Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 12-09-2001, 23:06   #21 (permalink)
KDP
Registered User

KDP's Avatar

vedder: da, din pacate m-ai convins ca si tu esti una dintre multele figuri ce se incapataneaza sa fie contra.. Nimeni nu-i plange pe americani si fie ca iti place sau nu e normal ca noi sa discutam despre asta desi ei nu discuta de obicei problemele altora.

Ok now we have 100 smart fanatic guys ready to give their lives to kill american scumbag, yet they got no money. What do we do? We crash planes into bulidings. A few die but the rest get rich from the economical chaos so they can buy that nice virus and end the world. And of course we blame the islams...

KDP is online now    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 23:18   #22 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

alt tzap ispasitor

Meanwhile the first inevitable news reports linking the terrorist attacks to computer games have emerged, with Britain's Sky News suggesting earlier this afternoon that the terrorists could have used software such as Microsoft's Flight Simulator games to practice flying to other cities and crashing their planes into buildings. Needless to say this is pure speculation, and we are disappointed to see certain sensationalist elements of the mainstream media once again linking video games to a terrible tragedy.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 23:29   #23 (permalink)
Registered User

ixtl's Avatar

Exclamation Just my 2c...

Banuiesc ca s-a dorit o lovire in 'simbolurile puterii' americane.
Economic (WTC), militar (Pentagon), si probabil ar fi urmat si cel politic - Casa Alba sau cladirea Congresului.
Probabil ca n-o sa aflam prea curind, poate chiar niciodata, de ce s-a prabusit cel de-al patrulea avion. S-ar putea ca pasageri sa fi aflat despre cele 3 avioane si tintele lor, si si-au dat seama ca nu mai au nimic de pierdut si sa fi incercat sa preia controlul avionului. N-ar fi exclus, cit de fantastica ar parea ideea, sa fi fost doborit de catre un avion de vinatoare.

Din cite stiu, dintr-un documentar de pe Discovery, cele 2 cladiri WTC aveau la ultimul nivel cite o placa de beton de citeva zeci sau sute de tone, suspendate intr-un fel de leagan, pentru a le conferi o stabilitate la vinturi foarte puternice, sau eventuale furtuni, si care ar putea fi avut un rol major in prabusirea celor 2.
S-ar putea sa ma insel, si sa fie vorba despre alte cladiri.

SUA au primit cea mai crunta palma din istoria lor pe 11 Septembrie 2001, insa ma tem ca cetatenii americani n-or sa inteleaga de ce. Pentru ca habar n-au, sau pur si simplu nu-i intereseaza ceea ce face tara lor in afara. Cit de OK este starea aceasta de lucruri, este fiecare liber sa-si dea cu presupusul. Dom' Bush vad ca o tine pe-a' veche, cu 'the american way of life' si 'the beacon of freedom and democracy'. Bollocks.

Toata lumea se intreaba cum de a fost posibil asa ceva. Intotdeauna va fi posibil asa ceva intr-un stat 'liber'.
Ceea ce este terifiant este simplitatea metodelor care au dus la cel mai mare atac terorist din istorie. Si mai mult ca sigur ca vor mai exista evenimente similare, poate nu de aceeasi anvergura, cind iarasi lumea se va intreba cum a fost posibil asa ceva.

Nu mi-a venit sa cred, ieri la orele 17, cind am fost sculat de maica-mea din somn, spunindu-mi cu o voce gituita 'WTC si Pentagonul sint in flacari'. Urmatoarele ore le-am trait ca prin vis, urmarind niste imagini pe care nici cele mai fanteziste minti de la Holywood nu le-au putut inchipui. De la primul atentat asupra WTC in 1993, cind am vazut ca asa ceva este posibil, m-am tot asteptat la o urmare de mai mare anvergura, insa nu-mi puteam inchipui, nici in cele mai groaznice cosmaruri, ca va lua o asemenea forma.

Insa acum, cind lumea nu cred ca va mai fi la fel, mi-e groaza de ceea ce ar putea urma...

ixtl is offline    Reply With Quote
Old 12-09-2001, 23:56   #24 (permalink)
Registered User

&Stuff's Avatar

ok...eu nu inteleg 2 lucruri

de unde scoateti voi RAZBOI MONDIAL?

intra cine? America, Franta, Anglia, Rusia, China si mai toata lumea populata...care ar intra intr-o parte, si cateva tarisoare de arabi care mor de foame? i don;t think so

apoi...voi ziceti: "VA INCEPE O NOUA ERA DE LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI"
nu....nu va incepe asta. se va intampla si asta, ca urmare a unei NOI EPOCI A TERORISMULUI
credeti ca asta a fost atentat? asta a fost demonstratie. foarte usor puteau aduce ceva bomba biologica cu ei pe unul dintre avioane...si atunci sa vezi new york...si america

e foarte simplu...nu numai ca aceasta organizatie va mai face alte atentate...mult mai puternice..dar acesta (si viitoarele atentate) este un exemplu pentru orice organizatie terorista

oircine poate distruge imens...ganditi-va ca acesti oameni nu aveau cine stie ce mtoiv....dar antisocialii? cei nebuni
ma numar printre ei...si voi incerca in viitor sa fac orice impotriva societatii
ce ziceti...daca cineva arunca o fiola de ebola (sau de fapt...orice boala mortala aeropurtata...dar vroiam un nume sonor) pe un stadion in care sunt 100.000 oameni
oamenii iau boala...se duc acasa...se duc la servici...o dau altora...unii dintre oamenii bolnavi vor pleca in alte orase...in alte tari...si asa epidemie mondiala
de la o fiola

e perfect posibil....va e frica si tot faceti filme cu meteoriti care lovesc pamantul...ei bine, eu cu o fiola as putea lovi pamantul mai puternic decat orice meteorit

&Stuff is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 00:11   #25 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

Quote:
Originally posted by Doctor Bonez
... nu prea se poate compara cu Pearl Harbour ...
Dottore, documenteaza-te un pic si vei afla ca de fapt, americanii au stiut de bombardamentul japonezilor de la P. H., dar nu puteau sa rateze cel mai bun pretext de a intra in razboi. De-aia au si fost 3200 de victime.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 00:34   #26 (permalink)
Registered User

Rrough's Avatar

Post America... the good neighbour

Pentru toti cei care ii considera pe americani raul acestei planete:

http://www.theblessingsofliberty.com...article13.html

Acest articol a fost scris, culmea, de un ziarist canandian...

Rrough is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 00:49   #27 (permalink)
Where is my master?

Ronin's Avatar

Pentagonul nu era pe lista, au incercat sa loveasca Casa Alba da s-au multumit si cu Pentagonul, cineva spunea ca nu se poate compara cu Pearl Harbour, ba eu zic ca e PH la patrat, ca numar de vicitime si ca simbol pt. america nu mai amintesc si de faptul ca acest accident nu e total neanuntat, exista voci care afirma ca au fost preveniti de un iminent atac numai ca aroganta costa, si atunci in '41 si acum cine e trufas isi inghite galusca pana la capat numai ca ei invata din aceste greseli mai bine decat orice alta natie si eu unul nu as vrea sa fiu in pielea afganilor sau a altor arabi vizati in urmatoarele saptamani.

ps: cum spunea un oficial de la Pentagon: "daca as fi in locul dvs. nu mi-as planifica vre-o excursie in Afganistan zilele astea".

Ronin is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 01:00   #28 (permalink)
Moderator

kork's Avatar

Rrough, ce naiba, te-ai nascut dupa '89 ?

Iti dau 2 contraexemple:

Planul Marshall: - nu uita ca au baze militare prin Germania, Italia & stuff.

Politici monetare - nimanui nu i-ar conveni sa cada cursul $, sau FRF sau DEM etc. pentru ca s-ar produce haos economic.

etc.

Ronin, si eu am afirmat acelasi lucru intr-un thread apropiat ca pozitie si subiect, dar nu sunt doar voci.

.-- .-- .-- .-.-.- .. -- .--. .-. .. -- .- -.-- --- -. .-.-.- -.-. --- --

kork is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 02:07   #29 (permalink)
AxA
the sky is NOT the limit

AxA's Avatar

Arrow

Ideea e ca e nasol.

Din toate punctele de vedere (pierderi materiale, umane etc) chestia e de mai mare anvergura decat la Pearl Harbor. Americanii au dat cu rachete in altii pentru chestii mult mai mici: ambasade, bombe etc.

Si daca incepe vreun razboi mai mare, e nasol rau. Sper sa-i prinda naibi mai repede pe teroristi, sa-i judece si gata, nu sa se apuce iar de bombardamente si altele...

Ce porcarie!

AxA is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 02:42   #30 (permalink)
Nick anterior: aLeXb

Zircon's Avatar

Re: America... the good neighbour

Quote:
Originally posted by Rrough
Pentru toti cei care ii considera pe americani raul acestei planete:

http://www.theblessingsofliberty.com...article13.html

Acest articol a fost scris, culmea, de un ziarist canandian...
Da-l draq. Realitatea crunta este ca mai intai au dat totul jos (si i-au si sprijinit pe rusi in WW2) si dupa aia s-au speriat al draq de tare. Rusia + potentialul Europei de vest = bye bye SUA. Nu este chiar minciuna, dar e adevar selectiv. Tot pe acolo ...

Zircon is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 07:07   #31 (permalink)
Registered User

razvi's Avatar

Ce razboi sa inceapa ? Cine este dusmanul ? Cu Japonia au facut ce-au vrut pentru ca erau singuri, dupa ce au lansat nucleara toata lumea a amutit. Acum s-a schimbat situatia. Fiola cu Ebola a lui BO e o realitate, din pacate. Nu cred ca isi permit sa faca ceva mai mult decit raiduri aeriene cu armament conventional. SUA nici macar nu mai trimit trupe de infanterie in conflictele in care participa (in prima linie, intelegeti voi..), un pilot prabusit devine erou national, nici macar declaratiile oficiale nu mai sint atit de taioase si prompte cum erau acum 10 ani ! FBI a anuntat dupa aproape 24h ca a fost un atentat terorist, pina atunci "au presupus". Sint coplesiti de frica si tensiunea creste, mai ales ca nu gasesc vinovati pentru ce s-a intimplat. E o debandada totala, cum a fost posibil ca doua avioane sa fie deturnate de pe acelasi aeroport, sa se indrepte in aceeasi directie si nimeni sa nu ii anunte de cei din NY "bai, mai vine unu', clear the area" ?
Nu e nici un nou PH, problema e ca in scurta lor istorie acel eveniment este singurul care poate fi comparat cu ce s-a intimplat marti.

razvi is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 10:43   #32 (permalink)
Registered User

Umbra[cc]'s Avatar

Lightbulb maa

Quote:
de unde scoateti voi RAZBOI MONDIAL?
cred ca mai toata lumea stie ce se intampla cand se investeste masiv in aur!!!!si petrol!! asa sa inceput totul si asa va fi intodeauna

Umbra[cc] is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 11:07   #33 (permalink)
Registered User

Cris's Avatar

Citeva pareri personale:

1. Una e sa lovesti in timp de razboi in populatie si alta ziua in amiaza mare. Asta ca sa se mai gindeasca putin domnii care spun de Yugoslavia si Golf.
2. Americanii au fost si sunt destul de inflexibili intr-adevar. Sunt inflexibili in ceea ce priveste terorismul si interesele lor economice (pentru ca la asta se reduce totul, chiar si motivatile religioase islamice). La fel, fiecare stat este destul de inflexibil in ceea ce priveste propriile sale interese economice.
Nu vreau sa va amintesc ca arabi stau pe un munte de aur. Negru. Iar cu banii (pe care nu stiu sa-i negocieze se pare) isi cumpara arme, palate si construiesc uzine chimice pentru razboiul sfint. Americanii pot sa puna embargouri arabilor dar ia sa puna arabi un embargou de 1 saptamina la petrol sa vedem daca o sa ne fie bine.
3. Benali (sau cum l-o chema ca niciodata nu reusesc sa-l tin minte ca nu m-a pasionat viata teroristilor) este un tip a carui meserie este razboiul motivat prin interese religioase. E de parte cui ii da arme si tine coranul in mina stinga.
"Christianity, and nothing else, is the ultimate foundation of liberty, conscience, human rights, and democracy, the benchmarks of Western civilization. To this day, we have no other options [than Christianity]. We continue to nourish ourselves from this source. Everything else is postmodern chatter." -
Jürgen Habermas
Galerie Foto

Cris is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 12:32   #34 (permalink)
Registered User

p1tbull's Avatar

....chestia cu PH este o aberatzie, cu cine o sa incepata un eventual WW3..cu arabii sau cu cine? cu un inamic imaginar si care se ascunde prin vagauni!!
AlexB esti total idiot normal ca daca s-ar pune toata lumea impotira SUA ar fi "history",dar nu vad de ce ar face asa ceva.I-au sprijinit pe rusi in WW2 pentru ca au ales o solutie de compromis intre 2 rele (nazismul si comunismul) l-au ales pe cel mai putin rau..ca a fost bine ca a fost rau..asta nu avem de unde sa stim (ceea ce stiu este ca pentru noi a fost rau).Si sa nu uitam ca MacArthur a vrut sa continue razboiul si sa intre peste comunisti,dar deja aveau un As in maneca bomba atomica..si sunt sigur ca si Stalin si americani ar fi folosit-o si asta ar fi insemnat AUTODISTRUGERE !!

p1tbull is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 13:25   #35 (permalink)
Registered User

p1tbull's Avatar

WW3 cu Pakistan?

Dupa cum se stie, Pakistanul este una dintre cele 3 tari (pe celelate 2 nu le stiu) care recunosc guvernul Taliban din Afganistan,guvern care il apara pe Osama Bin Laden.Daca Pakistanul va lua activ apararea Talibanilor?Sa nu uitam ca Pakistanul detzine Bomba Atomica!!!
Armata Statelor Unite se afla in alerta maxima!flota americana este dispusa in largul coastelor americane si in jurul Hawaii-ului.Toate permisiile soldatziilor americani aflate in bazele din afara US au fost anulate!!

p1tbull is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 13:29   #36 (permalink)
Registered User

Thumbs down

pt Axa:

"Oameni ca tine nu merita nici macar sa se nasca.
Esti un nimic, a carui viata valoreaza mai putin decat un sobolan mort."

ma Axa cu replica asta m-ai spart, adica nu credeam ca cineva poate fi chiar atat de prost. Te dai mare sufletista ca vai doamne ce ingrijorata esti pt americani si ma faci pe mine de kkt ca am zis "ce bine". Adica cu alte cuvinte toata lumea ar trebui sa zica la fel, fapt din care rezulta clar cat de comunista esti.
Cine ia obligat pe americani sa se bage in conflictele dintre palestinieni si restu?... vrei sa iti zic io cine ma proasto... au vrut sa arate cat de smecheri sunt, au vrut sa vada lumea ca nimic nu se intampla fara sa se bage si ei, au vrut sa vada restul tarilor cat de puternici si periculosi sunt ei. Deci asta e, s-au bagat si au platit acum, si foarte bine e, pacat ca nu au murit mai multi.... si daca incepi cu nevinovatia lor si vinovatia politicienilor afla si tu ca fiecare american ii ura pe palestinieni si restu arabilor.
Crezi ca pe americani ii doare in cur de noi? de tine? crezi ca stiau ei ce se intampla la noi in tara cand a fost revolutia? crezi ca nu dormeau noaptea de cati oameni mureau la noi in fiecare zi? Mai mult ca sigur esti si tu un mare fan al americanilor, ca dobitocii aia care se desenasera pe fata cu steagul americii cand a venit Clinton la noi..... iti inchipui cat de prosti sunt... ce dracu sperau ca obtin din treaba aia?
Asa ca tu nu ai facut decat sa dai dovada de mare prostie... adica ti-am zis io ceva de faptu' ca esti ingrijorata? ... nu... deci dc mm te bagi tu unde nu iti fierbe oala, adica ce te doare pe tine daca sunt eu fericit sau nu.... taci draq din gura cand e vorba de altii ca nu e bine sa ai multi dusmani.... si cu ce ai zis .. m-ai facut um mare dusman. Eu macar incerc sa ma mentin intr-o exprimare normala nu sa incep cu injuraturi sau afronturi directe ca toti lamerii astia de pe forum.

Turok.fire.seed is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 13:38   #37 (permalink)
Registered User

si asa a inceput primul razboi atomico-nuclearo-declararitic pe forum.

mai oameni buni voi alta treaba decat sa va certati de ce cine pe cine iubeste sau uraste nu aveti

tarzy is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 14:30   #38 (permalink)
pat
Monkee business

pat's Avatar

turok fire bla bla ... for the record: axa e de sex masculin asha ca iti poti edita postul si sa scoti toate "a"-urile alea

pat is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 14:32   #39 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

Am vazut mai de mult pe discovery un documentar in care zice ca dupa razboiul rece, din un depozit din rusia au disparut peste 50 de bombe atomice-valiza. Potentialul lor este imens si e clar ca au ajuns in mainile unor teroristi (tarile mari isi pot permite sa le faca si singure si mai mari). Deci daca bombele sunt in maini teroriste, si america va intra serios in terorism, ce credeti ca urmeaza. Repet, bombele alea chiar exista pe undeva prin lume.

42 is offline    Reply With Quote
Old 13-09-2001, 14:35   #40 (permalink)
42
theultimateanswer

42's Avatar

A, si daca vad pe la tv inceputul unui razboi mondial, well...
remember that "last day of your life" topic ?

42 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Stonehenge > Politică

Thread Tools

Posting Rules