![]() |
| | #102 (permalink) | ||
| standalone Join Date: Apr 2000 | Quote:
Sustii independenta Kosovo? | ||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 | rly ? mai ganditi amandoi odatabtw. thanks for teren
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #104 (permalink) | ||
|
nu pot spune ca sustin sau nu independenta Kosovo. pot spune ca nu inteleg dorinta kosovarilor de a fi independenti cand exista si alte metode prin care isi pot creste nivelul de trai (asta conteaza, nu?). pot spune ca nu inteleg dorinta sarbilor de a-si pune lumea in cap si de a se izola de UE pentru o provincie separatista. in privinta provinciei Kosovo cred ca pozitia Romaniei a fost una potrivita si am fost de acord cu modul in care s-a procedat.
__________________ Well, I'm the best there is. Plain and simple, when I wake up in the morning I piss excellence. | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Niciodata nu mi-au placut rusii. Sunt primul care aplauda cand rusii si-o iau in freza, chiar daca au dreptate sau nu. Dar sa incepi ca tembelul sa ataci rusia, singur, fara ajutor puternic exterior, chiar meriti sa iei bataie.Un asfel de act nu poate fi numit decat sinucidere politica.
__________________ *************** Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
| Quote:
1. Rusii - motherfuckerz 2. Americanii - plain bullshit 3. Georgienii - dumbshit 4. UE - noi vrem gaze 5. Romania - Traiasca Gagauzia Unita
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Incredibil, ce "argumente" aduce rush pe aici. Am zis sa acord o sansa filmului, dar priviti ce se ascunde in al doilea "documentar", asta daca nu aveti rabdare sa va uitati acolo la balmajelile despre NLP si alte gogoritze. 666 = FOX Se pare ca anti-americanii chiar nu pot mai mult. LOL de LOL.
__________________ IT'S NICE TO BE IMPORTANT BUT IT'S MORE IMPORTANT TO BE NICE ! | |||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 | Quote:
![]() ce imi place cum va legati de chestii marunte,asa va vrea si CNN/FOX/BBC.
__________________ http://forum.computergames.ro/31-sto...lluminati.html - CG Democracy | ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Cand chestia aia este un monument de imbecilism probabil ca si restul pseudorevelatiilor din rahaturile tale de filmulete sunt de aceeasi teapa.
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
|
Esti din ce in ce mai poluant, Rush. Daca accepti sa-ti fie mutat topicul de cons...piratii pe spital, sint gata sa fac lobby pentru asta si promit sa vin si eu cu contributii din ce in ce mai inspaimintatoare. Let's uncover all those bastards. p.s. Exemplu - Tu nu ai observat ca toata treaba asta a inceput pe 08.08.2008 la ora 8:08 dimineata. Iti recomand sa fii atent la ce se va intimpla pe 20.08.2008, la ora 20:08.
__________________ Piron Cutrea: "Bucuraţi-vă, să creadă luzerii că am câştigat" ![]() Boloboc: "A câştigat dreapta! Hai să ne dăm cu ea în stângu'!" ![]() | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
| Nick anterior: Ice_Twista Join Date: Aug 2005 |
|
| | #115 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2006 Location: Galati | Emil Strainu Quote: 1. microunde de foarte mare putere - microundele sunt atenuate in apa, energia lor se transforma in caldura 2. ultrasunetele au raza mica de propagare in apa cred ca a vrut sa zica: 1. frecvente joase cu lungime de unda mare 2. infrasunete, din nou, in apa cu cat cresc frecventa cu atat atenuarea este mai mare si alte exemple. | ||
|
| | #116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 | Quote:
Nu cred ca vor fi gripen-uri, se vorbea prin presa intr-un timp cu ocazia show-ului aerian de la Kogalniceanu ca noile avioane de lupta vor fi achizitionate de la suedezi dar ulterior s-a abandonat ideea. Ultima oara in mai se vorbea despre achizitia a 24 F16 noi + 24 F16 refurbished de la americani (nu spuneau modelul exact) dar suma vehiculata 4.5 mld dolari depaseste valoarea a 48 Eurofightere noi Cu cativa ani in urma Israelul a vrut sa ne vanda un lot de F16 second la un pret de cateva sute de milioane dar au fost refuzati.In cele din urma conteaza ai cui sunt politicienii marioneta de la putere si cine da spaga mai mare.. Se pare ca acum suntem cu americanii | ||
|
| | #117 (permalink) | ||
|
sustin independenta kosovo sustin independenta ossetiei de sud sustin independenta transnistriei sustin independenta harghitei+covasna sustin in general orice spargere a puterii in ceva mai mic. concentrarea puterii duce la asuprirea maselor. jos granitele!!! jos guvernele!!! omul de rand ar fi mai avantajat de o administrare/guvernare la nivel de oras. puterea acestor "guverne" ar fi mult mai mica si te-ai putea muta oricand undeva unde cetateanul e mai avantajat. vivat bucurestiul independent?
__________________ Don't hate me because I am beautiful... and smart... and women want me | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ The most terrifying thing about the Universe is not that it is hostile but that it is indifferent. If we can come to terms with this indifference and accept the challenges of life within the boundaries of death, our existence as a species can have genuine meaning and fulfilment. However vast the darkness, we must supply our own light. Stanley Kubrick | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|