poli | |||
|
| | #38 (permalink) | ||
|
Suntem mult prea mici si saraci pentru a conta. Raz, in afara de cateva zgarieturi crezi ca le poti provoca altceva rusilor? Rush, poti sa ne lasi cu rahaturile tale conspirationiste?
|
| | #39 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 | Quote:
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|