Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-09-2008, 11:23   #41 (permalink)

Zarzavat's Avatar

1. discriminarea (negativa) nu o sa dispara niciodata. este rezultatul frustrarilor. e mai rentabil sa dai vina pe "cioroii care a stricat tara", decat sa recunosti ca esti inapt. ca sa dispara aceasta discriminare/frustrare ar trebui ca toti oamnii din lume sa fie bogati si fericiti. cum asta e imposibil, mereu unii vor cauta vinovati pentru insuccesele proprii. iar discriminarea pozitiva nu face decat sa acutizeze discriminarea negativa.

2. ar mai fi un aspect: e normal sa nu poti suferi anumiti oameni si obiceiuri. omul prin natura lui nu este un animal gregar (ma scuzati, dar imi place termenul asta ). ori societatea actuala face oamenii sa traiasca in adevarate furnicare. e oarecum natural sa te enerveze indivizii foarte diferiti de tine. mai ales cand te afecteaza direct si negativ comportamentul lor. cum manipularea si propaganda au un randament foarte ridicat acum datorita dezvoltarii metodelor de comunicare, e deajuns sa gasesti pe cineva convingator sa faca propaganda negativa unui grup, si se vor gasi frustrati adepti destui.

3. concluzia: discriminarea va exista cata vreme vor exista diferente economice intre oameni (cata vreme va exista frustrare), si cata vreme oamenii vor fi siliti de imprejurari sa socializeze fortat.

Zarzavat is online now    Reply With Quote
Old 01-09-2008, 13:15   #42 (permalink)
fraer cu ceoc

stiller's Avatar

Quote:
Originally Posted by SteakHunter View Post
Ala pentru pace, la care cred ca se gandea dixy. Mai mult de juma din lista nu estem european cu stil de viata decadent.
Nu ti se pare oarecum logic ca "lupta pentru pace" sa aiba reprezentanti mai degraba printre cei care provin din zonele afectate (incontinuu) de razboaie? Europenii vor fi preocupati de pace in momentul in care n-o vor mai avea.

Quote:
stiller, eu sunt extrem de tolerant, iubesc tot bobor pretin, minus enclava romana delimitata de pod Maracineni, Prut, Carpati si granita cu Ucraina.
Conteaza prea putin pe cine 'enclavizezi'; aia care au o problema (grava) cu oltenii gindesc exact la fel, nu e nici o diferenta intre tine si ei.
Dar conteaza foarte mult criteriile care te-au adus in situatia de a gindi asa. Sau, ca sa fiu mai exact, absenta criteriilor.

Quote:
Mie de ce nu imi da nimeni premiul Nobel pentru pace?
Probabil pentru ca ti se rupe belengheru' de pace (cel putin atita timp cit beneficiezi de ea fara sa misti un deget), iti e perpendicular, nu e problema ta, etc.

Quote:
un redus intelectual si lozerica (te citez)
Doar al doilea termen imi apartine. In ce-l priveste pe primul, nu cred ca esti redus intelectual (adica retardat), dar cred ca iti face placere (din motive care mie imi scapa) sa te scalzi intr-un soi de fals infantilism.

Quote:
ca mine a reusit sa tolereze aproape tot
"Aproape tot" nu e intotdeauna suficient. Si nici nu e in regula sa tolerezi tot. Intoleranta nu e o problema in sine (este ok sa fii intolerant cu violatorii, sau cu ... unii intoleranti), dar e intotdeauna o problema daca esti intolerant plecind de la un set de criterii subiective si/sau de la un morman de prejudecati.
Everybody becomes so completely cynical about the election process that voter turnout drops to 2 percent (families and relatives of prospective politicians) until finally the "democratic process" is abandoned in favour of a lottery system. Everything immediately improves. (thanks lou )

stiller is offline    Reply With Quote
Old 02-09-2008, 18:54   #43 (permalink)
Registered User

Extra3OO's Avatar

La ala pentru pace se gandeste orice miss univers, haideti sa revenim la subiect.

Extra3OO is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2008, 20:46   #44 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Zarzavat View Post
1. discriminarea (negativa) nu o sa dispara niciodata. este rezultatul frustrarilor. e mai rentabil sa dai vina pe "cioroii care a stricat tara", decat sa recunosti ca esti inapt.
În teorie poate suna frumos o asemenea categorisire - dar în practică din păcate oricum nu foloseşte la nimic.

Nu ştiu dacă oamenii nu sunt fiinţe gregare totuşi, eu unul aş zice că da dar aşa ... mai cu măsură. Ori în megaiepurăriile umane care au ajuns marile metropole ale lumii ...

Mai degrabă aş zice că e vorba foarte mult ( şi ) de caracterul de predictibilitate pe care n-ar place ( la modul general, ca oameni ) să-l aibă societatea în care trăim. Dar na ... asta deja începe să sune a filosofie ... ştiu ...

Mîtiu Ioan is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2008, 14:23   #45 (permalink)
Banned

Quote:
Oricum din nastere suntem cu totii femei, si este un accident care se intampla in timpul fecundarii, de ies barbati. Ca o boala, daca vreti.
Axa, doar pentru ca ai sani nu inseamna nu inseamna ca esti o femeie bolnava.

Marius86 is offline    Reply With Quote
Old 30-09-2008, 15:15   #46 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Doar pentru ca nu citesti/cunosti, nu inseamna ca nu esti cult/inteligent.

AxA is offline    Reply With Quote
Advertisment
Devino un pirat, un mare lider al Oceanului!
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules