Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2001, 11:43   #1 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Imperialist american, cade-ti-ar bomba'n ocean!

Divertis

Quote:
pentru cei care doresc sa continuie schimbul de news-uri "decente" deschideti alt topic.
Johnny

By Reuters, 09/12/01

NEW YORK - Authorities in Massachusetts have identified five Arab men as suspects in Tuesday's attack on New York City and have seized a rental car containing Arabic-language flight training manuals at Logan International Airport, a source told the Boston Herald newspaper.

Two of the men were brothers whose passports were traced to the United Arab Emirates, the unidentified source told the Herald. One of the men was a trained pilot, the paper reported on its Web site Wednesday.

The paper said investigators suspect the two brothers were aboard hijacked United Airlines flight 175, which pilot union officials said was one of the aircraft that crashed into the World Trade Center.

Flight UA 175 left from Boston en route to Los Angeles with 56 passengers on board. American Airlines flight 11 from Boston to Los Angeles crashed into the other World Trade Center tower. Another aircraft hit the Pentagon and a fourth aircraft crashed in Pennsylvania.

At least two other suspects flew to Logan Tuesday from Portland, Maine, where authorities believe they had traveled after crossing over from Canada recently, the Herald reported.

Authorities were informed about the rental car by a civilian who got into a fight with several Arab men as they were parking their car, the paper reported.

--------------------
Acesta fiind noul topic de news, va rog sa va abtineti de la comentarii care nu-si au locul aici.
Multumesc.

AxA is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 11:55   #2 (permalink)
Looney

Ghost's Avatar

AlexB legat de topicul despre WTC, ai 100% dreptate cu ce ai spus despre importanta WTC. Dar eu ma refeream numai la simbolurile Americii. Daca e vorba de importanta lor economica sau politica, atunci se schimba treaba. Oricum, cum am spus deja, daca tot vroiau sa atace simbolurile, mai bine atacau dracului Statuia libertatii, Mausoleul sau Capitoliul. Numarul victimelor ar fi fost cred, limitat la o suma infima si americanii ar fi fost la fel de socati. Nu meritau sa moara mii de civili a caror unica vina e ca sunt americani. Ma gandeam dupa ce al doilea avion a intrat in WTC la groaza de nedescris a oamenilor din avion si a celor din cladiri in momentul prabusirii. Cei mai "norocosi" au fost cei care se aflau in cladire si au murit in momentul impactului. E posibil ca nici macar sa nu fi apucat sa-si dea seama ce ce intampla. Am vazut acum dimineata, imagini cu oamenii care s-au aruncat de la etaje. E infiorator sa te gandesti la groaza traita de ei, de au ajuns sa aleaga solutia extrema doar pentru a scapa.

Odihneasca-se in pace.

P.S. Daca pana la urma se va afla ca arabii (palestinieni, afghani, libieni, etc) sunt in spatele atentatelor, se poate spune ca s-au sodomizat singuri. Nu neaparat ca le vor sari americanii la gat, dar nu va mai fi nimeni pe planeta asta care sa le ia apararea sau sa-i compatimeasca. Daca ar fi fost vorba doar de o statuie sau un mausoleu distruse, cred ca restul lumii s-ar fi bucurat, chiar daca nu pe fata, ca a furat-o si Unchiul Sam o data. Dar cand sunt omorati mii sau zeci de mii de civili, nimeni nu se mai bucura. Ma rog, cu unele exceptii patologice.

And so, it begins

Ghost is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 11:58   #3 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Poll in USA:

Actions today:

Watched/listened to broadcast news reports 99%
Prayed for the victims and families 91%
Changed plans/activities 53%
Stayed home from work or left early (among employed people) 41%
Called or e-mailed to check on a friend or relative in N.Y. or D.C. 28%

Old 12-09-2001, 12:24   #4 (permalink)
Registered User

La cate servicii de informatii au si la ce sume se cheltuiesc in domeniu este imposibil ca americanii sa nu fi avut informatii despre atac dar nu s-a luat nici o masura poate pentru ca nu isi inchipuiau ca cineva ar fi indraznit sa ii loveasca chiar la ei acasa. Ceea ce s-a intamplat ieri a fost o cosecinta a dispretului pe care americanii il au fatza de restul lumii...

Politica americana: ne punem scut antinuclear si ne doare in pix de voi s-a dovedit total falimentara... si pe linia acestei politici se mai inscriu si alte luari de pozitii cum a fost si cea de la Kyoto in care americanii nu s-au angajat sa se inscrie in programul de reducere a poluarii... pentru ca oricum nu aveti ce sa ne faceti.

Din pacate actualul presedinte va continua cu incapatanare sa mearga pe linia acestei politici inflexibile...

Ramane de vazut replica US pentru ca acum pe langa dorinta de razbunare a poporului mai este si imaginea lor externa in joc, prestigiul lor de mare putere... Intrebarea este daca vor genera noi tensiuni in Orientul Mijlociu?

Maze is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 12:38   #5 (permalink)
Registered User

parerea mea este ca trebuia odata si odata sa se sparga buba in Orientul MIjlociu. au lungit-o atat de mult cu tensiunea, incat s-a ajuns la asta. Acum, mai mult ca niciodata, cred ca trebuie sa se rupa mata in Orientul MIjlociu (intr-un fel sau altul).

Si in fosta iugoslavie.

Quetzalcoatl is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 14:25   #6 (permalink)
Registered User

ba da. din colectia ISTERIA SALVEAZA ROMANIA tocmai va anuntam ca:

La ora 13.00 Corpul Central de la Casa Presei a fost evacuat de catre serviciul pirotehnic pentru verificarea cladirii de bombe. Acuma nu stiu daca a fost telefon (unul care probabil nu mai avea chef de munca) sau au venit din proprie initiativa.

Dupa o scurta bere, la botul calului, ne-am intors la munca

Old 12-09-2001, 14:34   #7 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Dar stati in continuare cu ochii pe geamuri, sa un vina vreun AN-2 in picaj deturnat, nu-i asa?

Old 12-09-2001, 14:46   #8 (permalink)
Registered User

pentru mausoleul de Casa Presei ar fi nevoie de o flotila de B777 ca sa-i zgârie tencuiala.
de acu' sa te tii amenintarii cu bomba, noroc ca inca nu a inceput scoala.

tarzy is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 15:32   #9 (permalink)
Registered User

ne-ar trebui un an, cu elicele lui sa ne faca un pic de vant...

Old 12-09-2001, 16:15   #10 (permalink)
Optimus
Guest

N-a fost evacuat tot corpul central,doar Ministerul Culturii.Era bine daca-l evacuau pe tot,lol.Apropo de americani,cititi threadul "cum ne vad americanii",ca nu vreau sa zica unii ca am postat acelasi lucru pe doua threaduri.

Reply With Quote
Old 12-09-2001, 17:56   #11 (permalink)
Registered User

Exclamation

Doresc pe aceasta cale sa protestez cu privire la existenta lui Johnny(damn nature) care cand vede un topic f interesant si de actualitate in care discuta tot forumu pune mana si-l sterge imediat...ca de unele opinii erau contrare cu ale lui,si nu se face asa ceva...
De asemenea imi exprim regretul ca soarta nu i-a harazit lui ionica o calatorie de afaceri in capitala financiara a lumii zilele astea...poate se mai elibera forumu de prosti

CardPlayer is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 18:12   #12 (permalink)
Anti-Member

mrga1a's Avatar

bai...sunt de parere ca n-ar trebui sa facem caterinca pt ca situatia e NASHPA , asa mai pe intelesul tuturor...ca nu va incepe maine ci peste 10 ani, al treilea razboi mondial isi are originea ieri

mrga1a is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 18:35   #13 (permalink)
slayer

Zeratul's Avatar

razboi mondial?
care-s combatantele?
e doar inceputul unei noi ere impotriva terorismului.
de ce ii condamnati pe arabi?(nu c-ar fi sfinti), dar parca japonezii (Crucea Rosie) si-au revendicat reputatia de atacatori,nu?
nu ei erau acei kamikaze care au atacat si Pearl Harbor?

Who wants to live forever-Queen

Zeratul is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 19:53   #14 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

crucea rosie e aia de pe ambulante mey... poate vorbesti de Armata Rosie... si nu cred ca au fost japonezii... nu prea se poate compara cu Pearl Harbour; aici nu a fost vorba de obiective militare. si daca erau sa se razbune japonezii, o faceau pe 6 august...

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 20:22   #15 (permalink)
Registered User

Peter's Avatar

CNN.com:

Law enforcement officials in Boston and Vero Beach, Florida, took several people into custody, sources told CNN. Heavily armed tactical police entered the Westin Hotel in Boston and went to the upper floors of the hotel on an operation believed connected to Tuesday's terrorist attacks. At least four ambulances were on the scene.

Nu stiu in ce masura o sa gaseasca vinovati pe teritoriul Statelor Unite. Ma cam indoiesc.

Peter is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 22:02   #16 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

ovidius: Se poate sa "ma aberez", pina nu apar explicatiile oficiale, bazate pe dovezi tangibile, toti "ne aberam"; nu prind CNN si poate n-am vazut toate imaginile, din x unghiuri. Primul turn a fost lovit mult mai jos, explozia a fost mult mai puternica, s-a prabusit dupa jumatate de ora, ok, a cedat structura. Dar al doilea... pompierii au fost surprinsi sub darimaturi, ma gindesc ca daca ei nu considerau cladirea sigura, nu intrau, nu ? Vrei sa zici ca prabusirea ultimelor 15 etaje a antrenat si celelalte +80 etaje ? Flambaj.. nu trebuie sa folosesti "termeni tehnici", ca nu pic de prost, n-avea grija. Otelul nu se deforma in acelasi timp pe toate etajele. In mod sigur cel putin jumatate din suprafata etajelor afectate de explozie, din turnul care s-a prabusit ultimul, nu a suferit modificari majore in structura de sustinere. Forta primului impact sau explozia ce a urmat nici macar nu a spart toate geamurile !

Lucifer: Asa cum zice si ovidius, nimeni nu se astepta la asta, din experienta celorlalte deturnari. Daca stiau ce va urma, fii tu sigur ca pasagerii n-aveau nimic de pierdut si in ar fi incercat sa-i opreasca pe teroristi.

Ivan: Am vazut scena. Cred ca isi exprimau dezinteresul total fata de ce s-a intimplat. Cineva din Kosovo spunea (n-am prins toata stirea): "miile de morti de acolo nu au plins pentru miile de morti de aici". Totusi, dupa ce meciurile de baseball din SUA au fost aminate, se pare ca si o parte din jucatori (sau FIFA) au decis sa amine etapa sau sa arate intr-un fel ca sint alaturi de victime.

Speedo: Ei vad lucrurile altfel decit noi. Un roman din Philadelphia (in aceeasi zona cu atentatele) imi scria ca americanii sint calmi, se fac apeluri la unitate si toti sint foarte categorici in pedepsirea criminalilor si a tuturor celor care i-au ajutat. Mesajul lui Bush, cu tot limbajul sau de lemn, ca si toate reactiile de pe siteurile pe care le vizitez cu regularitate, reflecta aceeasi stare.

Azrael: La asigurarile cladirilor, avioanelor, firmelor, angajatilor, se adauga sumele mari pe care erau asigurati directorii firmelor, poate chiar conduceri intregi. Din lista aceea, foarte multe firme sint giganti multinationali, nu se poate spune ca atacul a facut victime numai printre americani.

AxA: Nu cred ca, daca au fost arabi (e foarte ciudat, pentru ca este impotriva ratiunii lor de a fi sa nu isi revendice imediat actiunile !) care nu doreau sa li se afle identitatea, luind in considerare si perfecta organizare, ar fi lasat ceva in urma. Cum zicea un amic, imaginea teroristului care inainte de atentat mai citeste in graba manualul, este hilara. Americanii nu au intrat in panica, dar tensiunea creste si furia lor trebuie directionata catre cineva. Poti sa spui "arabi" fara sa arati exact cine este vinovat si n-o sa le ie nimeni apararea. Iar chestia cu manualele in araba este absurda. Un cunoscut este controlor de trafic aerian si spune ca pilotii romani au manuale in engleza, deci nici vorba de piloti arabi care sa nu stie engleza... doar n-are aparatura subtitrare in araba.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 22:04   #17 (permalink)
Registered User

ana pauker si cu dej...

stalin si poporiu' rus
libertate ni-o adus...
ana pauker si cu dej
o bagat spaima-n burghej...
..
mda...ce e dragut acum e ca si noi ne agitam,ca niste catelusi de companie bine atasati la maretul atelaj de sclavi,ca o mica dar insignifianta planeta in jurul unui soare artificial,powered by diesel,evident,ca un stol de papagali pribegi ce ne aflam in jurul unui rai al bananelor sintetice,asa cum,bineinteles,si joanie,billy si bob si dade' di siasu' mortz' cand tancurilii modela din carne umana frumoase shaorme si kepaburi,la unforgetabila revolutie..da lasa' ca ne revansam noi la anu,cand le sarbatorim iar za fors of giulai,cu un entuziasm patriotic cu iz de branza,ca pe vremurile glorioase ale plantatiilor de bumbacel...
red sun...

vedder..vs. is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 22:38   #18 (permalink)
Registered User

Cei care au reusit cel mai mare atentat din istoria omenirii nu isi vor revendica atacul .Daca si l-ar revendica ar fi haituiti , nemaiavand scapare .
Iar planul lor se pare ca a fost genial . Nu stiu care geniu diabolic este responsabil pt acest masacru , dar americanii vor cauta vinovati .
S-a infintat si o comisie a tarilor NATO care sa ia o hotarare privind modul in care se va actiona . Si tarile care vor sa adere la NATO vor participa , cel mai porbabil .INCLUSIV NOI !
"Dulce et decorum est pro patria mori"-Horatiu

Husky40 is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 22:48   #19 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

The Space Station Alpha crew were also able to see the destruction caused from 240 miles up.
Circling some 240 miles (384 kilometers) above Earth, U.S. astronaut Frank Culbertson and two Russian cosmonauts spotted towering clouds from the collapse of the trade center’s twin towers as the outpost and its crew passed over the northeastern U.S.

"As we went over Maine, we could see New York City and the smoke from the fires," Culbertson told engineers in NASA’s Mission Control Center in Houston.

Imaginile din satelit:
http://www.nasa.gov/newsinfo/WTCplume.html

razvi is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 22:59   #20 (permalink)
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Unhappy 11.09.2001 ---> It is a good day to die ?

No comment la tot ce se intimpla de 2 zile ... doar privesc aceleasi imagini apocaliptice cred ca a 100 oara si tot nu-mi vine sa cred ca americani au patit asa ceva ... ma impresionat si faptul ca previziunea lui Nostradamus s-a adeverit in proportie de 75 % ... referitor la asta : oare cine este liderul de care zicea ca va 'sucomba' in urma acestor evenimente ?

Nostradamus : In the City of God there will be a great thunder, Two brothers torn apart by Chaos, while the fortress endures, the great leader will succumb

http://www.ed.brocku.ca/~nmarshal/nostradamus.htm

Si referitor la WTC ... E adevarat faptul ca noi romani avem WTC iar americanii nu mai au ... trist dar adevarat ...

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules