Quote:
Originally Posted by SteakHunter Ala pentru pace, la care cred ca se gandea dixy. Mai mult de juma din lista nu estem european cu stil de viata decadent. |
Nu ti se pare oarecum logic ca "lupta pentru pace" sa aiba reprezentanti mai degraba printre cei care provin din zonele afectate (incontinuu) de razboaie? Europenii vor fi preocupati de pace in momentul in care n-o vor mai avea.
Quote:
|
stiller, eu sunt extrem de tolerant, iubesc tot bobor pretin, minus enclava romana delimitata de pod Maracineni, Prut, Carpati si granita cu Ucraina.
|
Conteaza prea putin pe cine 'enclavizezi'; aia care au o problema (grava) cu oltenii gindesc exact la fel, nu e nici o diferenta intre tine si ei.
Dar conteaza foarte mult criteriile care te-au adus in situatia de a gindi asa. Sau, ca sa fiu mai exact, absenta criteriilor.
Quote:
|
Mie de ce nu imi da nimeni premiul Nobel pentru pace?
|
Probabil pentru ca ti se rupe belengheru' de pace (cel putin atita timp cit beneficiezi de ea fara sa misti un deget), iti e perpendicular, nu e problema ta, etc.
Quote:
|
un redus intelectual si lozerica (te citez)
|
Doar al doilea termen imi apartine. In ce-l priveste pe primul, nu cred ca esti redus intelectual (adica retardat), dar cred ca iti face placere (din motive care mie imi scapa) sa te scalzi intr-un soi de fals infantilism.
Quote:
ca mine a reusit sa tolereze aproape tot |
"Aproape tot" nu e intotdeauna suficient. Si nici nu e in regula sa tolerezi tot. Intoleranta nu e o problema in sine (este ok sa fii intolerant cu violatorii, sau cu ... unii intoleranti), dar e intotdeauna o problema daca esti intolerant plecind de la un set de criterii subiective si/sau de la un morman de prejudecati.